Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(dajne @ 2009 11 12, 04:25)
--Sottile dvikomponentį pirkau Maxima bazėj šeštadienįbiggrin.gif  (Akropolyje - nėra smile.gif)

--Paveiksliuką klijuojant ant medinuko (jei per visą plotą) aš atsispausdinu paveiksliuką keliais milimetrais iš visų kraštų didesnį nei paviršius, ant kurio klijuoju. Tada, kai išdžiūna klijai, nutrinu kraštelius su švitriniu  4u.gif

dajne, dėkui mirksiukas.gif
--O tiesa dar, kiek mokėjai už jį?
Sudomino Sottile, kiek skaičiau daug pagyrų jam rolleyes.gif Kaip suprantu trūkiai gražūs gaunasi, bet kai kurios paminėjo, kad sunkiau su juo dirbti g.gif Kas kitaip, kokie ten niuansai? Nes aš turiu Antiką Artmanijos, bet ji jau prie pabaigos, tai vat galvoju dėl sekančio dvikomponenčio..

--labai aiškiai parašei
taip esu dariusi dekoruojant dėžutę smile.gif
Atsakyti
Gal nesupyksit už kvailoką klausimą, bet noriu pasitikslinti, kad nesugadinčiau.. doh.gif Kokiais atvejais negalima dažyti su vandens pagrindo lauku? Tik tada, kai naudojant dvikomponentę priemonę dar tepi aliejinius dažus arba miltelius? Ar visada dvikomponentei reikalingas sintetinis lakas..?? g.gif
Atsakyti
Šiaip ant dvikomponenčio rašo, kokiu laku galima dengt, ne visi reikalauja sintetinio lako, pvz. Artmanijos Antiką galima lakuot akriliniu 4u.gif
Atsakyti
o kazi kodel klp maxsimoij nieko nera skirto dekupazui schmoll.gif . but visai idomu paziuret i kainas.
Atsakyti
Ermitaze akcija dezems, vazonams, suoliukams, padeklams, skirtiems dekupazui. prigriebiau vakar dezute ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau Kauniečių paklaust, gal žinot, kur persikėlė parduotuvėlė dekupažo priemonių iš senamisčio Vilniaus g (netoli švaros prekės parduotuvės)?

Labai dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 11 12, 09:18)
dajne, dėkui mirksiukas.gif
--O tiesa dar, kiek mokėjai už jį?
Sudomino Sottile, kiek skaičiau daug pagyrų jam rolleyes.gif Kaip suprantu trūkiai gražūs gaunasi, bet kai kurios paminėjo, kad sunkiau su juo dirbti g.gif  Kas kitaip, kokie ten niuansai? Nes aš turiu Antiką Artmanijos, bet ji jau prie pabaigos, tai vat galvoju dėl sekančio dvikomponenčio..

--labai aiškiai parašei
taip esu dariusi dekoruojant dėžutę smile.gif

Sottile kainavo 32,99 4u.gif - truputi pigiau, kiek esu maciusi rankdarbiu pardese ir truputi brangiau nei internetinese biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,noriu paklasuti ka daryti,jei lakuojant paveiksliukus is serveteles jie palieka tokie demem kaip slapi it tokie lieka net isdziuve
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 11 12, 17:23)
Sveikos,
norėčiau Kauniečių paklaust, gal žinot, kur persikėlė parduotuvėlė dekupažo priemonių iš senamisčio Vilniaus g (netoli švaros prekės parduotuvės)?

Labai dėkui 4u.gif

turi omenyje Toto Deko? tai dabar kitoj pusėj irgi netoliese. Į naujas patalpėles susikraustė, didesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 12, 19:02)
turi omenyje Toto Deko? tai dabar kitoj pusėj irgi netoliese. Į naujas patalpėles susikraustė, didesnes  4u.gif

Kur tas kitoje pusėje? Blūdinau susilydinau ir neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saules pabuciuota @ 2009 11 12, 18:52)
sveikos,noriu paklasuti ka daryti,jei lakuojant paveiksliukus is serveteles jie palieka tokie demem kaip slapi it tokie lieka net isdziuve

o kokius klijus naudoji?
Papildyta:
QUOTE(Aduka @ 2009 11 12, 20:03)
Kur tas kitoje pusėje? Blūdinau susilydinau ir neradau  verysad.gif

priešingoj pusėj nei buvo tik arčiau šiek tiek Daukšos gatvės.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 12, 19:05)
priešingoj pusėj nei buvo tik arčiau šiek tiek Daukšos gatvės.

O aš užėjau pardavėjos paklausti, kur persikėlė, tai man pasakė prie centrinio Hanza banko Laivėje, o ten vaikščiojau ir nieko neradau. O jau iškaba yra, kad lengviau rasčiau?

Dar norėjau paklausti, kuo skiriasi dvikomponentės priemonės: Medium Antik ir Creckle Sottile?
Atsakyti