QUOTE(NerKiuKas @ 2009 11 09, 21:53)
Ačiū labai abejom už atsakymus
Turiu dar keletą klausimų:
1) kuo skiriasi auskariukai, padaryti ant medinio pagrindo nuo tų, kurie padaryti ant modelino?
2) kiek laiko užtruktų paveiksliuko perkėlimas nuo lapo ant modelino?
3) kaip galima paslėpti popieriaus kraštelius, jei paprastesniu būdu daryti?
4) skylutę metaliukui reikia padaryt prieš kaitinant orkaitėj modeliną, ar po kaitinimo?
5) kiek kartų lakuoti reikia?
6) jei sakykim modelino spalva mėlyna, o aš ant plono popieriaus atsispausdinu paveiksliuką, kurio fonas ryškiai geltonas, per vidurį koks nors paveiksliukas. Tai kaip atrodys galutiniam variante spalvos? išliks tokia pati ryški geltona? ar persimatys mėlyna? taip pat ir su paveiksliuko spalvom kaip bus?
Turiu dar keletą klausimų:
1) kuo skiriasi auskariukai, padaryti ant medinio pagrindo nuo tų, kurie padaryti ant modelino?
2) kiek laiko užtruktų paveiksliuko perkėlimas nuo lapo ant modelino?
3) kaip galima paslėpti popieriaus kraštelius, jei paprastesniu būdu daryti?
4) skylutę metaliukui reikia padaryt prieš kaitinant orkaitėj modeliną, ar po kaitinimo?
5) kiek kartų lakuoti reikia?
6) jei sakykim modelino spalva mėlyna, o aš ant plono popieriaus atsispausdinu paveiksliuką, kurio fonas ryškiai geltonas, per vidurį koks nors paveiksliukas. Tai kaip atrodys galutiniam variante spalvos? išliks tokia pati ryški geltona? ar persimatys mėlyna? taip pat ir su paveiksliuko spalvom kaip bus?
1.n nu tuo ir skirias kad pagrindas kitoks. Kitkas tai neįgudusia akim niekas ir nesiskiria.
2. aš laikau apie valandą, jei ranką palaikai uždėjus ant viršaus, persikelia greičiau matyt nuo šilumos
3. na jei darai dekupažą tai tiesiog norimus motyvus patapai su teptuku akriliniais dažais.
4. Aš asmeniškai darau skylutę prieš kepant, nes neturiu paskui su kuo pragręžt.
5. su lakavimu įvairiai. Kartais kai dekupažuoju tai dedu kokius 5 ar daugiau sluoksniukų.
6. šiaip pradžiai patarčiau perkelt nespalvotą paveikliuką. Spalvotus kelia sunkiau. Ir reiktų tada spec. priemonių. Panos naudoju acetoną, pirktines ir tt. Bet jei vistik bandysi spalvotą, tai siūlyčiau ant balto modelino. Nes ant mėlynos nelabai kas matysis......