Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 11 17, 14:18)
Sveikos  4u.gif
ieškau akrilinio MATINIO lako, gal galite parekomenduoti  4u.gif

Aš rekomenduočiau JOHNSTONE'S Poliuretaninį laką vandens pagrindu. Tiesa, jo visiškai matinio nebūna, bet yra satininio blizgesio - vaizdas man labai gražus ir neturi nieko bendro su blizgiu laku - beveik matinis 4u.gif

http://www.e-senukai...in-075-l_1.html
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2009 11 17, 14:28)
Aš rekomenduočiau JOHNSTONE'S Poliuretaninį laką vandens pagrindu. Tiesa, jo visiškai matinio nebūna, bet yra satininio blizgesio - vaizdas man labai gražus ir neturi nieko bendro su blizgiu laku - beveik matinis  4u.gif

http://www.e-senukai...in-075-l_1.html

Pasinaudosiu ir as sia nuoroda - nors viso lapo esu dariusi vos kelis mazus darbelius dekupazo technika, parsivezus sena (1924 metu) mociutes skrynia - emiausi jos doh.gif Tikiuos nesuportalinsiu... unsure.gif

Zadejau visa dengti dazais, dekoruoti piesiniais, dabar nudaziau vidu, dangti o sonu niekaip nesiryztu g.gif Kai nusisveite ji tie sonai patys savaime grazus man... galvoju gal tik dvikomponente tept g.gif Norisi ja originalia islaikyt... visgi prosenelis ja dare kai mociutei tik 4 metai tebuvo rolleyes.gif
Bandysiu vakarop, jei nespesiu ryt ryte nuotrauka imest dabartinio vaizdelio - gal ka patarsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2009 11 17, 14:28)
Aš rekomenduočiau JOHNSTONE'S Poliuretaninį laką vandens pagrindu.

Ačiū 4u.gif tokį ir nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 17, 14:35)
parsivezus sena (1924 metu) mociutes skrynia

Labai įdomu bus pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Ruosiuosi dekupazinti paprasta pjaustymo lentele ir norejau paklausti kas jau daret... ar baigiamuoju akriliniu laku reikia dengti abi lenteles puses? As kiek suprantu, tai tik ta puse kur paveiksliukas, nes visa padengus pjaustyti maisto nebus galima... ax.gif Kaip jus darot? smile.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkite, kuo idomesniu iskloti dezutes vidu? Ka jus dedate? ax.gif To filco ar kaip jis ten vadinasi - nenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2009 11 17, 18:05)
Mergaites, patarkite, kuo idomesniu iskloti dezutes vidu? Ka jus dedate?  ax.gif  To filco ar kaip jis ten vadinasi - nenoriu  blush2.gif

veltinį galima ax.gif
ir aš su klausimu blush2.gif ... klijavau tulpes ant vazos, ir man susiraukšlijo, negražiai prilipo..gal per didelis servetėlės plotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 11 17, 18:01)
Sveikos merginos,
Ruosiuosi dekupazinti paprasta pjaustymo lentele ir norejau paklausti kas jau daret...  ar baigiamuoju akriliniu laku reikia dengti abi lenteles puses? As kiek suprantu, tai tik ta puse kur paveiksliukas, nes visa padengus pjaustyti maisto nebus galima... ax.gif  Kaip jus darot? smile.gif

Denk tik tą pusę, kuri bus dekoratyvinė, nes ant lakuotos lentelės negalima pjaustyti maistą, nebent lakas tiktų sąlyčiui su maistu, bet ir tai ant tokios lentelės nepjaustyčiau maisto.

QUOTE(ELlJA @ 2009 11 17, 19:05)
Mergaites, patarkite, kuo idomesniu iskloti dezutes vidu? Ka jus dedate?  ax.gif  To filco ar kaip jis ten vadinasi - nenoriu  blush2.gif

Gali spalvotu ryžiniu popieriumi, gali įdomiai išdažyti smile.gif

QUOTE(Milinga @ 2009 11 17, 21:33)
veltinį galima  ax.gif
ir aš su klausimu blush2.gif ... klijavau tulpes ant vazos, ir man susiraukšlijo, negražiai prilipo..gal per didelis servetėlės plotas  g.gif

Veltinis ir yra filcas smile.gif sunku priklijuoti didelį motyvą be raukšlių, pirma klijuok mažesnius motyvus, kol su laiku "atmuši" ranką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 11 17, 20:47)
Veltinis ir yra filcas  smile.gif sunku priklijuoti didelį motyvą be raukšlių, pirma klijuok mažesnius motyvus, kol su laiku "atmuši" ranką  smile.gif

blush2.gif na su mažais motyvas viskas ok, bet va su didesniais reiks padirbėti unsure.gif gerai kad nepavykus galima nuplauti ir bandyti iš naujo rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu paklausti blush2.gif
Norėčiau įklijuoti į dėžutės vidų savo mažylio nuotraukėlę ir aplinkui ją apjuosti nėrinuką ar jį kokį specialų reikia pirkti ar tinka iš audinių parduotuvės? ir kokiais klijais jį gražiai priklijuoti? ir dar kaip lakuosiu nuotraukėlę ar ją užlakuoti galima tuo pačiu laku kaip ir visą darbą ar geriau nuotrauką atsispauzdinti ant paprasto lapo, o ne foto popieriaus?

AČIŪ už patarimus ir pamokymus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 11 17, 21:54)

Nėrinius naudoja iš audinių parduotuvės, klijuoti galima dekupažo klijais. Kiek žinau merginos spausdina paveikslėlius, nuotraukas ant foto popieriaus ir lakuoja paprastu laku. Tai gali lakuoti kaip ir visą darbą. O su kokiu spausdintuvu spausdinsi?
Papildyta:
QUOTE(Milinga @ 2009 11 17, 21:51)
blush2.gif na su mažais motyvas viskas ok, bet va su didesniais reiks padirbėti  unsure.gif gerai kad nepavykus galima nuplauti ir bandyti iš naujo  rolleyes.gif

Bandyk klijuoti taip: uždėk servetėlę ant vazono ir pakišk jį po vandens srove, vanduo išlygina servetėlę, tuomet atsargiai nusausink servetėlę, kuri yra ant vazono, popieriniu rankšluosčiu ir klijuok klijais. Yra tema, kur aiškina, kaip klijuoti didelius motyvus, pasiieškok rankdarbių skyrelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2009 11 17, 20:54)
Aš irgi noriu paklausti blush2.gif
Norėčiau įklijuoti į dėžutės vidų savo mažylio nuotraukėlę ir aplinkui ją apjuosti nėrinuką ar jį kokį specialų reikia pirkti ar tinka iš audinių parduotuvės? ir kokiais klijais jį gražiai priklijuoti? ir dar kaip lakuosiu nuotraukėlę ar ją užlakuoti galima tuo pačiu laku kaip ir visą darbą ar geriau nuotrauką atsispauzdinti ant paprasto lapo, o ne foto popieriaus?

AČIŪ už patarimus ir pamokymus drinks_cheers.gif

ziurint koks nerinukas,gal galima karstais klijais bandyti g.gif
Atsakyti