QUOTE(Mergiona @ 2013 01 14, 19:43)
jusu nuomone mititėja yra vaikas?
Kodėl jums kyla tokie klausimai?
Pirmas dalykas, forume aš jūsų nematau. Teoriškai gali būti, kad jūs - tai vaikas. Jeigu nematyčiau jūsų profilio, sakyčiau, kad esat studentė, nes dėstot lyg logiškai, bet painiojat sąvokas (o gal sąmoningai taip darot, tarkim vienas iš demagogijos metodų - įpint mažus, nelengvai pastebimus, nelogiškumus ir lyg viskas gaunasi, viskas įrodoma ir pagrindžiama).
Bet, tarkim, tikiu jūsų profiliu, o tai reiškia, kad tikiu, jog esat ne vaikas. Durna jūsų nevadinu, t.y. jūsų neįžeidinėju.
Nebent jūs iš visų reikalaujat manyt jus esant labai protinga?
Jeigu matau, kad žmogus neteisingai dėlioja, daro klaidas, tai taip ir sakau. Ir nemanau, kad tai yra įžeidimas. O kokios tų klaidų priežastys - ar žemesnis IQ, ar mažiau mokytasi, ar mažiau patirties, aš nežinau. Nesiimu spręsti. Bet jau dovanokit (ir nelaikykit įžeidimu) tikrai nelaikau jūsų esant labai protinga (sprendžiu tik iš šios diskusijos, todėl galiu klysti).
Todėl net jeigu esat už mane vyresnė, matyt ne tiek labai, kad jūsų patirtis kompensuotų proto trūkumą. Bet kaip žmogų gerbiu. Kaip vyresnį - irgi.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 06, 00:22)
mititėja, tu esi pats tikriausias trolis...