Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(efauto @ 2009 11 16, 16:49)
ziurint kokie tie daznai plaunami daiktai, jei tai indai, tai visgi reiketu naudoti ta laka, kuris tinkamas salyciui su maistu, o jei tai kokia vaza ar kazkas panasaus, tai uztenka ir sintetinio lako. marabu, jei bera tai tik panevezy, nes kita firma, kuri platin tas prekes uzsidare.. ir daugiau ju nebera.. arba gal kokioj internetinej parduotuvej. del kepamo daikto ir sendinimo, tai neaisku, kaip tas sendinimas sureaguos i karsti.. gali viskas nuvarveti bekepant... nebent atsilieps tos, kurios jau kepe sendintoja ir gali pasakyti, nubego ar ne.
paprastam stikliniui vazonui, gali naudoti ir sintetini laka, nebutinai kepama. nors klijus tai reiketu pasirinkti universalius arba stiklui-keramikai, cia del geresnio sukubimo. o sendinti irgi gali, darai viska kaip ant paprasto daikto, tik gale nupurski sintetiniu, kad darbas butu atsparus vandeniui.
Papildyta:

aciu labai labai uz patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gabii,labai labai aciu...
Jei labai nepyksit,ikelsiu pirma mano darba apskritai ,darem trys mamytes,lopselyje...
Cia skirtingai motyvais...
user posted image

user posted image

user posted image

ir bendras vaizda,kiek matosi

user posted image

Atsakyti
geras thumbup.gif bet kiek daug darbo!
Atsakyti
Juratike, kaip graziai sugalvojot atnaujinti vaikuciams. Tik man ta melyna spalva kazkaip per sodri. Bet cia tk del to, kad as myliu pastelines smile.gif Bet jus saunuoles
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 11 17, 10:37)

Jei labai nepyksit,ikelsiu pirma mano darba apskritai

thumbup.gif clap_1.gif good.gif ploja.gif As issivaizduoju vaiku dziaugsma turint toki grozi. Saunuoles mamytes.
Atsakyti
Jei labai nepyksit,ikelsiu pirma mano darba apskritai ,darem trys mamytes,lopselyje...

Nu, zinok, nuostabu. Gera ideja thumbup.gif Butu visai neblogai pasinaudoti tavo ideja, nes pas mano mazaja darzelyje baisios spinteles
Atsakyti
vakar dariau savo pirmąjį darbelį blush2.gif dekoravau keramikinį indelį grietinėlei...šiandien po darbo grįžus kišiu į orkaitę ir jei vaizdas bus pusė bėdos, įdėsiu parodyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2009 11 17, 09:37)

thumbup.gif idėja... man ta spalva igi šiek tiek per ryški, bet visumoj gražu rolleyes.gif
Atsakyti
merginos gelbekit help.gif
vakar sendinau dezutes virseji su Crackle Sottile ir ryte pamacius darbeli gavau soka mega_shok.gif tose vietose kur priklijuota servetele issoko daug pusliu...... verysad.gif pirma kart toks dalykas atsitiko g.gif ten kur serveteles nera - nieko, viskas gerai ir graziai suskilinejo. Servetele klijavau su Stamperijos klijais, tai Cracklis kaip ir neturetu su jais blogai reaguot, firma tai ta pati . Nezinau ka cia toliau daryti ? gal kam irgi yra taip buve ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikea: 17 lapkričio 2009 - 11:02
QUOTE(ikea @ 2009 11 17, 11:01)
merginos gelbekit  help.gif ...

aš dar naujokė šioj srity, tad negaliu nieko patarti, tik per pamokas sake kad nedžiovinti karštu fenu, nes iššoks pūslės...bet kaip suprantu tu džiovinai naturaliai g.gif
Atsakyti
Gabii,labai labai aciu...
user posted image

user posted image

user posted image

ir bendras vaizda,kiek matosi

user posted image

SVEIKA, tiesiog nėra žodžių kaip gražu, nuostabu ir visaip kitaip gražu, tai vaikai turbūt nustėro pamate pirmą kartą.
Dar norėčiau pasendinti ir aš namuose duris , bet ar nudažius su akriliniais dažais, pasendinus, tai jei nulakuosiu akriliniu laku tai valant aduris ar nesusigadins o jeigu lakuosiu baldiniu laku ar nesusigadins sendinimas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Oi,aciu mamytes,net nesitikejau sulaukt tiek pagyru...sutinku,spalva sodri isties,gal kiek per ryski blush2.gif ,bet musu darbelis liko ivertintas vaiku,o tai svarbiausia... wub.gif
dabar darysiu pas sunaus,tai bus juros tematika,tai vandeni dazysiu panasia melyna,o visa kita svelniai zydra...ziuresim kaip cia man gausis,aisku,imesiu parodyt paskui rezultatus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ieškau akrilinio MATINIO lako, gal galite parekomenduoti 4u.gif
Atsakyti