Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 11 05, 14:26)
As perku Viva Color MELODY  ju tirstumas labai geras, kvapo nera, bet jei dazai tirsti tai tu nenusimink, tiesiog pasiskiesk juos vandeniu, o va del kvapo negaliu niekuom padeti. Pigmentus perku eilinius po 3-4 litus ploksti kvadratiniai nedideli buteliukai

Aciu labai, na jei nieko neiseis su tais kur pirkau, bandysim Viva Color smile.gif O ar juos
skiedziat vandeniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaNi: 05 lapkričio 2009 - 16:08
QUOTE(zirzekle @ 2009 11 05, 14:20)
Labos,na as dar pasikartosiu,ar kas naudojat  Pelikan firmos dazus,klijus,laka dekupazui? turiu omeny situos http://www.buteropre...r...logas&k=165
lb reikalinga nuomone.aciu.

jei niekas neatsako, tai reiskias nebande! as kita savaite ismeginsiu ir papasakosiu
Atsakyti
Nežinau ar buvo jau tokia nuoroda, gal kam bus įdomu ? čia ne reklama, bet pasidalinu tuom ką radau ax.gif

Pegasas
Atsakyti
as siandien nusipirkau visus irankius ir pradesiu darbus, ziuresim kas iseis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2009 11 05, 00:19)
o, reiks pabandyt smile.gif Labai įdomu, koks skilimas gaunasi... O dėl aliejinių dažų, tai tikrai nemanau kad jie akrilą tirpdo. Greičiau nelabai išdžiūvęs lakas buvo smile.gif

Skilimas gaunasi ne kazin koks. Jei storiau uztepu - stambus, bet ir grioveliu plotis didesnis. Jei plonai uztepu, tai skilinejimas gaunasi smulkus ir mazo plocio.
Is esmes tas akrilinis lakas ant vienkomponencio suskilineja taip pat kaip ir akriliniai dazai.
Tiesiog kol kas kol neturiu igudziu, tai gailiu pinigu dvikomponenciui.

P.S. Pabandziau sita savo derini itrinti aliejiniais dazais. Si karta dziovinau visa para. Is esmes itrinimai pavyko. Tik kazkodel man nevisiskai nusivale su aliejum tie dazai - visas lako pavirsius tarsi siek tiek atspalvi pakeite ir smulkesni iskilimai nelaai gerai isitryne. Bet manau cia is dalie todel, kad tiesiog bandziausi ant kartono lapo ir tingejau kruopsciai stengtis.
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 11 05, 17:06)
Aciu labai, na jei nieko neiseis su tais kur pirkau, bandysim Viva Color smile.gif  O ar juos
skiedziat vandeniu?

man viva color thumbup.gif naudoju baltus dazus, nes ju daugiausia sueina. dabar kaip tik pakabu dekoravimu uzsiimu i naujo namo drabuzine ir man reikia visu kad butu baltos tai dazu belekiek sueina. o del skiedimo as asmeniskai neskiedziu dideliam pavirsiui dazyt, bet va jei reikia kokiu pritapymu tai truputi ilasinu vandens kad geriau man susimaisytu su kitais dazais
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2009 11 05, 19:45)
man viva color  thumbup.gif naudoju baltus dazus, nes ju daugiausia sueina. dabar kaip tik pakabu dekoravimu uzsiimu i naujo namo drabuzine ir man reikia visu kad butu baltos tai dazu belekiek sueina. o del skiedimo as asmeniskai neskiedziu dideliam pavirsiui dazyt, bet va jei reikia kokiu pritapymu tai truputi ilasinu vandens kad geriau man susimaisytu su kitais dazais

Tai kaip suprantu reikia paskubeti su dekoravimu, o tai greit nebus tam laiko biggrin.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Kiek valandu reikia laukti kol isdzius universalus dekupazo klijai ?
Pas mane "Tex - Podge".

Atsakyti
Gal kuri matet, ar yra pirkti tokiu ne serveteliu, bet nosinaiciu?jei matet, kur?aciu ax.gif
user posted image
Atsakyti
merginos, o kurios naudoja lipala, kokiu santykiu skiedziat su vandeniu?aciu
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 11 05, 20:59)
merginos, o kurios naudoja lipala, kokiu santykiu skiedziat su vandeniu?aciu

1:3.
tik lipalas - tai totali kankyne dirbant su trapiomis servetelemis, kurisd lipalas prisnargliuodamas klijuoja kur jam patinka, o ne kur mums dazniausiai reikia biggrin.gif .

Na jau tokia atgyvena kad net graudu. Kai prisimenu laika, kada klijavau su lipalu ir pabandziau su nrmaliais dekupazo klijais - tai ispudis buvo, jog nuo seno automobilio be vairo stiprintuvo persesti i naujausia automobili su "navarotais" bigsmile.gif .
Asiku as cia vaizdingai sulyginau, bet pojuciai panasus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 11 05, 22:05)
1:3.
tik lipalas - tai totali kankyne dirbant su trapiomis servetelemis, kurisd lipalas  prisnargliuodamas klijuoja kur jam patinka, o ne kur mums dazniausiai reikia  biggrin.gif .

Na jau tokia atgyvena kad net graudu. Kai prisimenu laika, kada klijavau su lipalu ir pabandziau su nrmaliais dekupazo klijais - tai ispudis buvo, jog nuo seno automobilio be vairo stiprintuvo persesti i naujausia automobili su "navarotais"  bigsmile.gif .
Asiku as cia vaizdingai sulyginau, bet pojuciai panasus  mirksiukas.gif

tikiu rolleyes.gif

bet didesni pav ir su lygintuvu tai tinka ir lipalas manau ax.gif
Atsakyti