ar nesugadinsiu moters portreto jei sendinsiu su rayher antik?sakau reikia pasiklausti nes tas skilimas taj nera labai plonas ta prasme tie grioveliai, taj gal nelabai ant zmogaus veido ziuresis? ACIU
Sveikos,kelinta diena vis eksperimentuoju darydama pirmus dekupazo darbelius ir nei vienas daikciukas man normaliai nesigauna nesuprantu ka blogai darau .pvz nudaziau juodais dazais (maisyti balti su juodu pigmentu) pakaba,remeli,ant virsaus tepiau sadolin antika,tada ant virsaus tepiau sviesius dazus...ir isejo ....
Visų pirma:virsutinis sviesiu dazu sluoksnis graziai nepasidengė,iskart skilo ir pro tuos negrazius potepius islindo juoda spalva Ir dar- prilipinau pirsta ant nudazytos vietos,tai atlipo visi 3 sluoksniai(tamsiu dazu,antikos ir sviesiu).Nejaugi gali taip buti?pries pirma dazyma gerai nusvitrinau dazoma pavirsiu Zodziu nezinau ka as cia blogai darau,ar mano priemones blogos,bet rankos po truputi ima svirti,nors esu ir viska susipirkusi
Visų pirma:virsutinis sviesiu dazu sluoksnis graziai nepasidengė,iskart skilo ir pro tuos negrazius potepius islindo juoda spalva Ir dar- prilipinau pirsta ant nudazytos vietos,tai atlipo visi 3 sluoksniai(tamsiu dazu,antikos ir sviesiu).Nejaugi gali taip buti?pries pirma dazyma gerai nusvitrinau dazoma pavirsiu Zodziu nezinau ka as cia blogai darau,ar mano priemones blogos,bet rankos po truputi ima svirti,nors esu ir viska susipirkusi
Planuoju pasidaryti auskarus - blynukus. Patarkit kaip teisingai klijuoti paveiksliuką, kad krašteliai gražiai apgultų.
Ar nukerpat su lyg medinuko kraštu, siaurąjį kraštelį padažant viena tinkančia prie paveiksliuko spalva
Ar yra kokių subtilumų, ką reikėtų žinoti?
Dėkui
Ar nukerpat su lyg medinuko kraštu, siaurąjį kraštelį padažant viena tinkančia prie paveiksliuko spalva
Ar yra kokių subtilumų, ką reikėtų žinoti?
Dėkui
Laba ryta merginos,gal jus galetumet man paaiskinti kaip pasidaryti sage,svarbiausia kur gauti to kazkokio daikto ant kurio dekupuot sage?
Yra mediniu pagrindu pirkti dekupazo parduotuvėse. Teko pirkti senas naujas. keli litai kainuoja, priklausomai nuo dydzio.
Merginos, gal kam teko dirbti su alkidiniu laku? Jis reiskia sintetinis?
QUOTE(ELlJA @ 2009 11 10, 14:32)
Yra mediniu pagrindu pirkti dekupazo parduotuvėse. Teko pirkti senas naujas. keli litai kainuoja, priklausomai nuo dydzio.
Aciu
Kur Vilniuj perkat Sottile dvikomponentį?
Sveikos merginos,
kreipiuosi pagalbos. Jau dariau vieną arbatinę ir vyndėžę. Šiaip lyg viskas ir normaliai gaunasi (tobulėti žinoma dar oi oi oi kiek), bet abiem atvejais iskilo viena ir ta pati problema. Kadangi dažiau dėžučiu ir vidų, tai man kažkodėl dežėlės sulimpa. Abu kartus dėžes išlaikydavau ir po para atidarytas, bet galutinis rezultatas tas pats, pabuvusios porą val uždarytos jos sulimpa ir sunkiai atsidaro. Ką daryti?
kreipiuosi pagalbos. Jau dariau vieną arbatinę ir vyndėžę. Šiaip lyg viskas ir normaliai gaunasi (tobulėti žinoma dar oi oi oi kiek), bet abiem atvejais iskilo viena ir ta pati problema. Kadangi dažiau dėžučiu ir vidų, tai man kažkodėl dežėlės sulimpa. Abu kartus dėžes išlaikydavau ir po para atidarytas, bet galutinis rezultatas tas pats, pabuvusios porą val uždarytos jos sulimpa ir sunkiai atsidaro. Ką daryti?
QUOTE(kvikte @ 2009 11 10, 15:48)
Sveikos merginos,
Pabandyk nupurksti sintetiniu laku arba patrinti nenaturalaus vasko zvake (tik jokiu budu netrink tikro vasko zvake - sulips dar labiau )
QUOTE(Tina Les @ 2009 11 10, 15:59)
Pabandyk nupurksti sintetiniu laku arba patrinti nenaturalaus vasko zvake (tik jokiu budu netrink tikro vasko zvake - sulips dar labiau )
Ačiū už patarimą. gal ir kvailas klausimas, bet iš kur žinoti, kad vaškas nenatūralus
QUOTE(kvikte @ 2009 11 10, 16:13)
Ačiū už patarimą. gal ir kvailas klausimas, bet iš kur žinoti, kad vaškas nenatūralus
Žvakės dabar dažniausiai ir daromos iš nenatūralaus vaško - jis pigesnis. Natūralus vaškas yra toks gelsvas ir kvepia medumi. Nenatūralus būna toks labai baltas (nors ir nudažytas iš viršaus) Nežinau ar aiškiai parašiau