Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(Tina Les @ 2009 11 10, 17:38)
Žvakės dabar dažniausiai ir daromos iš nenatūralaus vaško - jis pigesnis. Natūralus vaškas yra toks gelsvas ir kvepia medumi. Nenatūralus būna toks labai baltas (nors ir nudažytas iš viršaus) biggrin.gif  Nežinau ar aiškiai parašiau  biggrin.gif  biggrin.gif

Tikrai aiškiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2009 11 10, 14:32)
Merginos, gal kam teko dirbti su alkidiniu laku? Jis reiskia sintetinis?

As vakar nusipirkau alkidini purskiama laka Crafts Spray. Pagal mane tai jis sintetinis, nes raso, kad negalima ant jo akrilinio tept.
Greitu metu bandysiu, nes jau keli darbeliai guli laukiantys lakavimo.
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2009 11 09, 22:52)
ar nesugadinsiu moters portreto jei sendinsiu su rayher antik?sakau reikia pasiklausti nes tas skilimas taj nera labai plonas ta prasme tie grioveliai, taj gal nelabai ant zmogaus veido ziuresis? blush2.gif ACIU 4u.gif

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 11 09, 23:40)
Sveikos,kelinta diena vis eksperimentuoju darydama pirmus dekupazo darbelius ir nei vienas daikciukas man normaliai nesigauna doh.gif  blush2.gif  nesuprantu ka blogai darau blush2.gif .pvz nudaziau juodais dazais (maisyti balti su juodu pigmentu) pakaba,remeli,ant virsaus tepiau sadolin antika,tada ant virsaus tepiau sviesius dazus...ir isejo .... doh.gif
Visų pirma:virsutinis sviesiu dazu sluoksnis graziai nepasidengė,iskart skilo ir pro tuos negrazius potepius islindo  juoda spalva doh.gif Ir dar- prilipinau pirsta ant nudazytos vietos,tai atlipo visi 3 sluoksniai(tamsiu dazu,antikos ir sviesiu).Nejaugi gali taip buti?pries pirma dazyma gerai nusvitrinau dazoma pavirsiu g.gif Zodziu nezinau ka as cia blogai darau,ar mano priemones blogos,bet rankos po truputi ima svirti,nors esu ir viska susipirkusi doh.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 11 10, 23:33)

tu padarei "kokterili" is ziniu - sumakalavai vienkomponencio eiga, panaudojusi dvikomponenti.

Viska is naujo:

Arba atidziai vel visas temas skaityk, arba... eik i kursus, bet pasirink kad nueitum i rimtesnius, o ne pas "vadinama mokytoja", nes neismaneliu, vedanciu kurselius - pilni miestai doh.gif

Kartais geriau viena karta padaryti kai tau bent ismanantis zmogus aiskina, nei 100 kartu skaityti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovė* @ 2009 11 09, 23:52)
ar nesugadinsiu moters portreto jei sendinsiu su rayher antik?sakau reikia pasiklausti nes tas skilimas taj nera labai plonas ta prasme tie grioveliai, taj gal nelabai ant zmogaus veido ziuresis? blush2.gif ACIU 4u.gif

apie tai jau buvo kalbeta, kad ant veido nesendinti.
Tepti visa pavirsiu dvikomponenciu, bet veido - tiesiog neitrinti.
Toks vaizdas is tiesu gaunasi neestetiskas - ar tai zmogaus veidas, ar angeliuko nuo serveteles g.gif
O dar baisiau - jei sumano padaryti "sedevra" pasendindamos naujagimiu veidelius. Buna tokiu "siaubiaku" sumanytoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 09, 22:07)
Sveikos, gal kuri žinot, kur gaut medinių veidrodukų nedidelių?

