Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

Labas vakaras,

Merginos, patarkit man negramatnai ax.gif
Buvau Ermitaze ir.... neturedama daug supratimo apie dazus, bei neturedama su kuo pasitarti, vietoj auksiniu milteliu nusipirkau dekoravimo beica "Aukso dulkes" atsidariau dezute ir doh.gif
Kur galeciau as ji panaudoti protingai? blush2.gif dezute nedidele250 ml. Kurios perkasi Ermitaze zino jas. As norejau itrinti trukinejima, o dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 11 12, 17:23)
Sveikos,
norėčiau Kauniečių paklaust, gal žinot, kur persikėlė parduotuvėlė dekupažo priemonių iš senamisčio Vilniaus g (netoli švaros prekės parduotuvės)?

Labai dėkui 4u.gif

Į patalpas prieš buvusias, kitoj gatvės pusėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 12, 19:05)
priešingoj pusėj nei buvo tik arčiau šiek tiek Daukšos gatvės.

QUOTE(Tornadziukas @ 2009 11 12, 19:53)
Į patalpas prieš buvusias, kitoj gatvės pusėj 4u.gif

Dėkoju 4u.gif , bandysiu ieškot
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 12, 21:05)
o kokius klijus naudoji?
Papildyta:
priešingoj pusėj nei buvo tik arčiau šiek tiek Daukšos gatvės.

o ar tai priklauso nuo kliju? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadinka: 12 lapkričio 2009 - 20:24
mielosios specelistes, o kampelius pasveiciat su svytriiu popieriumi po lakavimo keliu sluoksniu?aciu
Atsakyti
Aš dar pradedančioji, ir noriu paklausti, ar yra kažkokios spec priemonės, kad išdekoravus pvz. puodelį, jį būtų galima naudoti pagal paskirtį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 13 lapkričio 2009 - 10:53
kiek zinau galima
Atsakyti
man idomu ar kas ciupinejot ir vartet sia knyga?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 11 13, 21:19)
man idomu ar kas ciupinejot ir vartet sia knyga?

Varčiau knygyne..visai patiko..na labiausiai patiko iš siūlomų šiuo metu knygų apie dekupažą..Neskaičiau aš jos..tik perverčiau..bet pirmas įspudis teigiamas.. smile.gif
Kitas knygas..tai paimi į ranką..atverti..ir iš karto užverti..O šita visai mielai vartėsi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 13, 23:26)
mano dar ne, bus gruodžio pirmom dienom smile.gif bet dekupažo magija man tikrai pati geriausia iki šiol esančių, einu ryt į pristatymą panoramoje, gal ką sutiksiu iš pažįstamų veidų ?

Esu uzsisakius sia knyga ir labai laukiu. Tikiuosi ja naudot kaip pradziamoksli. Vis paskaitineju temuke, noriu imtis darbeliu bet ne nenumanau nuo ko konkreciai pradeti. Yra noras nera ziniu blush2.gif . Tai gal paskaitinesiu ir bus aiskiau kas kaip, o tada jusu padedama "jamsim sita darba" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 14, 01:26)
mano dar ne, bus gruodžio pirmom dienom smile.gif bet dekupažo magija man tikrai pati geriausia iki šiol esančių, einu ryt į pristatymą panoramoje, gal ką sutiksiu iš pažįstamų veidų ?

o kur ir kelinta g.gif

gal tikrai susimatysime lotuliukas.gif jeigu planai nepasikeis, tai planuoju atlėkti biggrin.gif

vaje ... reikia jau pusryčius ruoši šeimynai ir kavos taip noriu biggrin.gif

iki susimatymo mergytės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 14 lapkričio 2009 - 09:03
14 pegaso knygyne smile.gif
Atsakyti