Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(millamia @ 2009 11 03, 19:14)
o tavo paveiksliukas per visa lapa eina? jei ne tai gali padaryt toki dalyka kad su vadinamu krokodilu prisekt prie paprasto lapo popieriaus ta sumustiniu ir turetu paimt ir nesuglamzyt  mirksiukas.gif

nu nu su tokios kabem idekit popieriu i spausdintuva (tik butinai pries tai niekam nesakykite ypac tam kurios tas spausdintuvas smile.gif ) ir iskart galit pirkti nauja nes keisti sugadinto barabano neapsimoka , taip kad i sveikata 4u.gif , o su klijais krasciukus patepti manau niekaip nedaeitu, lengviau su vinim prikalti ax.gif . Iskerti lapa plono popieriaus, krastelius visu perimentru paklijuoji sausais klijais ir dedi ramiai i bet koki rasalini ar lazerini spausdintuva.
Atsakyti
arven, vienkomponente sendinimo priemone pati sutraukia dazus. taigi, teipi sluoksni akriliniu dazu, tada to sendinamojo lako ir kai sis nudzius - kontrastingos akriliniu dazu spalvos sluoksni. nuo lako antras sluoksnis susitrauks ir per trukius matysis pirmoji dazu spalva.
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 11 03, 20:39)
nu nu su tokios kabem idekit popieriu i spausdintuva (tik butinai pries tai niekam nesakykite ypac tam kurios tas spausdintuvas smile.gif ) ir iskart galit pirkti nauja nes keisti sugadinto barabano neapsimoka , taip kad i sveikata  4u.gif , o su klijais krasciukus patepti manau niekaip nedaeitu, lengviau su vinim prikalti  ax.gif . Iskerti lapa plono popieriaus, krastelius visu perimentru paklijuoji sausais klijais ir dedi ramiai i bet koki rasalini ar lazerini spausdintuva.

na va, papasakojai, as jau zadejau rasyti del to krokodilo lotuliukas.gif juk kai kurie spausdintuvai storesnio lapo nepaima, o ka jau kalbeti apie susegimus??? tikrai jau gali pasiruosti nauja spausdintuva biggrin.gif
Atsakyti
sveikos gal kas turit antik pvz kaip turi gautis koks antik skeldejimas nes man jis labai panasus i vienkomponenti g.gif gal ka nors blogaj darau bet bandziau ir pirstu ir teptuku ir vistiek jis man panasus i vienkomponenti niekajp nesigauna tos kaladeles suskeldejusios doh.gif
Atsakyti
dove kokios firmos antika?
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 03, 21:39)
ant paprasto popieriaus as klijuoju dvipuse lipnia juosta ir ant jos sumustiniu popieriu, visuose keturiuose kampuose ir niekad nesuvele. o kad jau atsispausdinai ant paprasto lapo, tada nupursk 3-4 kartus ir lauk, kol gerai isdzius. tada imerk i vandeni ir pamirkiusi nutrink kita lapo puse, kad motyvas butu plonas smile.gif o tada klijuok.

O šitam reikalui reik būtinai naudoti tik purškiamą laką? Ar netiktų toks, kuriuo užlakuočiau paviršių
Atsakyti
merginos, na man niekaip nesigauna idealiai lygiai uzklijuoti serveteles dekupazinant, vis rauksleliu buna, vis pasirauksleja, jau ir mazesniu teptuku tepu, kad akuratniau butu ir vis tiek ner idealiai kaip kad kai kurios maciau iz jusu uzklijuojat g.gif Kaip uzklijuoti servetele kad nebutu rauksleliu? kaip tai padaryti kad butu lygu? g.gif nes jau nervai nelaiko, ko tik nebandziau... norisi graziai, tobulai, o gaunas kaip gaunas. Prasau padekit, nes negaliu darbelio daryt ir juo dziaugtis nes matau vien tik rauksleles doh.gif unsure.gif

HELP.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 11 03, 23:36)
merginos, na man niekaip nesigauna idealiai lygiai uzklijuoti serveteles dekupazinant, vis rauksleliu buna, vis pasirauksleja, jau ir mazesniu teptuku tepu, kad akuratniau butu ir vis tiek ner idealiai kaip kad kai kurios maciau iz jusu uzklijuojat  g.gif  Kaip uzklijuoti servetele kad nebutu rauksleliu? kaip tai padaryti kad butu lygu?  g.gif  nes jau nervai nelaiko, ko tik nebandziau... norisi graziai, tobulai, o gaunas kaip gaunas. Prasau padekit, nes negaliu darbelio daryt ir juo dziaugtis nes matau vien tik rauksleles  doh.gif  unsure.gif

HELP.
Aciu  4u.gif

Isbandziau ta buda su vandeniu, nors, prisipazinsiu, labai skeptiskai i ji ziurejau blush2.gif tai man laaaabai patiko...nuo to laiko padaryti 3 darbeliai ir su graziai prikliuota servetele thumbup.gif kiek suprantu, dar turejau dekingas serveteles, pakankamai storas, tad apie plonesniu klijavima su vandeniu nelabai dar patarsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinau kad klijuojate sausu ir slapiu budu.

slapias budas tepti klijus ant serveteles virsaus ir ja lyginti/klijuoti. - Man raukslejasi sad.gif

sausas budas patepti sausu kliju ir uzdejus servetele ji prilimpa o tada ant virsasu normalius dekupazinius klijus tepti, ar taip? ar neussirauksleja tokiu atveju?

bandziau ir kempinele, lyg ir nieko, gal maziau rausklejasi, bet kazka turbut blogai darau, nes kempinele atkelia man servetele ja atitraukiant.

Gal zinot ka blogai radau ir patarsit kaip tinkamai tai padaryti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2009 11 03, 23:47)
Isbandziau ta buda su vandeniu, nors, prisipazinsiu, labai skeptiskai i ji ziurejau  blush2.gif  tai man laaaabai patiko...nuo to laiko padaryti 3 darbeliai ir su graziai prikliuota servetele  thumbup.gif  kiek suprantu, dar turejau dekingas serveteles, pakankamai storas, tad apie plonesniu klijavima su vandeniu nelabai dar patarsiu  mirksiukas.gif

o kas cia per klijavimas vandeniu??! tokio dar negirdejau, gal galima placiau? 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 11 03, 23:48)
o kas cia per klijavimas vandeniu??! tokio dar negirdejau, gal galima placiau?  4u.gif aciu

ant darbelio dedi servtele, ant serveteles vidurio su teptuku po truputi dedu vandeni, paskui, kai jau servetele "guli" tada ant virsaus klijaus tepu. bet man irgi raukslejasi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 11 03, 23:03)
O šitam reikalui reik būtinai naudoti tik purškiamą laką? Ar netiktų toks, kuriuo užlakuočiau paviršių

Pagalvojau, kad gal nėra didelio skirtumo rolleyes.gif , tad nulakavau vakar keliskart paveiksliuką, šiandien pamirkiau jį ir nutryniau nereikalingą popieriaus sluoksnį, viskas labai gerai nusiėmė thumbup.gif
Atsakyti
Klausykit, o kokios priemones dro smulkiausia skilima? nu toki kaip kartais porcelianas, stiklas buna suskilinejes, tokie vos iziurimi grioviukai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
galima prie jusu prisijungti biggrin.gif
Atsakyti