Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

Aš turiu jau padarytą nuotrauką Fotospektre,tai kaip ir tinka, bet jei spausdinčiau namie tai su rašaliniu, tai kaip suprantu reikėtų supurkšti laku kad neišsilietų, taip? g.gif
Atsakyti
Mamytes, man reiketu jusu patarimo ax.gif

Dezute kaip ir paruosta lakavimui, bet va dar nedrystu, truksta ziniu.
Planuoju naudoti dvipakopi laka .
Ar man reikia butinai tepti visa dezutes dangteli? ar galiu tik motyvus? Jei noreciau stambesnio sutrukinejimo, ar bent jau, kad matytusi....kuri laka kokiu sluokniu tepti? t.y. abu taip gausiai?
Ir itrinant itrukimus....Cia jau as visiskai nieko nebezinau blink.gif Istepti visa pavirsiu akriliniais dazais, palaukti kol nudzius ar ne? ir tada kaip man juos nuvalyti????? dregna servetele?
Jau tiek pridusavau as prie tos dezutes, kad nenoreciau kokiu lepsusu jos sugadinti. Neturiu teises, nes man dar kaip man, bet mergyte laukia tos dezutes labiau nei kaledu ax.gif
Atsakyti
Turbūt lengviau būtų padėti, jei parašytum, kokia dvikomponente skaldymo priemone dirbi (t.y. dvipakopiu laku). Parašyk tikslų pavadinimą 4u.gif
Atsakyti
Kamėja, puikus patarimas iškloti ryžiku, kaip aš pati nesugalvojau, kaip tik turiu prisipirkusi doh.gif Ačiū friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2009 11 18, 12:43)
Turbūt lengviau būtų padėti, jei parašytum, kokia dvikomponente skaldymo priemone dirbi (t.y. dvipakopiu laku). Parašyk tikslų pavadinimą  4u.gif

Crackle Sottile stambus trukiai. Instrukcijoje parasyta, kad itrukius reikia itrinti Porporina milteliais ir uzpurksti purskiamu laku, pardaveja sakiusi, kad galiu trinti ir akriliniais dazais, bei ikiso akrilini laka, tepama g.gif -neapgavo?
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 11 17, 23:05)
jei spausdinčiau namie tai su rašaliniu, tai kaip suprantu reikėtų supurkšti laku kad neišsilietų, taip? g.gif

Taip smile.gif

QUOTE(1juraciukas @ 2009 11 18, 12:40)
Ar man reikia butinai tepti visa dezutes dangteli?  ar galiu tik motyvus? Jei noreciau stambesnio sutrukinejimo, ar bent jau, kad matytusi....kuri laka kokiu sluokniu tepti? t.y. abu taip gausiai? 
Ir itrinant itrukimus....Cia jau as visiskai nieko nebezinau  blink.gif  Istepti visa pavirsiu akriliniais dazais, palaukti kol nudzius ar ne? ir tada kaip man juos nuvalyti????? dregna servetele?

Sottile patariu pradžiai tepti visą dangtelį, tepk abu sluoksnius vienodai, aš tepu pirštu, man gražiai dengiasi. Įtrūkimus galima įtrinti tik porporina, arba aliejiniais dažais. Porporinai naudok specialų teptuką. Aliejinius dažus nuvalyk sausa servetėle. Niekada nenaudok sendinimo lakams drėgnos servetėlės, "suvels" laką.

QUOTE(1juraciukas @ 2009 11 18, 12:52)
Crackle Sottile stambus trukiai. Instrukcijoje parasyta, kad itrukius reikia itrinti Porporina milteliais ir uzpurksti purskiamu laku, pardaveja sakiusi, kad galiu trinti ir akriliniais dazais, bei ikiso akrilini laka, tepama  g.gif -neapgavo?

Įdomu, kur čia pirkai ir kas čia taip patarėblink.gif Sottile "nedraugauja" su akriliniais dažais bei akriliniu laku. Galima naudoti tik sintetinį laką.
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2009 11 18, 12:43)
Kamėja, puikus patarimas iškloti ryžiku, kaip aš pati nesugalvojau, kaip tik turiu prisipirkusi  doh.gif  Ačiū friends.gif

Prašom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 18 lapkričio 2009 - 12:03
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 11 18, 13:05)
Taip smile.gif
Sottile patariu pradžiai tepti visą dangtelį, tepk abu sluoksnius vienodai, aš tepu pirštu, man gražiai dengiasi. Įtrūkimus galima įtrinti tik porporina, arba aliejiniais dažais. Porporinai naudok specialų teptuką. Aliejinius dažus nuvalyk sausa servetėle. Niekada nenaudok sendinimo lakams drėgnos servetėlės, "suvels" laką.
Įdomu, kur čia pirkai ir kas čia taip patarėblink.gif Sottile "nedraugauja" su akriliniais dažais bei akriliniu laku. Galima naudoti tik sintetinį laką.

