Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(adatiene @ 2009 11 03, 13:23)

Apačioje tie lapukai nuristi... Pataisyti galima pripiešiant, bet šiaip buvo galima daryti klijuojant ties vazonėlio apačia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 03, 16:36)
Apačioje tie lapukai nuristi... Pataisyti galima pripiešiant, bet šiaip buvo galima daryti klijuojant ties vazonėlio apačia... 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif oi, norėjau parašyt, kad nukirsti, o gavos nuristi doh.gif
O dar vienas būdas, pakarpyti lapelius suteikiant jiems lapelio formą dar prieš klijavimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 03, 17:36)

va man ir vienintelis dalykas kas uzkliuvo tai tie lapukai apacioj, bet siaip vazoniukas grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 02, 13:44)
taip, ant paprasto ir reiketu nulakuoti ir nutrinti. gali ir darbe spausdintis, tik ne ant sviestinio, o ant sumustiniu popieriaus, jo kitokia faktura. o ar uztenka darbinio spausdintuvo kokybes, tai cia jau tau spresti smile.gif

Nu žinokit, nesigavo man niekaip išspausdint paveiksliukų ant to plonojo sumuštinių popieriaus verysad.gif Printeris tikrai geras, spalvos super, bet niekaip "neužkabindavo", porą lapų šiaip ne taip įkišau, tai sugarankščiavo doh.gif
Na tai kas beliko, prisispausdinau ant paprasto popieriaus rolleyes.gif
2kart lakuoti, kad nutrint sluoksnį, taip? Ar reik žinot kokių gudrybių trinant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 11 03, 19:11)
Nu žinokit, nesigavo man niekaip išspausdint paveiksliukų ant to plonojo sumuštinių popieriaus verysad.gif  Printeris tikrai geras, spalvos super, bet niekaip "neužkabindavo", porą lapų šiaip ne taip įkišau, tai sugarankščiavo doh.gif
2kart lakuoti, kad nutrint sluoksnį, taip? Ar reik žinot kokių gudrybių trinant? g.gif

o tavo paveiksliukas per visa lapa eina? jei ne tai gali padaryt toki dalyka kad su vadinamu krokodilu prisekt prie paprasto lapo popieriaus ta sumustiniu ir turetu paimt ir nesuglamzyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Na dar vienas bandymas
http://public.fotki....liai/lktel.html
Papildyta:
QUOTE(millamia @ 2009 11 03, 19:48)
va man ir vienintelis dalykas kas uzkliuvo tai tie lapukai apacioj, bet siaip vazoniukas  grazus  4u.gif

Kai viską dadariau, tai ir man tie lapeliai kaip nukirpti atrodo. Bet kaškaip nesusipratau nupiešti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2009 11 03, 19:14)
o tavo paveiksliukas per visa lapa eina? jei ne tai gali padaryt toki dalyka kad su vadinamu krokodilu prisekt prie paprasto lapo popieriaus ta sumustiniu ir turetu paimt ir nesuglamzyt  mirksiukas.gif

Bandžiau suklijuoti kraštuose abiejus lapus, ploną su normaliu, bet matyt printeriui nepatiko ta plonojo lapo slidi faktūra, tai vat ir sugarankščiavo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos! Maciau, kad daug kalbejote apie itrinimus. Galbut zinote, ar galima aliejiniais dazais itrinti vienkomponentes priemones? Pas mane Nerschau Krakelier-lack.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2009 11 03, 19:26)
Sveikos! Maciau, kad daug kalbejote apie itrinimus. Galbut zinote, ar galima aliejiniais dazais itrinti vienkomponentes priemones? Pas mane Nerschau Krakelier-lack.

Kiek žinau ir esu naudojusi vienkomponentes priemones, tai jų įtrinti nereikia, nebent čia kažkokia kitokia - nesu tokios naudojusi smile.gif Šiaip tai vienkomponenčio esmė, kiek suprantu, yra ta, kad tas lakas suskaldo ant jo tepamų dažų sluoksnį ir pro skilimus matosi spalva, ant kurios buvo teptas lakas. Žodžiu, daiktą dažote k.n. spalva, kai išdžiūsta, tepate kraklę (nu tą sendintoją biggrin.gif ), kai išdžiūsta, tepate kitą spalvą. Man gražiausia, kai tos dvi spalvos kontrastuoja viena su kita 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jūs mano išsigelbėjimas ... Toks nedekupažinis klausimas.. gal ieškodamos servetėlių radot kur nors kietesnių? man reikia stalo puošybai, lankstymui, bet visos skystokos. tai gal beiškodamos užmatėt kur... labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 11 03, 18:11)
Nu žinokit, nesigavo man niekaip išspausdint paveiksliukų ant to plonojo sumuštinių popieriaus verysad.gif  Printeris tikrai geras, spalvos super, bet niekaip "neužkabindavo", porą lapų šiaip ne taip įkišau, tai sugarankščiavo doh.gif

ant paprasto popieriaus as klijuoju dvipuse lipnia juosta ir ant jos sumustiniu popieriu, visuose keturiuose kampuose ir niekad nesuvele. o kad jau atsispausdinai ant paprasto lapo, tada nupursk 3-4 kartus ir lauk, kol gerai isdzius. tada imerk i vandeni ir pamirkiusi nutrink kita lapo puse, kad motyvas butu plonas smile.gif o tada klijuok.
Atsakyti