Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(aurytea @ 2009 10 28, 18:46)
Sveikutes 4u.gif

Atsiprasau, kad taip is niekur nieko ilendu i temuke blush2.gif
Pas mane tokia situacija, jog turiu greitai kazka sugalvoti pagaminti ir padovanoti.Tai va, sugalvojau, jog noreciau medinio laikrodzio su foto ir dekupazu.
Kur galima butu nusipirkt paprasta medini laikrodi ir kiek kainuotu?
Ar visa tai realu, jeigu dar ne karto nebandziau nieko dekupazinti?
Aciu labai uz atsakymus, nes tikrai labai noretusi artimam zmogui tokia staigmena padaryti wub.gif

O gal kas nors galetu man pagaminti? blush2.gif
Jeigu taip, tuomet parasykit man i a.z(butu gerai jeigu is kart su apytiksle kaina) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 10 28, 19:46)
Aciu tau, biriusia notworthy.gif
O gal tokiu mediniu dirbiniu galima butu rasti kokiuose Senukuose ar Ermitaze?

paieskok, o gal susigundysiu geriau skrynele tongue.gif ar dar ka gero pamatysi mirksiukas.gif seip laikrodzio pagal senovines prietarus negalima dovanoti, nebent parduoti uz 1ct biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 10 28, 19:20)
O gal kas nors galetu man pagaminti? blush2.gif
Jeigu taip, tuomet parasykit man i a.z(butu gerai jeigu is kart su apytiksle kaina) 4u.gif

O tu nueik į skelbimus, ten nemažai merginų daro pagal užsakymus arba parduoda tai, ką jau turi padarę.
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 10 28, 18:46)
Aciu tau, biriusia notworthy.gif
O gal tokiu mediniu dirbiniu galima butu rasti kokiuose Senukuose ar Ermitaze?

klaipedoje bent jau ermitaze tai yra deziu maciau, keduciu smile.gif pirkau daiktazede didele ar tai uz 27 lt.

merginos, o as su klausimais keleta....... pradziamokslis man biggrin.gif

1. ar dekupazini popieriu jus karpot, plesot ar kaip darot, kai motyvas "islpaukes", ar cia jau geriau toki fona derint iskart.....
2. ar klijuojat dekupazini popieriu lipalu is apacios ar is virsaus?
3. arbatines vidu isdaziau..... ar lakuot dar kuo, ar geriau nekist nagu, nes visgi arbata desis....
4. porporinos bronziniai miltukai, kaip graziai juos itrint?
5. sadolino ANTIK laka nusipirkau, bet jis netinka su akriliniais dazais.... aliejiniais ant virsaus tada gal galima? ir pirskiamu laku....
6. sendinus dvikomponenciu, irgi akrilinis netinka lakas, tai turiu purskiama, tai nupurskus as jau galiu drasiai lakuot akriliniu paskui dar?

aciu iskart uz kantrybe.... bo kankinu visas kas bi tik zino jau apie dekupaza lotuliukas.gif

p.s. ingusia, tik nesijuok is manes, as gi blondine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 28 spalio 2009 - 21:23
Labas, tikiuosi nesupyksit, kad pas jus ilindau, net nezinau ar cia galima ka nors pardavineti, bet kazkada uzsiiminejau dekupazu, bet meciau si reikala, tad noriu issiparduoti smile.gif

user posted image

Antik I ir II like daugiau nei puse, kiti pora kart panaudoti, bet beveik pilni.
Auksiukas visai naujas, nenaudotas. Patina taip pat nenaudota.

Taip pat parduodu akrilinius dazus.

user posted image

Balta ir ruda spalvos kelis kartus naudotos, kitos - ne.

Jei kam reikia situ dalykeliu rasykit i AZ ir siulykit kainytes. 4u.gif
Dar karta atsiprasau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 10 28, 20:26)
paieskok, o gal susigundysiu geriau skrynele  tongue.gif  ar dar ka gero pamatysi  mirksiukas.gif  seip laikrodzio pagal senovines prietarus negalima dovanoti, nebent parduoti uz 1ct  biggrin.gif

Nu zinok nebegaliu, kaip noriu va tokio:
user posted image

Bet pati turbut tokio niekaip nepadarysiu doh.gif Reikia ieskot turbut, kas galetu uz zmogiska kaina man ji "pagamint" 4u.gif
Atsakyti
O aš su klausimu... vat žiūriu jūsų neapsakomus grožius ir kilo tokia mintis... ar įmanoma kažkaip dekupažo būdu ant dėžutės uždėt tam tikrus žodžius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 10 29, 00:07)
Nu zinok nebegaliu, kaip noriu va tokio:
Bet pati turbut tokio niekaip nepadarysiu doh.gif

tai kad cia - nu jau taip primityviai paprasta...
Kodel manai kad nepadarysi? Tik truputuka, na visiskai truputuka padirbeti reikia ir gausis gal net daug graziau drinks_cheers.gif

Cia gi tik foto klijuota, ir "paskaldyta", o visa kita - gatavas medinis laikrodis su visu mechanizmu bei klijuojami skaiciukai irgi perkami gatavi.

Kas neaisku? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(***Austrija*** @ 2009 10 29, 00:49)
O aš su klausimu... vat žiūriu jūsų neapsakomus grožius ir kilo tokia mintis... ar įmanoma kažkaip dekupažo būdu ant dėžutės uždėt tam tikrus žodžius? g.gif

aisku imanoma. Juk darom smile.gif Ir zodzius, ir eiles, ir linkejimus "idekupazinam" 4u.gif
Atsakyti
ačiū už greitą atsakyma... o kur galėčiau paskaityti kaip tai padaryti?
Atsakyti
austrija, gali spausdinti uzrasa ir klijuoti kaip motyva, gali naudoti trafareta ir uzpaisyti, gali naudori kontura ar atsparu vandeniui rasikli ir uzrasyti smile.gif budu yra keletas smile.gif
Atsakyti
prašau patarimų-pagalbos labiau patyrusių ax.gif sugalvojau pasidekoruot spintelę user posted image

tik vat užklijavus motyvą pasirodo kad servetes fonas ne baltas o gelsvas, natūroj ryškiau matosi spalvu kontrastas
user posted image
kaip dabar graziai suderint? pritapyt baltais dažais manau nesigaus g.gif Lauksiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -->BLOOONDINKA<--: 29 spalio 2009 - 11:06
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 10 29, 12:05)
prašau patarimų-pagalbos labiau patyrusių  ax.gif  sugalvojau pasidekoruot spintelę tik vat užklijavus motyvą pasirodo kad servetes fonas ne baltas o gelsvas, natūroj ryškiau matosi spalvu kontrastas
kaip dabar graziai suderint? pritapyt baltais dažais manau nesigaus  g.gif  Lauksiu patarimų  4u.gif

na jei pritapyti baltai nenori, manau kitas budas butu perdazyti spintele i biski gelsvesne spalva butent ta kuri serveteleje. Tada su smulkia kempinele atsargiai aplink motyva nudazyciau o visa spintele su voleliu ( nes man rodos spinteleje matosi kad dazyta su teptuku) blush2.gif
bet gal kas nors pasiulys dar koki buda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 29 spalio 2009 - 11:11