Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(NerKiuKas @ 2009 11 09, 21:53)
Ačiū labai abejom už atsakymus smile.gif
Turiu dar keletą klausimų:
1) kuo skiriasi auskariukai, padaryti ant medinio pagrindo nuo tų, kurie padaryti ant modelino?
2) kiek laiko užtruktų paveiksliuko perkėlimas nuo lapo ant modelino?
3) kaip galima paslėpti popieriaus kraštelius, jei paprastesniu būdu daryti?
4) skylutę metaliukui reikia padaryt prieš kaitinant orkaitėj modeliną, ar po kaitinimo?
5) kiek kartų lakuoti reikia?
6) jei sakykim modelino spalva mėlyna, o aš ant plono popieriaus atsispausdinu paveiksliuką, kurio fonas ryškiai geltonas, per vidurį koks nors paveiksliukas. Tai kaip atrodys galutiniam variante spalvos? išliks tokia pati ryški geltona? ar persimatys mėlyna? taip pat ir su paveiksliuko spalvom kaip bus?

1.n nu tuo ir skirias kad pagrindas kitoks. Kitkas tai neįgudusia akim niekas ir nesiskiria.
2. aš laikau apie valandą, jei ranką palaikai uždėjus ant viršaus, persikelia greičiau matyt nuo šilumos smile.gif
3. na jei darai dekupažą tai tiesiog norimus motyvus patapai su teptuku akriliniais dažais.
4. Aš asmeniškai darau skylutę prieš kepant, nes neturiu paskui su kuo pragręžt.
5. su lakavimu įvairiai. Kartais kai dekupažuoju tai dedu kokius 5 ar daugiau sluoksniukų.
6. šiaip pradžiai patarčiau perkelt nespalvotą paveikliuką. Spalvotus kelia sunkiau. Ir reiktų tada spec. priemonių. Panos naudoju acetoną, pirktines ir tt. Bet jei vistik bandysi spalvotą, tai siūlyčiau ant balto modelino. Nes ant mėlynos nelabai kas matysis......
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 11 11, 02:44)

apie tai jau buvo kalbeta, kad ant veido nesendinti.
Tepti visa pavirsiu dvikomponenciu, bet veido - tiesiog neitrinti.
Toks vaizdas is tiesu gaunasi neestetiskas - ar tai zmogaus veidas, ar angeliuko nuo serveteles  g.gif
O dar baisiau - jei sumano padaryti "sedevra" pasendindamos naujagimiu veidelius. Buna tokiu "siaubiaku" sumanytoju  mirksiukas.gif

aciu Nuotaikinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2009 11 11, 15:43)
Zirzekle, viską kaip ir teisingai darote - gal truputų kantrybės trūksta biggrin.gif Dažus ant sadolino lygiai užtepti iš pradžių sunkoka - čia ir nuo teptuko kokybės priklauso ir ranka iš pradžių nelabai klauso. Ir jo - pataisyti nedaug galimybių, nes iš karto skyla ir jei tepi ant viršaus, tada jau gali iš viso nesuskilt. Aš tapšnoju dažus viršutinius kempinėle - man tada ir skilimas truputį gražesnis, (nes tepant teptuku - tokie stambūs kvadratiniai gaunasi, o kempinėle - apvalesni) ir lygiau pasidengia. Tik tapšnoti kelis kart vienoje vietoje irgi nevalia, nes skyla greitai ir jei ant to skilimo vėl dažai - skilimas dingsta (tiesiog užsidažo). O kad prisilietėt prie neišdžiūvusio daikto pirštu ir viskas atsilupo - irgi gali būti biggrin.gif Tik nereiktų taip dėl to nusiminti. Pasibandykit ant kokios lentutės - pažiūrėsit, kaip, kokiu būdu, kokiu greičiu jums patogiausia tepti, kiek laiko džiūna, kokie skilimai gaunasi - tada jau ant daikčiuko ir viskas bus OK. Viską jūs gerai darote, tik labai to rezultato iš kart norisi - aš irgi priterliodavau visko iš nekantrumo, bet kai nusiramini - viskas susitvarko . Sėkmės 4u.gif

ax.gif labai labai aciu uz issamu pakomentavima.Bandysiu su kempinele padirbeti,nes su teptuku is tikruju lb sudetinga man pasirode,ypac kai pirmakart. O šiaip kantrybės tikrai neturiu labai daug,bet manau,kad su laiku išmoksiu drinks_cheers.gif Ačiū,jums irgi sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 11 11, 18:07)
ax.gif labai labai aciu uz issamu pakomentavima.Bandysiu su kempinele padirbeti,nes su teptuku is tikruju lb sudetinga man pasirode,ypac kai pirmakart. O šiaip kantrybės tikrai neturiu labai daug,bet manau,kad su laiku išmoksiu drinks_cheers.gif  Ačiū,jums irgi sėkmės!

