labai grazi kabykla, ir labai patiko pasakojimas, toks nekasdieniskas, nuo tuo pakabele dar grazesne tapo super!!!
QUOTE(Maša @ 2009 11 16, 18:38)
pagamino mane seniai. taip seniai,
nu super rasinelis su vaizdine priemone. Masa-saunuole
QUOTE(makaroncike @ 2009 11 16, 16:36)
Sveikos mergaites,
Taigi, as turiu buteli, kuri noreciau padailinti...
ka reiketu man daryt?
Taigi, as turiu buteli, kuri noreciau padailinti...
ka reiketu man daryt?
As savo vyno buteli nudaziau namuose turetais aliejiniais dazais (tiesa jie dziuvo pora dienu ) o po to jau sendinimo lakas, akriliniai dazai, serveteles bei vel lakas. ir stai....
Tai mano pirmasis darbelis
QUOTE(1juraciukas @ 2009 11 16, 20:54)
As savo vyno buteli nudaziau namuose turetais aliejiniais dazais (tiesa jie dziuvo pora dienu ) o po to jau sendinimo lakas, akriliniai dazai, serveteles bei vel lakas. ir stai....
Sveikos darbstuoles! gal galetumet patarti? klijuojant visa servetele ant tarkim dezutes kaip darot sudurimus, uzlenkiant ant kampu ar tiesiog nukerpat, suduriat motyva? r dar noreciau balta maza feja uzklijuoti ant juodo fono, zinau, kad ji pajuoduos.... ar ta mazyti plota dazyti baltai ar pacia servetele? ar gal yra kitu budu? labai labai dekui!
QUOTE(Maša @ 2009 11 16, 18:38)
pagamino mane seniai. taip seniai, kad niekas to neprisimena, arba nepridave PS... net nzn kaip ta daikta geriau nupaveiksluot, nes kabykla nemaza, apie metra ilgio
Maša, gražu Kabyklėlė irgi labai daili....
Papildyta:
QUOTE(aurocka @ 2009 11 16, 21:16)
Sveikos darbstuoles! gal galetumet patarti? klijuojant visa servetele ant tarkim dezutes kaip darot sudurimus, uzlenkiant ant kampu ar tiesiog nukerpat, suduriat motyva? r dar noreciau balta maza feja uzklijuoti ant juodo fono, zinau, kad ji pajuoduos.... ar ta mazyti plota dazyti baltai ar pacia servetele? ar gal yra kitu budu? labai labai dekui!
Dėl serveteles klijavimo ant tamsaus fono - aš tai padažau plotą po servėtėle baltai, o po to dažau aplink servetėlę norima tamsia spalva. Bandžiau ir servėtėlę iš apačios padažyt, nes buvau skaičiusi, kad taip kitos daro - bet man nepavyko, pasirodė visiška mistika
Dėl sudūrimų ant dėžutės, tai nelabai supratau, kokie sudūrimai domina Jei reikia servetėlę sudurti viename plote, tada aš ją ne kerpu, o plėšiu ir tarpelius pripiešiu. O jei kalba eina apie sudūrimą tarkim dėželės kampuose, tai aš kai priklijuoju servetėlę ant dėžutės briaunos - tiesiog palieku tokius tokius "skudurus" plevėsuoti ties sudūrimais, o kai gerai išdžiūsta klijai - nušvitrinu tuos nereikalingu servetkos likučius ir sudūrimas gražus gaunasi
Maša, labai patiko be istorijos būtų ne tas. Be to šiandien dar kilnojau tą servetėlę, tai labai tinkantis išpildymas.
na gerai, paeksperimentavau ir riūžava gavos biški ne į temą.. peišinukai irgi nelb.. tai dabar klausimas - kaip nuo dežutės medinės nuvalyti dažus ir nuimti priklijuotą servetėlę, nesugadinant dėžutės?
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 11 17, 01:15)
kaip nuo dežutės medinės nuvalyti dažus ir nuimti priklijuotą servetėlę, nesugadinant dėžutės?
nusveisk su stambiu svitriniu.
Aciu si servetele ilgai gulejo pas mane
laba,as dar tik visai bepradedanti dekupaza...noriu padaryt vaiku darzelyje pas sunaus rubineje siek tiek dekupazo,tiksliau nudazyt,is serveteliu padaryt mena ir nulakuot...tai va,senukuose nusipirkau dazus,mane itikino kad tik dazyti spintutem sie dazai
http://www.senukai.l...vva-27-l_5.html,bet gal jus man patarsit...dar galiu keist jei ka...
jie skirti lauko darbams,medienai..,aisku tiks ir vidaus darbams,bet ar tiks tikrai???Nesinori nusvilt Labai aciu uz atsakyma
http://www.senukai.l...vva-27-l_5.html,bet gal jus man patarsit...dar galiu keist jei ka...
jie skirti lauko darbams,medienai..,aisku tiks ir vidaus darbams,bet ar tiks tikrai???Nesinori nusvilt Labai aciu uz atsakyma
QUOTE(juratike13 @ 2009 11 17, 09:57)
laba,as dar tik visai bepradedanti dekupaza...noriu padaryt vaiku darzelyje pas sunaus rubineje siek tiek dekupazo,tiksliau nudazyt,is serveteliu padaryt mena ir nulakuot...tai va,senukuose nusipirkau dazus,mane itikino kad tik dazyti spintutem sie dazai
tiks.normalus akriliniai dazai, gali drasiai imti.