Esu nusižiūrėjusi kelis paveiksliukus, kurie man patinka. Noriu pakoreaguoti išmatavimus, kad tiktų mano pasirinktai dėžutei Dabar toks klausimas, turbūt reikia visa tai daryti su kažkokia programa, nes jei šiaip bandau tempti, tai aišku visas vaizdas negražiai persikreipia
mamukai klausima turiu: kadangi Kaledos ne uz kalnu reikia manau pradet galvot apie dovanas taigi savo draugem sugalvojau padaryt po grazia dezute kokiom smulkmenom susidet. va tokios formos jamiau: http://www.dekostudi...products_id/176
klausimas : su kuo geriau jos vidu dazyt su teptuku ar su kempinele kad graziai viskas pasidengtu? dar neteko vidaus niekada dazyt dezutes tai va toks gal ir kvailas klausimukas bet kaip pradedanciai tai ir tokie kyla
mamukai klausima turiu: kadangi Kaledos ne uz kalnu reikia manau pradet galvot apie dovanas taigi savo draugem sugalvojau padaryt po grazia dezute kokiom smulkmenom susidet. va tokios formos jamiau: http://www.dekostudi...products_id/176
klausimas : su kuo geriau jos vidu dazyt su teptuku ar su kempinele kad graziai viskas pasidengtu? dar neteko vidaus niekada dazyt dezutes tai va toks gal ir kvailas klausimukas bet kaip pradedanciai tai ir tokie kyla
Man asmeniskai grazu dazyta kempinele, galima pirma sluoksni su teptuku uztepti, oa natra jau su kepinele seip vidu dar galia isklijuoti su ryziniu popieriumi ... pansos cia daug ka rpigalvoja grazaus ir idomaus
Tiesą sakant, reikėtų geriau klausti profesionalų. Man gal pasisekė ar kaip nzn. Bet kur buvau užklijavusi servetėlę, aš užkišau peiliuką ir labai lengvai nusiplėšė, o dažus tai šiek tiek su švitriniu popierium šveičiau.
dar vienas klausimukas: turiu nerealiai grazu dovanu vyniojimo popieriu su linksmais paveiksliukais. ar imanoja juos pritaikyt dekupaze, kaip toki popieriu naudot kaip dekupazini mirkant, nusausinant ir tada klijuojant ar kaip?
Aš vėl noriu paklausti dėl spausdintų atsisiųstų paveikslėlių Na, žinau, kad tas printeris, kuriuo planuoju spausdintis, yra geras, bet tiesiog kilo tokios abejonės Ar jums nebuvo taip, kad tepant klijus spalvos "susiveltų" Gal turiu ką tai žinoti klijuodama kad viską teisingai padaryt