Sveikutės,
O Sottile galima įtrinti tik su porporina (ar kaip ji ten vadinasi)? Su kuo nuvalyti perteklių? Vaitspiritu gal?
O porporinos pakaitalų nėra pigesnių ?
QUOTE(efauto @ 2009 11 02, 23:00)
jei pries klijuodama nupurksi su sintetiniu ar masininiu laku, galesi klijus visaip mozoti - spalvos nesusivels
Efauto, dabar aišku, dėkui už atsakymą
Laką pirkčiau Senukuose, kaip konkrečiai jis vadinamas kurį geriau pirkt, jei būna kelių rūšių Parašyk prašau, na čia tam, kad galėčiau pardavėjui pasakyti ko tiksliai man reikia Kad nebūtų, kad ieškau nelabai žinodama ko
QUOTE(Serinute @ 2009 11 03, 07:54)
Sveikutės,
O Sottile galima įtrinti tik su porporina (ar kaip ji ten vadinasi)? Su kuo nuvalyti perteklių? Vaitspiritu gal?
taip, as su vaitsipiritu , o pakaitalas gali tapti - akiu seseliai as jau savo senus birius dvejus naudoju
tik va klaida karta padariau. Sendint norejau tik plotukus nedidelius (daiktadezes). Ir kai tryniau porporina, tai kur buvo vietos kur tik antras ar pirmas sluoksnis uzsitepes, liko murzina ir nebenuvaloma gavau tapyti visa deze..... nors as ir dabar dar matau plemus, kurie sviecia per aliejinius dazus.....
QUOTE(Rudaakė @ 2009 11 03, 09:54)
taip, as su vaitsipiritu , o pakaitalas gali tapti - akiu seseliai as jau savo senus birius dvejus naudoju
tik va klaida karta padariau. Sendint norejau tik plotukus nedidelius (daiktadezes). Ir kai tryniau porporina, tai kur buvo vietos kur tik antras ar pirmas sluoksnis uzsitepes, liko murzina ir nebenuvaloma gavau tapyti visa deze..... nors as ir dabar dar matau plemus, kurie sviecia per aliejinius dazus.....
va va man irgi ta pati beda buvo atsitikusi kai pirma karta sendinau su dvikomponenciu tai po to teko irgi taisyt, tai gerai kad nedaug buvo tai issisukau siaip taip. kitai akiai nesimato, bet as kai zinau kur kliurka padarius tai man matos vistiek
taip atsitinka tuomet kai nr 2 nepadengi lygiai viso ploto, o kadangi nr1 yra lipnus tai kur nepadengta nr 2 ten ir lieka lipnus blynas kuris su purpurina nusiterlioja taigi labiausiai reikia atkreipt demesi tepant nr 2 kad pasidengtu tolygiai visas plotas, ypac visokie prasteliai ir pan
Rudaake, millamia, ačiū už gerus patarimus, kaip tik šį vakarą po darbo įtrinimais užsiiminėsiu, tai bus matyt kaip gausis
QUOTE(*Miurielė* @ 2009 11 03, 08:50)
Efauto, dabar aišku, dėkui už atsakymą
Laką pirkčiau Senukuose, kaip konkrečiai jis vadinamas kurį geriau pirkt, jei būna kelių rūšių Parašyk prašau, na čia tam, kad galėčiau pardavėjui pasakyti ko tiksliai man reikia Kad nebūtų, kad ieškau nelabai žinodama ko
na jei pirktum senukuose, tada pavadinimai yra du: crafts spray arba dupli color.
as naudojoju masinini laka, pirkau is autodaliu, man jis pats geriausias ir pigesnis nei is senuku. temoj apie lakus esu idejusi jo foto ir surasiusi pliusus ir minusus.
QUOTE(efauto @ 2009 11 03, 12:05)
na jei pirktum senukuose, tada pavadinimai yra du: crafts spray arba dupli color.
as naudojoju masinini laka, pirkau is autodaliu, man jis pats geriausias ir pigesnis nei is senuku. temoj apie lakus esu idejusi jo foto ir surasiusi pliusus ir minusus.