Nejau nei viena neužmatėt? Niu taip reik ax.gif

Kažko va tokio

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 11, 10:40)
Nejau nei viena neužmatėt? Niu taip reik ax.gif

Kažko va tokio

user posted image user posted image

aš tai pirkus droge buvau. gal 3 lt tik kainuoja - medinis su koteliu pasilaikymui.
Papildyta:
va tokį

http://www.public.fo...0711130011.html
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 11 11, 02:44)
tu padarei "kokterili" is ziniu - sumakalavai vienkomponencio eiga, panaudojusi dvikomponenti.
Viska is naujo:
Arba atidziai vel visas temas skaityk, arba... eik i kursus, bet pasirink kad nueitum i rimtesnius, o ne pas "vadinama mokytoja", nes neismaneliu, vedanciu kurselius - pilni miestai  doh.gif
Kartais geriau viena karta padaryti kai tau bent ismanantis zmogus aiskina, nei 100 kartu skaityti wink.gif
Papildyta:

doh.gif tai kad jau buvau dekupazo pamokelej ir darem piestukine tuo paciu principu,viskas gavosi gerai.Nelabai suprantu ka as cia sumaisiau g.gif Juk vienkomponencio eiga tokia-dazymas tamsiais dazais,tada lakavimas vienkomponenciu,tada dazymas sviesiais.Kur sumaisyta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NerKiuKas @ 2009 11 09, 21:53)
Ačiū labai abejom už atsakymus smile.gif
Turiu dar keletą klausimų:
1) kuo skiriasi auskariukai, padaryti ant medinio pagrindo nuo tų, kurie padaryti ant modelino?
2) kiek laiko užtruktų paveiksliuko perkėlimas nuo lapo ant modelino?
3) kaip galima paslėpti popieriaus kraštelius, jei paprastesniu būdu daryti?
4) skylutę metaliukui reikia padaryt prieš kaitinant orkaitėj modeliną, ar po kaitinimo?
5) kiek kartų lakuoti reikia?
6) jei sakykim modelino spalva mėlyna, o aš ant plono popieriaus atsispausdinu paveiksliuką, kurio fonas ryškiai geltonas, per vidurį koks nors paveiksliukas. Tai kaip atrodys galutiniam variante spalvos? išliks tokia pati ryški geltona? ar persimatys mėlyna? taip pat ir su paveiksliuko spalvom kaip bus?

help.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 11, 10:58)
aš tai pirkus droge buvau. gal 3 lt tik kainuoja - medinis su koteliu pasilaikymui.
Papildyta:
va tokį

http://www.public.fo...0711130011.html

Dėkui 4u.gif Irgi bauvau anksčiau mačius, bet kai reikia, tai nebėra. Konsultantė irgi sakė, jog būdavo medinių...
Atsakyti
Norėčiau pasiklausti ar dirbant su vienkomponenčiu sadolin antique laku reikia klijų? Kvailas klausimas, bet reikia išsiaiškinti, nes parduotuvėje išvis aiškina, kad tie klijai kaip lakas yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 11 10, 23:33)

Zirzekle, viską kaip ir teisingai darote - gal truputų kantrybės trūksta biggrin.gif Dažus ant sadolino lygiai užtepti iš pradžių sunkoka - čia ir nuo teptuko kokybės priklauso ir ranka iš pradžių nelabai klauso. Ir jo - pataisyti nedaug galimybių, nes iš karto skyla ir jei tepi ant viršaus, tada jau gali iš viso nesuskilt. Aš tapšnoju dažus viršutinius kempinėle - man tada ir skilimas truputį gražesnis, (nes tepant teptuku - tokie stambūs kvadratiniai gaunasi, o kempinėle - apvalesni) ir lygiau pasidengia. Tik tapšnoti kelis kart vienoje vietoje irgi nevalia, nes skyla greitai ir jei ant to skilimo vėl dažai - skilimas dingsta (tiesiog užsidažo). O kad prisilietėt prie neišdžiūvusio daikto pirštu ir viskas atsilupo - irgi gali būti biggrin.gif Tik nereiktų taip dėl to nusiminti. Pasibandykit ant kokios lentutės - pažiūrėsit, kaip, kokiu būdu, kokiu greičiu jums patogiausia tepti, kiek laiko džiūna, kokie skilimai gaunasi - tada jau ant daikčiuko ir viskas bus OK. Viską jūs gerai darote, tik labai to rezultato iš kart norisi - aš irgi priterliodavau visko iš nekantrumo, bet kai nusiramini - viskas susitvarko . Sėkmės 4u.gif
Atsakyti