sveikos, noreciau siokios tokios konsultacijos. Noriu nudekupazint megztinio sagas, bet idomu kaip su skalbimu? kas liks is tu sagu po jo? pabaigai naudoju akrilini, vandens pagrindu laka. gal kuri susiduret su tuo?
aciu is anksto
sveikos,
man kazkas nesigavo su dvikomponenciu, itrukimai vos iziurimi akimis ir net nebandysiu ju padengti kazkuo, nes viska sumurzinsiu, nes net nagu nesijaucia duobeliu ar gali buti, kad taip yra nes per plonai buvau nudaziusi dezute?
man kazkas nesigavo su dvikomponenciu, itrukimai vos iziurimi akimis ir net nebandysiu ju padengti kazkuo, nes viska sumurzinsiu, nes net nagu nesijaucia duobeliu ar gali buti, kad taip yra nes per plonai buvau nudaziusi dezute?
QUOTE(lilget @ 2009 11 21, 15:15)
sveikos,
Viskas priklauso, kokią priemonę naudoji, kiekviena skirtingai skyla
merginos, prieš klausdamos surašykit kokias priemones naudojat (firma ir tt). Nes atsakymų negausit. Būna priemonės va tikrai kad kai suskyla vos akim įžiūrimais trūkiais. O gal per plonai tepta......
Dazai akriliniai, o dvikomponentis dala, tai kaip cia tada galejo buti?
QUOTE(biriusa @ 2009 11 21, 10:38)
Pati to nedariau, bet visose specializuotose parduotuvese maciau yra spec.kliju klijuoti serveteles ant zvakiu ir specialaus lako. Jei skubi, tai geriau nubek iki parduotuves ir tau ten isaiskins. Seip, kiek suprantu principas lieka tas patstik turi buti priemones skirtos butent zvakems
cia parduoda likusius klijus gali pabandyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 11 20, 21:37)
.Įtrukimai gražūs matosi,bet po įtrinimo akriliniais dažais gavosi kažkokios dėmės.Ar gali būti nuo neidealiai išteptų antikos sluoksnių?
nezinau kaip ji atrodo gyvai, bet nuotraukoje tavo dezute nuostabi
Jei ir mano pirmoji dezute bus tokia nuostabi...busiu labai laiminga
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 20, 10:29)
OK, Lachese (tikiuos, sureaguosi įprastai )
QUOTE(Milinga @ 2009 11 20, 16:29)
Dar noriu pasitikslinti: ar reikia ryžinę servetėlę drėkinti prieš klijuojant?
Ryžinė servetėlė klijuojama pervirš, kaip ir paprasta, taigi drėkinimas tik komplikuotų procesą.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.