O, aliejiniu as turiu, aciu notworthy.gif bandysiu unsure.gif

O ikiso man ACRYL-SEIDEN-GLANZLAK g.gif Pas ja tuo paciu metu pirkau visas priemones. Dar namo gryzusi aptikau, kad "lycnai" man priskaiciavo kazkokius dazus uz 10 Lt. bet ...toli ir zinoma pervelai pastebejau, nebegryzau del tu aiskintis schmoll.gif . Zodziu tai Skyrelis salia Ermitazo blush2.gif
Atsakyti
[quote=Maša,2009 11 16, 17:38]
pagamino mane seniai. taip seniai, kad niekas to neprisimena, arba nepridave tam reiksmes....

Na ir nuostabus prissistatymas thumbup.gif 4u.gif . Ir širdžiai malonu, ir akims , ir sielai drinks_cheers.gif.
Juratike13, sužavėjai grožiu, mintim ir atlikimu wub.gif . Įsivaizduoju linksmus vaikučių veidus, žiūrint į spinteles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 18 lapkričio 2009 - 12:18
labukas senai jau nerasiau visai i kitus darbus buvau paskendusi, bet va Kaledos gretai wub.gif tai noriu padaryti zvakutes gal kas galetu man imesti nuoroda kaip ten jas daryti turejau kazkur isisaugojusi na niekiap neberandu buciau dekinga, blush2.gif kiek pamenu su sauktu ar kaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 18 lapkričio 2009 - 12:35
Sveikos visu pirma.
As cia ganetinai nauja. Nors senokai sia tema domiuosi bet mazai kur lendu su savo pasisakymais. Kaip tik baigineju savo pimaja dekupazuota dezute gamint wink.gif kai visus vyrius susuksiu ir vidu isklijuosiu butinai pasirodysiu wink.gif
QUOTE(Varlytė @ 2009 11 17, 11:32)
SVEIKA, tiesiog nėra žodžių kaip gražu, nuostabu ir visaip kitaip gražu, tai vaikai turbūt nustėro pamate pirmą kartą.
Dar norėčiau pasendinti ir aš namuose duris , bet ar nudažius su akriliniais dažais, pasendinus, tai jei nulakuosiu akriliniu laku tai valant aduris ar nesusigadins o jeigu lakuosiu baldiniu laku ar nesusigadins sendinimas biggrin.gif  wub.gif

As bandziusi lakuot su sendintus daiktus baldininiu laku, man labiausiai patinka skirtas jahtoms. Tai bent jau as manau kad geriau siuo atveju butu baldinis. Bet tai tik mano nuomone.

QUOTE(LinaNi @ 2009 11 17, 17:01)
Sveikos merginos,

Ruosiuosi dekupazinti paprasta pjaustymo lentele ir norejau paklausti kas jau daret...  ar baigiamuoju akriliniu laku reikia dengti abi lenteles puses? As kiek suprantu, tai tik ta puse kur paveiksliukas, nes visa padengus pjaustyti maisto nebus galima... ax.gif  Kaip jus darot? smile.gif

Sveika,

as dekupazavusi ir sukurusi jau keleta naudojamu pkjaustymo lenteliu, nezinau kaip kitiems, bet mano nuomone pjaustymo lentutei nelabai tinka akrilinis lakas, nes jei ji bus naudojama pagal paskirti tai jai klius nemazai dregmes, o akrilinis suslapes pradeda rauksletis ir panasiai. taip pat kadangi as gaminu nuo a iki z lentutes tai kaip man kazkas patare cia forume tai ir as pasidalinsiu tomis ziniomis. Tai geriau ta puse kuri bus pjaustymui itrint aliejumi, paprastu tuomi kur kepi. Tada ilgiau laikys wink.gif ir neprisigers tiek stipriai nei kvapu nei spalvu nuo miasto.

O cia ivertinimui mano silpnybe tai padekliukai ir zvakides wink.gif
user posted image
Tikiuosi susidraugausim ir p[asidalinsim patirtimi wink.gif
Atsakyti
Laba diena,

sakykite tikriausiai jums pasirodys juokingas mano klausimas ,bet norint dekupazuoti sage darantis ja paciai, ant kokio pagrindo tai galima padaryti ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2009 11 18, 12:43)
Turbūt lengviau būtų padėti, jei parašytum, kokia dvikomponente skaldymo priemone dirbi (t.y. dvipakopiu laku). Parašyk tikslų pavadinimą  4u.gif

g.gif na tikrai nesu zinove, bet kiek zinau dvikomponente yra dvikomponente, o skaldymo priemone (arba kitaip aiziklis) yra vienkomponente g.gif

irnesakyk.gif isaiskins speces

geriau patarkit jus man ka su ta mociutes skrynia daryt... planavau visa dekupuot dvikomponente, gal kiek piesiniais padekoruot, bet dabar man ji ir tokia nusveista grazi (tik nulakuot reiktu) g.gif Dangti ir vidu jau nutepiau rudais tamsiais dazais...
user posted image
user posted image
Atsakyti