Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(Vėjaustė @ 2009 10 28, 16:52)
Padarysi, padarysi, gal net gražiau  mirksiukas.gif Nereikia niekuo sekti, mokytis -taip, bet tik nesistenk nieko atkartoti  mirksiukas.gif Aš irgi ne per seniausiai dekupuoju, bet mane labiau veža procesas, nei gautas rezultatas  smile.gif, kitiems atrodo gražu, o man jau šiaip sau gautas rezultatas ax.gif, bet užtai kai pradedu dažyti ar klijuoti, tai viską pamirštu ... tikra meditacija  tongue.gif tai va... o tau tikriausiai svarbu pats rezultatas, tai šiuo atveju, manau, tik laikas ir patirtis suteiks daugiau pasitikėjimo  mirksiukas.gif sėkmės darbuose 4u.gif

drinks_cheers.gif ačiukas už palaikymą,stengiuosi ax.gif

Sakykit,o ką dariau blogai,jei išdžiūvus klijams ant paveikliukų kai kur matosi raukšlytės,burbuliukai iškelti? dekupažinius klijus tepiau iš centro link šonų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 10 29, 19:41)
drinks_cheers.gif  ačiukas už palaikymą,stengiuosi ax.gif

Sakykit,o ką dariau blogai,jei išdžiūvus klijams ant paveikliukų kai kur matosi raukšlytės,burbuliukai iškelti? dekupažinius klijus tepiau iš centro link šonų g.gif

del burbuliuku tai gali but kad tepant gerai neprispaudei o del rauksleliu tai gal labai skubant tepei klijus, reikia neskubant tept ir ziuret ar nesidaro kur, jei darosi labai atskargiai pakelt kamputi ir vel per naujo su sepetuku perbraukt
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2009 10 29, 16:04)
O jau radau visa info apie spausdintus paveiksliukus!

o kur radai tą info? gal galėtum pasidalintisavo radiniu???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 29, 11:49)
sveikos, merginos,
Vakar buvau kursuose smile.gif pradejau dometis dekupazu  bigsmile.gif

O kokiuose buvai, jei ne paslaptis? Kartais ne pas Judre bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2009 10 29, 19:25)
del burbuliuku tai gali but kad tepant gerai neprispaudei o del rauksleliu tai gal labai skubant tepei klijus, reikia neskubant tept ir ziuret ar nesidaro kur, jei darosi labai atskargiai pakelt kamputi ir vel per naujo su sepetuku perbraukt

ačiū ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, mėginau įsisavinti sendinimą dvikomponenčiu ir sendinimą vienkomponenčiu laku,bet man niekas nesigavo, niekas neskilinėjo, išmėginau ne ant vieno daikto, stengiausi tepti ir mažesniais ir didesniais sluoksniais, ir nieko nesigavo, laikiau ir džiovinau tiksliai pagal instrukciją, bet... schmoll.gif
Tai galvoju parduoti priemones, ir dažų ir lakų ir klijų ir ryžinių servetėlių turiu,taip kad... Labai gaila, tiesą sakant,bet...ką darysi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 29, 14:36)
Nepatingėk paskaityti bent vienos anstesnės temos ir labai daug tavo klausimų bus atsakyta. 4u.gif

aciukas 4u.gif
prisipazinsiu, senu temu tikrai neskaiciau, nes laiko baisingai stygius doh.gif blush2.gif o kai dariau pati viska, ir paciai aisku viskas pasidare, cia pradzioj tokie klausimai buvo iskiles , viskas gavosi liuks, kaip pirma kart sendinant su dvikomponente ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 29, 22:29)
Mergaitės, mėginau įsisavinti sendinimą dvikomponenčiu ir sendinimą vienkomponenčiu laku,bet man niekas nesigavo, niekas neskilinėjo, išmėginau ne ant vieno daikto, stengiausi tepti ir mažesniais ir didesniais sluoksniais, ir nieko nesigavo, laikiau ir džiovinau tiksliai pagal instrukciją, bet... schmoll.gif
Tai galvoju parduoti priemones, ir dažų ir lakų ir klijų ir ryžinių servetėlių turiu,taip kad... Labai gaila, tiesą sakant,bet...ką darysi schmoll.gif

o su kokiom priemonem dirbi? ir gal gali papasakot eiliskuma kaip darai? gal galesim bendrom jegom padet cia visos?
Atsakyti
Nudažau medinį daiktą, dviem sluoksniais, tada leidžiu gerai išdžiūti, esu laikiusi ir per naktį,paskui klijuoju ryžinį popierių, tada laukiu, kol išdžius klijai, irgi sąžiningai, tada tepu pirmą sluoksnį step 1 sendintojo, laukiu, kol išdžius ir tada antrą step 2,ir ką, nieko doh.gif
Priemones pirkau iš www.decoupage.lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daktarienė B: 29 spalio 2009 - 23:10
QUOTE(Daktarienė B @ 2009 10 29, 23:09)
Nudažau medinį daiktą, dviem sluoksniais, tada leidžiu gerai išdžiūti, esu laikiusi ir per naktį,paskui klijuoju ryžinį popierių, tada laukiu, kol išdžius klijai, irgi sąžiningai, tada tepu pirmą sluoksnį step 1 sendintojo, laukiu, kol išdžius ir tada antrą step 2,ir ką, nieko doh.gif
Priemones pirkau iš www.decoupage.lt

tai gali buti arba pasibaiges galiojimo laikas arba per velai tepi antra sendintojo sluoksni. pamegink antra sluoksni tepti po pusvalandzio, po 20 minuciu... uztepk pirmo sluoksnio ant ko nors ilga juosta, tada megink stulpeliais tepti antraji, po 15min, 20, 30, 45min, 1val, 2val, 3 val, 4va. tada ziurek ar keiciasi skilimas ra ne? jei nei vienoj juostelej nebus skilimo, tai bandau daryti isvada, kad pasibaiges galiojimo laikas... o po kiek laiko, instrukcijoj parasyta, tepti antra sluoksni?
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 30, 00:28)
tai gali buti arba pasibaiges galiojimo laikas arba per velai tepi antra sendintojo sluoksni. pamegink antra sluoksni tepti po pusvalandzio, po 20 minuciu... uztepk pirmo sluoksnio ant ko nors ilga juosta, tada megink stulpeliais tepti antraji, po 15min, 20, 30, 45min, 1val, 2val, 3 val, 4va. tada ziurek ar keiciasi skilimas ra ne? jei nei vienoj juostelej nebus skilimo, tai bandau daryti isvada, kad pasibaiges galiojimo laikas... o po kiek laiko, instrukcijoj parasyta, tepti antra sluoksni?

O gal suskilinejimai smulkus ir ant sviesaus pavirsaus neigudusi akis nepastebi,jei ju nedaug, ar bandete itrinti po skilinejimo.Nu nezinau turejau priemones kuriu 2tikrai pasenes ir toks tirstas buvo , bet skilo tikrai, maniau nesigaus doh.gif
Atsakyti
Mergaites, ar galite kas pasakyti prisijungimo duomenis i fotki albuma, kur galima ideti serveteles keitimui blush2.gif
Atsakyti