thumbup.gif jei dar kuo galeciau padet - rasykit AZ
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 11 10, 12:20)
Planuoju pasidaryti auskarus - blynukus. Patarkit kaip teisingai klijuoti paveiksliuką, kad krašteliai gražiai apgultų. 
Ar nukerpat su lyg medinuko kraštu, siaurąjį kraštelį padažant viena tinkančia prie paveiksliuko spalva g.gif
Ar yra kokių subtilumų, ką reikėtų žinoti? rolleyes.gif
Dėkui smile.gif

QUOTE(*Miurielė* @ 2009 11 10, 15:18)
Kur Vilniuj perkat Sottile dvikomponentį?

ax.gif
Atsakyti
sveikos auksarankes smile.gif
noreciau papuosalu dekupazines dezutes , gal but galeciau kreiptis i kazkuria is jusu ir uzsisakyti ?jei kuri noretumete man pagaminti rasykite i az, del kainytes manau pasiderinsim smile.gif lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *spanguolyte: 11 lapkričio 2009 - 20:46
QUOTE(*spanguolyte @ 2009 11 11, 21:43)
sveikos auksarankes smile.gif 
noreciau papuosalu dekupazines dezutes , gal but galeciau kreiptis i kazkuria is jusu ir uzsisakyti ?jei kuri noretumete man pagaminti rasykite i az, del kainytes manau pasiderinsim smile.gif lauksiu  4u.gif

yra skelbimų lenta. Ten rasi tikrai didelį pasirinkimą smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, reikia patarimo...
turiu baltus akrilinius dazus,ir pigmentus geltona , raudona , melyna.
Tai kaip man pasidaryti ryskiai raudona spalva. vien pigmento tai negalima gi tepti...
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 11 11, 22:16)
sveikos merginos, reikia patarimo...
turiu baltus akrilinius dazus,ir pigmentus geltona , raudona , melyna.
Tai kaip man pasidaryti ryskiai raudona spalva. vien pigmento tai negalima gi tepti...

Su pigmentais ryskiu spalvu nepasidarysi, teks pirkti butent norimos spalvos akrilinius dazus...su pigmentais dazniausiai isgaunamos pastelines spalvos
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal zinote, ar buna pirkti dekupazui skirtu raideliu, ar uzrasu? Noriu padaryt uzrasa ant dezutes. O gal darot uzrasus kaip nors kitaip?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 11 11, 21:39)
Su pigmentais ryskiu spalvu nepasidarysi, teks pirkti butent norimos spalvos akrilinius dazus...su pigmentais dazniausiai isgaunamos pastelines spalvos

ar galeciau pataisyti? ax.gif kad su pigmentais isgautum ryskias spalvas, reikalinga speciali baze, ar kaip ten vadinasi, su ja sumaisius pigmento spalvas, jos tampa ryskios, o ne pastelines, kaip su baltais dazais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(3Zzz @ 2009 11 11, 22:25)
Sveikos merginos. Gal zinote, ar buna pirkti dekupazui skirtu raideliu, ar uzrasu? Noriu padaryt uzrasa ant dezutes. O gal darot uzrasus kaip nors kitaip?

gali tiesiog atsispausdinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 11 11, 21:34)

Sottile dvikomponentį pirkau Maxima bazėj šeštadienįbiggrin.gif (Akropolyje - nėra smile.gif)

Paveiksliuką klijuojant ant medinuko (jei per visą plotą) aš atsispausdinu paveiksliuką keliais milimetrais iš visų kraštų didesnį nei paviršius, ant kurio klijuoju. Tada, kai išdžiūna klijai, nutrinu kraštelius su švitriniu 4u.gif
Atsakyti