QUOTE(Martini @ 2009 11 19, 13:21)
...ir man atsakymų nėr...
tiesiog ir atsakyt sunku į tokį klausimą. Žiūrint kokių priemonių tau reikia dar. Kaiką perki vienoj, kitką - kitoj. Ne vien kaina kartais pagrindinis rodiklis būna. Iš tikro tų pačių firmų produktų kainos visur labai panašios. Jei va dėl sendinimo lakų, tai sakyčiau tada rinktis iš lietuviškų tų naujųjų. Kaip jie ten vadinas...... prekiauja jų produkcija Splavų namai, Daukšos gatvėj. Klijus jų servetėlėm išbandžiau tai labai patiko. O kitka....... tų pačių dėželių kokybė irgi gera toj parduotuvėj, tik pasirinkimas nėra didelis. Tada eini kitur
Papildyta:
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 11 19, 16:46)
Kur pigiau, tai nepasakysiu, nes gyvenu Vilniuje
O akrilinius dažus beveik visus pirkau iš dailininkų parduotuves, ten ir pasirinkimas didelis, ir kainos priimtinos
dailininkų pardėj akriliniai man irgi labai patinka. Jie tirštesni. Padengi praktiškai vienu sluoksniu viską idealiai. Ir tapymam jie labiau tinka. Nusiperku pagrindines kelias spalvas, o visa kita dar pamakaluoju su pigmentais, kuriuos perku senukuose po kelis litus. Dailinkuose tai aš tokias tūteles perku po 5 Lt. Tos tūtelės užtenka tikrai ne vienai dėžutei net ir visą ją dažant. Man tai tie specialūs dekupažiniai dažai nepatinka....
jie tokie skysti, nusistovu tas vandenėlis viršuj, ne neišmaišysi jų ten..... bet aišku čia skonio reikalas ir kol neišbandai visko tai.......