Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(kvartetas @ 2009 11 13, 21:19)
man idomu ar kas ciupinejot ir vartet sia knyga?

Šiandien Akropoliuose ši knyga su 40 proc. nuolaida thumbup.gif Mačiau, patiko...
Atsakyti
jau turiu knygutę, skaitau labai atidžiai smile.gif buvau sutikusi forumiečių pažįstamų, o nepažstamų turbūt irgi krūva buvo smile.gif
Atsakyti
Lachesė lauksiu tavo nuomones apie knyga 4u.gif . ar verta jamti ja rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 11 14, 17:53)
Šiandien Akropoliuose ši knyga su 40 proc. nuolaida  thumbup.gif Mačiau, patiko...

As tai susiparinau Kaune akropoli nebuvo nuolaidos knygoms!!! doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2009 11 14, 20:51)
As tai susiparinau Kaune akropoli nebuvo nuolaidos knygoms!!!  doh.gif  doh.gif

Gal kas galėtų pasakyti, ar dvikomponentei "Antikai" tikrai tinka įtrinti akriliniai dažai? Man jie išteplioja ir visą kitą plotą, bei poto nenusivalo, o patinai šiuo metu pinigėlių nelabai yra.. blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 11 14, 19:49)
Lachesė lauksiu tavo nuomones apie knyga  4u.gif . ar verta jamti ja rolleyes.gif .

Tau ir daugeliui tokio lygio pasiekusioms dekoruotojoms ten nėra nieko naujo. O pradedantiems tikrai geriausia iš lietuviškų knygų iki šiol rolleyes.gif
Atsakyti
jasno aciuks.gif . as vis tikiuosi dar pasitobulinti, ka nors naujo neatrasto perskaityt ax.gif .
Atsakyti
pasivartyk knygyne ir pati apsispręsi, o šiaip forumai yra tokia terpė, kur visko yra keliariopai daugiau negu į vieną knygą gali sukišti. Tik tiek kad knygoje viskas susisteminta ir šiaip labai malonu vartyti knygą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 14 lapkričio 2009 - 21:48
Aš nusipirkau Mažeikiuose "Pegaso" knygyne "Dekupažo magija". kad ir be nuolaidos, bet lb džiaugiuosi. man kaip praddančiąjai thumbup.gif . Na ten gražiai viskas aprašyta. jau buvau gavusi ir kitų knygų spie dekupažą, bet šita iš tiesų, kaip Lachesė sako, pati geriausia. thumbup.gif . Nors ir kitose knygose yra kažko pasisemti- kitokios idėjos, kitokia technika ir t.t.
Atsakyti
Sveikos,gal tokioms ,,žalioms" kaip aš bus naudinga info: šeštadienais per Lietuvos ryto tv apie 11.20 val laidoje ,,Išjunk siublį" rodo dekupažo pamokėles thumbup.gif

P.s- turiu klausimą-ar kamštinius padėkliukus reikia nulakuoti paprastu laku ir tada ant viršaus nupurkšti sintetiniu ar tik sintetiniu nupurkšti? ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzekle: 15 lapkričio 2009 - 14:24
Gal kur matėt Vilniuje gražių Kalėdinių servetėlių su kokiais briedžiukais angeliukais ir pan?
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 11 15, 17:20)
Gal kur matėt Vilniuje gražių Kalėdinių servetėlių su kokiais briedžiukais angeliukais ir pan?

Praeta savaite maciau gausybe kalediniu serveteliu norfoje
ax.gif

Gal kas galite paaiskinti kaip padaryti balta ornamenta ant juodo fono? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytte...: 15 lapkričio 2009 - 17:46