Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 36 tema

QUOTE(adatiene @ 2009 11 02, 10:11)
Aš naudoju Antika I ir II

Antika butent ir yra ta priemone, kuria galiam itrinti ir akriliniais dazais. As uzdedu trupuciuka dazu ant svelnaus skudurelio ir sukamais judesiais itrinu itrukimus, pertekliu galima nuimti dregnu skudureliu ar popieriniu ranksluosciu mirksiukas.gif
Uztvirtinimui galima naudoti paprasta akrilini laka
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 11 02, 11:37)
Antika butent ir yra ta priemone, kuria galiam itrinti ir akriliniais dazais. As uzdedu trupuciuka dazu ant svelnaus skudurelio ir sukamais judesiais itrinu itrukimus, pertekliu galima nuimti dregnu skudureliu ar popieriniu ranksluosciu  mirksiukas.gif
Uztvirtinimui galima naudoti paprasta akrilini laka

Ačiū už patarimą 4u.gif pradinukei, vakare, po darbo bandysiu.
p.s. tai čia tie patys su kuriais ir dažome blush2.gif (atleiskite blondinei už kvailus klausymus, bet kai tik pradedi labai jau tų klausymų daug)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adatiene: 02 lapkričio 2009 - 10:00
QUOTE(adatiene @ 2009 11 02, 10:51)
Ačiū už patarimą 4u.gif pradinukei, vakare, po darbo bandysiu.
p.s. tai čia tie patys su kuriais ir dažome blush2.gif (atleiskite blondinei už kvailus klausymus, bet kai tik pradedi labai jau tų klausymų daug)

taip, tai butent tie su kurias dazome. Bet kitom dvikoponntiem priemonem sis budas jau negalioja schmoll.gif
Atsakyti
O gal kas galite papasakoti, kaip su aliejiniais dažais darote įtinimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 11 02, 11:31)
O gal kas galite papasakoti, kaip su aliejiniais dažais darote įtinimus ax.gif

Su alejiniais dar nedirbau, turiu dar dvikomponenti sotile bet ja itrinu su porporina. bet manau su aliejiniais butu panasiai kaip su akriliniais, tik vat reikia pasiaiskinti su kokiom priemonem pavyktu nuimti pertekliu g.gif siulau paeksperementuoti ir ant kartono gabalo pasedinti gabaliuka ir ji pabadyti itrinti ir nuvalyti...na bet cia jei jau niekas daugiau neatsilieps su patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 11 02, 12:40)
Su alejiniais dar nedirbau, turiu dar dvikomponenti sotile bet ja itrinu su porporina. bet manau su aliejiniais butu panasiai kaip su akriliniais, tik vat reikia pasiaiskinti su kokiom priemonem pavyktu nuimti pertekliu  g.gif  siulau paeksperementuoti ir ant kartono gabalo pasedinti gabaliuka ir ji pabadyti itrinti ir nuvalyti...na bet cia jei jau niekas daugiau neatsilieps su patarimu  mirksiukas.gif

na va pasirodo, kad dar ir skaityti nemoku blush2.gif , kas ant buteliuko parašyta blush2.gif
pas mane ne schmoll.gif Antika o RAYHER firmos Antik I ir II blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adatiene: 02 lapkričio 2009 - 10:48
QUOTE(adatiene @ 2009 11 02, 11:48)
na va pasirodo, kad dar ir skaityti nemoku blush2.gif , kas ant buteliuko parašyta blush2.gif
pas mane ne schmoll.gif Antika o RAYHER firmos Antik I ir II blush2.gif

Aš kažkada esu klaususi dėl įtrinimų, tai buvo man atsakyta, kad aliejiniai tinka visiems dvikomponenčiams
Aliejinių dažų perteklių galima šalinti su vandeniu drėkintu skudurėliu rolleyes.gif
Atsakyti
Gink die, negalima šalinti vandeniu. Reikia paprastu aliejumi arba aliejinių priemonių valikliais- vaitspiritu ir yra spec valiklių.

oj, ne į tą skyrių pasigyriau .... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 02 lapkričio 2009 - 11:22
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 02, 12:07)
Iš meškiukų skyriaus  smile.gif

Vau thumbup.gif Koookie meskiai thumbup.gif

Cia medine irankiu deze dekupazinta?
Kazkur tas vaizdas patytas... (nedekoruotas aisku) Kalvariju turguje pas pardavejus
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 02, 12:07)
Gink die, negalima šalinti  vandeniu. Reikia paprastu aliejumi arba aliejinių priemonių valikliais- vaitspiritu ir yra spec valiklių.
--
Iš meškiukų skyriaus  smile.gif

Rimtai? Tai mane čia kažkuri subalamutino unsure.gif

Gražūs meškučiai thumbup.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau jeigu ne i tema, bet gal galit isduoti paslapti, kur pigiausia nusipirkti mediniu pakabu dekupazui? 4u.gif
Atsakyti
merginos, kiek laiko dziuna aliejiniai dazai? Biski ismurziojau deze, tai pritapiau aliejiniais, dabar jau antra diena vis dar nedziuna..... kazin kas butu jei papurksciau su purskiamu laku? g.gif gal uztrauktu lotuliukas.gif
Atsakyti