Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

Nu kai mane uzknisa zaist su raukslelem tai as tiesiog uzklijuoju visa, paskui gerai isdziovinu ir su svitriniu LENGVA RANKA pasvitrinu ir vsio buna kaip ledas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, esu Naujoke sitoje kuryboje biggrin.gif Noriu jusu paklaust 2 klausimu:

1. Kur jus perkat dekoruojamus daugtus? (Dezutes, padekliukus ir t.t.)
2. Kaip naudot Sita priemone ? Nu man niekas su ja nesigauna doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
as taip pat esu naujoke ax.gif
ir kai skaitau jusu zinutes, atrodo viskas taip lengva, bet kai pati daryt pradedu, tai niekas nesigauna doh.gif
Gal mano lakas blogas - Sadolin Antique g.gif , nes niekaip nesuskilineja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2009 11 04, 19:43)
Sveikos, esu Naujoke sitoje kuryboje biggrin.gif Noriu jusu paklaust 2 klausimu:

1. Kur jus perkat dekoruojamus daugtus? (Dezutes, padekliukus ir t.t.)
2. Kaip naudot Sita priemone ? Nu man niekas su ja nesigauna  doh.gif

Sita priemone naudoji taip: ant lakuoto, dazyto, gruntuoto ar klijais su paveiksliuku padengto pavirsiaus (svarbu kad pavirsius nebutu poretas- ta prasme nesugertu lengvai priemones, netinka svarsaus medzio pavirsius) tepi step I (negailint pasipili juosteem ar balute ir pirsteliais greit ismozojo per visa pavirsiu tolygiai (pavirsiuje pasidaro tarytum vientisa balute), palauki apie 30 minuciu ar ilgiau kol ji isdziusta ir tada taip pat ant virsaus tepi step II ir vsio lauki rezultalu po valandos mazdaug.

Daiktukus medinius erpkam rankdarbiu parduotuvese.
Papildyta:
Sadolin antique yra labai aiski lietuviska instrukcija, skaityk atidziai ir daryk kaip parasyta, ypac atkreipk demesi i dazymo kryptis, viena karta isilgai pavirsiaus tai kita karta skersai-sukryzmink dazymo kryptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gvazdikelis @ 2009 11 04, 16:32)
Laba diena,

Norejau paklausti, gal kuri matete kur pirkti vaikisju serveteliu su masinytemis, traktoriais ar traukiniais? Moreciau savo mazui staleli padaryti ax.gif .

MAXIMOJ maciau su makvynu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2009 11 04, 21:13)
MAXIMOJ maciau su makvynu  smile.gif

dislokacijos vieta airija biggrin.gif , jauciu kad maksima nesius taip toli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2009 11 03, 21:41)
Kiek žinau ir esu naudojusi vienkomponentes priemones, tai jų įtrinti nereikia, nebent čia kažkokia kitokia - nesu tokios naudojusi smile.gif  Šiaip tai vienkomponenčio esmė, kiek suprantu, yra ta, kad tas lakas suskaldo ant jo tepamų dažų sluoksnį ir pro skilimus matosi spalva, ant kurios buvo teptas lakas. Žodžiu, daiktą dažote k.n. spalva, kai išdžiūsta, tepate kraklę (nu tą sendintoją biggrin.gif ), kai išdžiūsta, tepate kitą spalvą. Man gražiausia, kai tos dvi spalvos kontrastuoja viena su kita 4u.gif

Na, teoriskai jis naudojamas taip. biggrin.gif Taip kartais ir naudoju.
O kai norisi padaryt suskilimus ant paveiksliuko, tai as ant vienkomponencio lako tepu akrilini laka. Tas akrilinis lakas suskilineja ir galima itrint. Kol kas bandziau su seseliais akiu. Viena karta bandziau ir su aliejiniais dazais. Bet kazkodel valant juos mano suskilinejimai luptis pradejo. Tai ir nesupratau: ar lakas nebuvo visai isdziuves, nes labai skubejau, ar aliejiniai dazai tirpdo akrila? Kaip manot: ar aliejiniai dazai gali akrila tirpdyt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 11 03, 22:36)
Prasau padekit:unsure:

