Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 11 19, 16:42)
Man labai gražiai skrynias dekoruoja Agente009 jos darbai http://www.supermama...?...FEas&st=324

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2009 11 19, 16:48)
o kokia kaina tubeles, nes parodoj tai 10.17 kainavo, ta pati tubele silver city 13lt, kiek dailininkuose?  blush2.gif

Ten yra įvairių firmų, talpos akrilinių dažų, galima pasirinkti už kokią kaina nori.

QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 19, 18:07)

Prašom, skynios ten beicuotos smile.gif
Atsakyti
AČIŪ Kamėja_Mėja už greitus ir aiškius atsakymus drinks_cheers.gif
Gal galit dar patarti ar gerai jei lakuosiu sūnelio suoliuką paprastu laku ar geriau nusipirkti tinkamą vaikiškiems mediniams daiktams laką g.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Noreciau paklausti gal kas gali pasiulyti ka butu galima padovanoti Teciui ir Broliui kaledoms tiesiog nesugalvoju.... g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2009 11 19, 13:21)
...ir man atsakymų nėr... verysad.gif

tiesiog ir atsakyt sunku į tokį klausimą. Žiūrint kokių priemonių tau reikia dar. Kaiką perki vienoj, kitką - kitoj. Ne vien kaina kartais pagrindinis rodiklis būna. Iš tikro tų pačių firmų produktų kainos visur labai panašios. Jei va dėl sendinimo lakų, tai sakyčiau tada rinktis iš lietuviškų tų naujųjų. Kaip jie ten vadinas...... prekiauja jų produkcija Splavų namai, Daukšos gatvėj. Klijus jų servetėlėm išbandžiau tai labai patiko. O kitka....... tų pačių dėželių kokybė irgi gera toj parduotuvėj, tik pasirinkimas nėra didelis. Tada eini kitur 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 11 19, 16:46)
Kur pigiau, tai nepasakysiu, nes gyvenu Vilniuje  4u.gif O akrilinius dažus beveik visus pirkau iš dailininkų parduotuves, ten ir pasirinkimas didelis, ir kainos priimtinos  smile.gif

dailininkų pardėj akriliniai man irgi labai patinka. Jie tirštesni. Padengi praktiškai vienu sluoksniu viską idealiai. Ir tapymam jie labiau tinka. Nusiperku pagrindines kelias spalvas, o visa kita dar pamakaluoju su pigmentais, kuriuos perku senukuose po kelis litus. Dailinkuose tai aš tokias tūteles perku po 5 Lt. Tos tūtelės užtenka tikrai ne vienai dėžutei net ir visą ją dažant. Man tai tie specialūs dekupažiniai dažai nepatinka.... sleep.gif jie tokie skysti, nusistovu tas vandenėlis viršuj, ne neišmaišysi jų ten..... bet aišku čia skonio reikalas ir kol neišbandai visko tai....... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 11 19, 18:32)
AČIŪ Kamėja_Mėja už greitus ir aiškius atsakymus drinks_cheers.gif
Gal galit dar patarti ar gerai jei lakuosiu sūnelio suoliuką paprastu laku ar geriau nusipirkti tinkamą vaikiškiems mediniams daiktams laką g.gif AČIŪ 4u.gif

Prašom 4u.gif Manau akrilinis lakas tikrai tinka lakuoti vaikiškiems daiktams, nesu girdėjusi, kad būtų specialus lakas vaikiškiems darbams g.gif
Atsakyti
ačiū labai už atsakymus 4u.gif buvau šiandien Senamiesty ir nenuėjau iki Daukšos g. doh.gif
O Silver city'je, sakot, brangoka? nes mačiau, kad daug nuolaidų g.gif
Atsakyti
Sveikos, susidomėjau dekupažu. bandžiau vienkomponentį sendinimo laką, bet man jis nelabai patiko. Nusipirkau šiandien dvikomponentį ir noriu išbandyti. Ir turiu vieną klausimėlį, kurį sluoksnį, pirmą ar antrą, reikia tepti storiau, kad būtų stambesni įtrukimai? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas vakar is siaulieciu Tilzeje buvot knygos "Dekupazo magija" pristatyme? mirksiukas.gif labai gera nemokama dekupazo pamokele buvo kuria vede knygos autore Rima Aidietė thumbup.gif viskas labai aiskiai ir suprantamai rolleyes.gif labai dziaugiuos kad buvau nes daug ko ismokau bigsmile.gif

dar bus Panevezyje ir Marijampoleje Pegasas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 19 lapkričio 2009 - 19:09
sveikos, kadangi tik tik pradejau dekoruot snd tongue.gif tai prasau patarimo 4u.gif
bandau atvirkstini dekupaza ant stiklo, kaip elgtis su vienkomponenciu laku doh.gif :uztepi laka, tada spalva kuri prasimus ir kt spalva g.gif .Man suskilinejo abi spalvos blink.gif ir dar laka tepti tik ant stiklo, ornamento netepti?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba,o as nusivylusi
Cia kur buvau imetusi dazus darzeliui dazyt,tai jie visiskai netinka,jie tik apsauginiai ,ten dazo nera,nusitepliojo kazkaip ir tiek...2.7ltr.suniui ant uodegos,tai patarkit man prasau kokius dazus pirkti is vivacolor ar kitu dazyti spintelems,kurios buvo dazytos emale anksciau???Aciu
Atsakyti
kaip suprasti? blink.gif taigi parasyta akriliniai dazai.kokie apsauginiai?bent kuriuos rodei tai buvo lyg normalus g.gif siaip galiu vienus rekomenduoti, kurie man patinka ir tik juos naudoju.tai vivacolor, sienom su 7, arba melodia.tie tikrai tinkami..bet emalinius dazus teks nusveisti.nusveisti reiks su bet kokiais akriliniais dazais, jei nenori staigmenos kokios sulaukti.
Papildyta:
Pusiau matiniai. Neskaidrūs akriliniai vandens dispersiniai dažai medienai apsaugoti. Sudėtyje yra medieną pasaugančių komponentų nuo drėgmės, pelėsių ir mėlynavimo.

na taip apsaugoti.bet jie nepermatomi, normalus dazai.gal ismaisyti pirma reiktu, nes pavirsiuje vanduo susikaupes??
Atsakyti