Dėkui Radau
QUOTE(Serinute @ 2009 11 03, 08:54)
Sveikutės,
Serinute jei uzduodi klausima ir gauni atsakyma juk nesunku ji perskaityti, ypac jei pati uzduoti asmeniska klausima ir gauni tau adresuota atsakyma pries tai cituojant tavo klausima kartais atrodo kad klausimai uzduodami siaip, o paskui 10 kartu perklausiant. Dar nebutu taip pikta ta pati kartoti atskiriems zmonems galvojant kad yra lengviau paklausti nei paskaityti kelis puslapius (nu pries klausiant bet paskaitykite visa paskutiniaja tema), o cia as asmeniskai tai atsakiau 8 puslapyje o tu vel klausi to pacio kartais jaitiesi tarytum kalbetumeis su savimi ir bandytum sau padeti
norėjau paklausti dekoruojančių žvakes ar paprastu akriliniu laku nulakavus bus galima jas deginti? ar būtinai reikia naudot laką, skirtą žvakėms?
QUOTE(Rudaakė @ 2009 11 03, 09:54)
Nu nieko nesuprantu arba as is kosmoso PERTEKLIU VALYTI SU VAITSPIRITU? Nu nafik? Juk pakanka aliejumi suvilgyta vata pervalyti jei jau perteklaisu neina nuvalyti kitais normaliais budais (paprasciausia popieriumi ranksluostiniu, daznai keiciant svaria puse)
Del seseliu tai galiu pasakyti tiek, jei nesvarbu kokybe ir trukiu ryskumas tai taip... bet norint subtiliai, svariai, neisplauskusiai padaryti darba reiktu naudoti tik tinkamas priemones, nes seseliai praranda ryskuma ir isplaukia ir grioveliu jei neuztvirtini purskiamu laku.
Del pavirsiu nuvalymo tikrai Lachese dave daug patarimu sitoje temukeje bereiktu tik pasiversti kelis puslapius atgal ir paziureti
NAUJOKES SKAITYKITE ATIDZIAU PRIES UZDUODAMUS TUOS PACIUS KLAUSIMUS
[URL=http://hotimg25.fotki.com/p/a/88_119/152_26/P1020456428.jpg][IMG]http://hotimg25.fotki.com/a/88_119/152_26/P1020456428.jpg[IMG][URL]
Papildyta:
Sveiki, nesiseka man įkelti nuotraukų
Tai parodysiu taip http://public.fotki....s-vazonlis.html
Tik labai nebarkit, bet pastabų tikrai laukiu.
Papildyta:
Sveiki, nesiseka man įkelti nuotraukų
Tai parodysiu taip http://public.fotki....s-vazonlis.html
Tik labai nebarkit, bet pastabų tikrai laukiu.
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 11 03, 12:42)
Nu nieko nesuprantu arba as is kosmoso PERTEKLIU VALYTI SU VAITSPIRITU? Nu nafik? Juk pakanka aliejumi suvilgyta vata pervalyti jei jau perteklaisu neina nuvalyti kitais normaliais budais (paprasciausia popieriumi ranksluostiniu, daznai keiciant svaria puse)
Del seseliu tai galiu pasakyti tiek, jei nesvarbu kokybe ir trukiu ryskumas tai taip... bet norint subtiliai, svariai, neisplauskusiai padaryti darba reiktu naudoti tik tinkamas priemones, nes seseliai praranda ryskuma ir isplaukia ir grioveliu jei neuztvirtini purskiamu laku.
Del pavirsiu nuvalymo tikrai Lachese dave daug patarimu sitoje temukeje bereiktu tik pasiversti kelis puslapius atgal ir paziureti
ne kibira gi vaitspirito pilu man labai gerai ir dailiai nusivalo vos suvilgius skuduriuka.
o ka dariau su sesliais (tiksliau pora daiktu ir tedariau) - irgi man gerai, gal ir nuo seseliu kokybes priklauso