Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(adatiene @ 2009 11 02, 13:09)
Na tiek informacijos, dabar tik bandyti belieka.
Vakare manęs šeima nematys, pasinersime į bandymus ax.gif  bigsmile.gif

paskui papasakok, kaip gavosi wink.gif o jei kas neaisku, vel klausk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 02, 15:13)
paskui papasakok, kaip gavosi wink.gif o jei kas neaisku, vel klausk  4u.gif

Ačiū už supratimą 4u.gif , kai mokaisi tai taip viskas neaišku lotuliukas.gif . Bet labai norisi išmokti. Man taip gražu dekupažas thumbup.gif , Būtinai papasakosiu.
Atsakyti
Esu nusižiūrėjusi kelis paveiksliukus, kurie man patinka. Noriu pakoreaguoti išmatavimus, kad tiktų mano pasirinktai dėžutei rolleyes.gif
Dabar toks klausimas, turbūt reikia visa tai daryti su kažkokia programa, nes jei šiaip bandau tempti, tai aišku visas vaizdas negražiai persikreipia unsure.gif
Atsakyti
mamukai klausima turiu: kadangi Kaledos ne uz kalnu reikia manau pradet galvot apie dovanas taigi savo draugem sugalvojau padaryt po grazia dezute kokiom smulkmenom susidet. va tokios formos jamiau:
http://www.dekostudi...products_id/176

klausimas : su kuo geriau jos vidu dazyt su teptuku ar su kempinele kad graziai viskas pasidengtu? g.gif dar neteko vidaus niekada dazyt dezutes tai va toks gal ir kvailas klausimukas bet kaip pradedanciai tai ir tokie kyla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2009 11 02, 16:35)
mamukai klausima turiu: kadangi Kaledos ne uz kalnu reikia manau pradet galvot apie dovanas taigi savo draugem sugalvojau padaryt po grazia dezute kokiom smulkmenom susidet. va tokios formos jamiau:
http://www.dekostudi...products_id/176

klausimas : su kuo geriau jos vidu dazyt su teptuku ar su kempinele kad graziai viskas pasidengtu?  g.gif dar neteko vidaus niekada dazyt dezutes tai va toks gal ir kvailas klausimukas bet kaip pradedanciai tai ir tokie kyla  lotuliukas.gif

Man asmeniskai grazu dazyta kempinele, galima pirma sluoksni su teptuku uztepti, oa natra jau su kepinele ax.gif seip vidu dar galia isklijuoti su ryziniu popieriumi ... pansos cia daug ka rpigalvoja grazaus ir idomaus mirksiukas.gif
Atsakyti
dar i dezuciu vidu galima ideli filco(dirbtinio veltinio laksto).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 02 lapkričio 2009 - 17:13
QUOTE(efauto @ 2009 11 02, 18:03)
Papildyta:

aciu mergaites uz patarimus. turbut si karta su kempinele dazysiu ir po to pasirodysiu kas gausis mirksiukas.gif\

ir dar viena klausimuka turiu:

kaip graziai nutept dezute tokia ovalia sendinimo laku kad nenuvarvetu tepant nes norisi didesniu trukiu tai kaip su ovalo forma reik elgtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millamia: 02 lapkričio 2009 - 17:26
QUOTE(Elzė @ 2009 10 31, 16:11)
o kaip jus nuvalot nevykusi darba? sveiciat, su kokiu valikliu?

Tiesą sakant, reikėtų geriau klausti profesionalų. Man gal pasisekė ar kaip nzn. Bet kur buvau užklijavusi servetėlę, aš užkišau peiliuką ir labai lengvai nusiplėšė, o dažus tai šiek tiek su švitriniu popierium šveičiau.
Atsakyti
dar vienas klausimukas: turiu nerealiai grazu dovanu vyniojimo popieriu su linksmais paveiksliukais. ar imanoja juos pritaikyt dekupaze, kaip toki popieriu naudot kaip dekupazini mirkant, nusausinant ir tada klijuojant ar kaip?
Atsakyti
millamia, galima pritaikyti smile.gif teisingai parasei darbo eiga wink.gif
Atsakyti
Aš vėl noriu paklausti dėl spausdintų atsisiųstų paveikslėlių rolleyes.gif
Na, žinau, kad tas printeris, kuriuo planuoju spausdintis, yra geras, bet tiesiog kilo tokios abejonės unsure.gif Ar jums nebuvo taip, kad tepant klijus spalvos "susiveltų" g.gif Gal turiu ką tai žinoti klijuodama kad viską teisingai padaryt
Atsakyti
jei pries klijuodama nupurksi su sintetiniu ar masininiu laku, galesi klijus visaip mozoti - spalvos nesusivels wink.gif
Atsakyti