HELP.
Aciu  4u.gif

Labai aiškiai parašė Millimia 4u.gif . Aš kažkada gavau patarimą klijus ant servetėlės tepti su pirštu. Viską darau taip kaip Millamia pataria, tik ne su teptuku, bet piršteliu rolleyes.gif . Na ir ką? Kaip toj reklamoj : "Kartą pabandžius, negali sustot thumbup.gif ". Labai tiko ir patiko.
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2009 11 04, 20:13)
MAXIMOJ maciau su makvynu  smile.gif

Aciu
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 11 04, 20:17)
dislokacijos vieta airija  biggrin.gif , jauciu kad maksima nesius taip toli  ax.gif

Jo, Maxima man nepakeliui, bet ir to makvyno as nezinau:) .

Bandau ieskoti internete, bet nalabai ka randu verysad.gif . Bandziau uzsiregistruoti Wimmel irgi nelabai iseina doh.gif . Bet bandysiu dar, gal ka rasiu ax.gif .
Atsakyti
Lietuviskai skaityt moku puikiai, tad instrukcija vos ne mintinai ismokau, kadangi `n kartu skaiciau blink.gif Galvojau, gal pats lakas netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniege! @ 2009 11 04, 22:32)
Lietuviskai skaityt moku puikiai, tad instrukcija vos ne mintinai ismokau, kadangi `n kartu skaiciau  blink.gif  Galvojau, gal pats lakas netinka  g.gif

Gal per ilgai džiūvo, arba gal labai plonas sluoksnis buvo g.gif aš kai pradėjau, irgi naudojau sadoliną smile.gif , bet man kažkaip sėkmingai viskas ėjosi. Tiesa, vieną kartą įtariu susigėrė į medį, tai labai neskilo. Tepiau ant medinio paviršiaus vieną sluoksnį dažų o ant jo sadolino, įtariu per plonai, tai po to užtepti dažai vos vos skilo. dar gali būti, kad skilimas neišeina, jei tepant ant lako dažus kelis kart toj pačioj vietoj užtepi. Arba ta pačia kryptim jei patepi kaip lakas buvo teptas - tada nelabai kas gaunasi biggrin.gif Aš tai tepu ne teptuku, o tapšnoju kempinėle - man tada ir skilimas gražesnis, ir tų krypčių sekt nereikia rolleyes.gif Tik ilgai vienoj vietoj tapšnot irgi nereikia, nes neskyla tada.
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2009 11 04, 22:45)
Gal per ilgai džiūvo, arba gal labai plonas sluoksnis buvo g.gif  aš kai pradėjau, irgi naudojau sadoliną smile.gif , bet man kažkaip sėkmingai viskas ėjosi. Tiesa, vieną kartą įtariu susigėrė į medį, tai labai neskilo. Tepiau ant medinio paviršiaus vieną sluoksnį dažų o ant jo sadolino, įtariu per plonai, tai po to užtepti dažai vos vos skilo. dar gali būti, kad skilimas neišeina, jei tepant ant lako dažus kelis kart toj pačioj vietoj užtepi. Arba ta pačia kryptim jei patepi kaip lakas buvo teptas - tada nelabai kas gaunasi biggrin.gif Aš tai tepu ne teptuku,  o tapšnoju kempinėle - man tada ir skilimas gražesnis, ir tų krypčių sekt nereikia rolleyes.gif  Tik ilgai vienoj vietoj tapšnot irgi nereikia, nes neskyla tada.

Bandziau visaip tepliot, bet kaip neskyla, taip neskyla schmoll.gif Bet va su kempinele dar nebandziau g.gif Dekis uz patarimus, jie man tikrai pravers thumbup.gif
Atsakyti