Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(baltė @ 2009 10 27, 13:06)
Jei labai gilūs ir platūs trūkiai, tai gali ir išsiplauti. Tokiu atveju, geriau pirma nupurkšti laku (užfiksuoti).  4u.gif

O šiaip, miltukai tinka visoms (ar daugeliui) dvikomponenčių įtrinti.

o lakas turi buti specialus ar paprasta plauku laka galima naudot. as va vena dezute dabar pasendinau ir paziurejau kad kai kuriose vietose gan platus grioveliai gavosi tai kad lakuojan t purpurina neissiplautu gal irgi papurkst laku g.gif
Atsakyti
Klausykit, nudaziau dezute viena sluoksni ir kai kuriose vietose iskele blink.gif tai man pasisveit ir vel bandyt dazyt, ar jau mest ta dezele i siuksles g.gif

ir kai darot arbatine, isimat vidurius biggrin.gif ir atskirai darot ar neiseme? labai jau sunkiai jie issiima, o atgal kol sugrudau doh.gif
Atsakyti
skirelius visada isimu. o jei blogai dedasi atgal tai ikalu doh.gif . uzsegimus isimu irgi pries dazant, bet yra vyriu kurie tikrai isemus atgal igrust baisiai sunku cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 28 spalio 2009 - 00:39
QUOTE(Laura @ 2009 10 28, 00:31)
Klausykit, nudaziau dezute viena sluoksni ir kai kuriose vietose iskele  blink.gif  tai man pasisveit ir vel bandyt dazyt, ar jau mest ta dezele i siuksles  g.gif

ir kai darot arbatine, isimat vidurius  biggrin.gif  ir atskirai darot ar neiseme? labai jau sunkiai jie issiima, o atgal kol sugrudau  doh.gif

O tu isemusi skyrelius juos su glaspoperiu galuose paplonink ir siek tiek patrumpink, mat dazai ir lako sluoksnis savo vieta uzima, tai todel reikia pati medi paplonint ir tada viskas be problemu isides
Atsakyti
sveikos,
help.gif gal kas is vilnieciu turit tokia dezute 17x10x14
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edikun: 28 spalio 2009 - 09:53
QUOTE(edikun @ 2009 10 28, 10:41)
sveikos,
help.gif  gal kas is vilnieciu turit tokia dezute  17x10x14

turiu tokios pat formos tik siek tiek didesne 19x21x10
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 10 28, 11:14)
turiu tokios pat formos tik siek tiek didesne 19x21x10

Aciu, bet man reikia mazesnes verysad.gif , jau ta per didele
Atsakyti
Esu pradedančioji ir vis bandysiu pas jus apsilankyti, jei tik priimsit 4u.gif

Turiu tikį klausimą apie murziukus - kai padenagiat tamsia spalva dėžutės šonus ir kampus, tada dažot šviesesne spalva. O su kempinėle pravalot kai jau pilnai būna šviesi spalva išdžiūvus ar dar tik kai pradžiūna?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 10 28, 14:42)
Esu pradedančioji ir vis bandysiu pas jus apsilankyti, jei tik priimsit 4u.gif

Turiu tikį klausimą apie murziukus - kai padenagiat tamsia spalva dėžutės šonus ir kampus, tada dažot šviesesne spalva. O su kempinėle pravalot kai jau pilnai būna šviesi spalva išdžiūvus ar dar tik kai pradžiūna?
4u.gif

kai visiskai isdziuna
Atsakyti
Sveiki, norėčiau paklaust gal kas matė servetėlių šunų taksų motyvais? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W*S:*: 28 spalio 2009 - 13:54
QUOTE(edikun @ 2009 10 28, 13:53)
kai visiskai isdziuna

Dėkui 4u.gif

O užtenka kempinėle pravalymus padaryt ar tinka ir švelnus šveičiamasisi popierius?
Atsakyti
labuka smile.gif
Turiu problemą. Kai kuriems daiktams naudoju purškiamą sintetinį laką, indelyje dar tikrai gerokai jo likę, bet užsikimšo tas purškiklio galiukas help.gif Su adatą mėginau valyti, išsiėmė apdžiuvusio lako gabaliuka,s bet vis tiek man nepurškia:(
Kokie galėtų būti sprendimai g.gif
Atsakyti