Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

Sveikos, gal kuri žinot, kur gaut medinių veidrodukų nedidelių?
Atsakyti
ar nesugadinsiu moters portreto jei sendinsiu su rayher antik?sakau reikia pasiklausti nes tas skilimas taj nera labai plonas ta prasme tie grioveliai, taj gal nelabai ant zmogaus veido ziuresis? blush2.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 09 lapkričio 2009 - 22:53
Sveikos,kelinta diena vis eksperimentuoju darydama pirmus dekupazo darbelius ir nei vienas daikciukas man normaliai nesigauna doh.gif blush2.gif nesuprantu ka blogai darau blush2.gif .pvz nudaziau juodais dazais (maisyti balti su juodu pigmentu) pakaba,remeli,ant virsaus tepiau sadolin antika,tada ant virsaus tepiau sviesius dazus...ir isejo .... doh.gif
Visų pirma:virsutinis sviesiu dazu sluoksnis graziai nepasidengė,iskart skilo ir pro tuos negrazius potepius islindo juoda spalva doh.gif Ir dar- prilipinau pirsta ant nudazytos vietos,tai atlipo visi 3 sluoksniai(tamsiu dazu,antikos ir sviesiu).Nejaugi gali taip buti?pries pirma dazyma gerai nusvitrinau dazoma pavirsiu g.gif Zodziu nezinau ka as cia blogai darau,ar mano priemones blogos,bet rankos po truputi ima svirti,nors esu ir viska susipirkusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzekle: 09 lapkričio 2009 - 23:42
Planuoju pasidaryti auskarus - blynukus. Patarkit kaip teisingai klijuoti paveiksliuką, kad krašteliai gražiai apgultų.
Ar nukerpat su lyg medinuko kraštu, siaurąjį kraštelį padažant viena tinkančia prie paveiksliuko spalva g.gif
Ar yra kokių subtilumų, ką reikėtų žinoti? rolleyes.gif
Dėkui smile.gif
Atsakyti
Laba ryta merginos,gal jus galetumet man paaiskinti kaip pasidaryti sage,svarbiausia kur gauti to kazkokio daikto ant kurio dekupuot sage? ax.gif
Atsakyti
Yra mediniu pagrindu pirkti dekupazo parduotuvėse. Teko pirkti senas naujas. keli litai kainuoja, priklausomai nuo dydzio.
Merginos, gal kam teko dirbti su alkidiniu laku? Jis reiskia sintetinis?
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2009 11 10, 14:32)
Yra mediniu pagrindu pirkti dekupazo parduotuvėse. Teko pirkti senas naujas. keli litai kainuoja, priklausomai nuo dydzio.
Merginos, gal kam teko dirbti su alkidiniu laku? Jis reiskia sintetinis?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Kur Vilniuj perkat Sottile dvikomponentį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miurielė*: 10 lapkričio 2009 - 14:19
Sveikos merginos,
kreipiuosi pagalbos. Jau dariau vieną arbatinę ir vyndėžę. Šiaip lyg viskas ir normaliai gaunasi (tobulėti žinoma dar oi oi oi kiek), bet abiem atvejais iskilo viena ir ta pati problema. Kadangi dažiau dėžučiu ir vidų, tai man kažkodėl dežėlės sulimpa. Abu kartus dėžes išlaikydavau ir po para atidarytas, bet galutinis rezultatas tas pats, pabuvusios porą val uždarytos jos sulimpa ir sunkiai atsidaro. Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(kvikte @ 2009 11 10, 15:48)
Sveikos merginos,
kreipiuosi pagalbos. Jau dariau vieną arbatinę ir vyndėžę. Šiaip lyg viskas ir normaliai gaunasi (tobulėti žinoma dar oi oi oi kiek), bet abiem atvejais iskilo viena ir ta pati problema. Kadangi dažiau dėžučiu ir vidų, tai man kažkodėl dežėlės sulimpa. Abu kartus dėžes išlaikydavau ir po para atidarytas, bet galutinis rezultatas tas pats, pabuvusios porą val uždarytos jos sulimpa ir sunkiai atsidaro. Ką daryti?

Pabandyk nupurksti sintetiniu laku arba patrinti nenaturalaus vasko zvake (tik jokiu budu netrink tikro vasko zvake - sulips dar labiau doh.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2009 11 10, 15:59)
Pabandyk nupurksti sintetiniu laku arba patrinti nenaturalaus vasko zvake (tik jokiu budu netrink tikro vasko zvake - sulips dar labiau  doh.gif4u.gif

Ačiū už patarimą. gal ir kvailas klausimas, bet iš kur žinoti, kad vaškas nenatūralus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvikte: 10 lapkričio 2009 - 15:14
QUOTE(kvikte @ 2009 11 10, 16:13)
Ačiū už patarimą. gal ir kvailas klausimas, bet iš kur žinoti, kad vaškas nenatūralus doh.gif

Žvakės dabar dažniausiai ir daromos iš nenatūralaus vaško - jis pigesnis. Natūralus vaškas yra toks gelsvas ir kvepia medumi. Nenatūralus būna toks labai baltas (nors ir nudažytas iš viršaus) biggrin.gif Nežinau ar aiškiai parašiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti