merginos patarkite ką daryti užpuolė mano gėles kažkoks vabaliukas,ant gėlių dedasi baltas pūkelis.Purškiau su svogūnų ir česnakų antpilu,niekas nepadėjo.Na aš užmerkiau svogūnų ir česnakų lukštus,palaikiau kelias dienas ir purškiau su tuo antpilu.Bandžiau su kažkokiu žaliu muilu,pirkau parduotuvėje.Greit visos mano gėlės numirs
padovanojo citrinmedį su citrina ir žiedais, atrodytų lyg ir viskas ok, nauji žiedai skleidžiasi, bet medelis pradėjo mest lapus ... įdomu kas negerai? kaip pagelbėt?
gal kuri pagelbes... visos gelytes masiskai leipsta, lapu galiukai ruduoja. Vabaliuku, musyciu lyg ir nesimato. Bandziau ir laistyt ir nelaistyt. Bet vis blogyn.
Pvz.
cia kas is kai uriu liko
Pvz.
cia kas is kai uriu liko
Patarkite prasau mano draugei:
"pas mane pilni namai drozofilu,pradejau ieskoti papuvusiu vaisiu,to neradau, taciau visu namu geliu zemeje pilna baltu kirmelyciu.is kur jos,ka daryt?"
"pas mane pilni namai drozofilu,pradejau ieskoti papuvusiu vaisiu,to neradau, taciau visu namu geliu zemeje pilna baltu kirmelyciu.is kur jos,ka daryt?"
sveikos, gal zinote kaip isgelbeti pinigu medi, viskas budavo gerai, bet jau koks menesis pradejo geltonuoti lapai, butu gaila ja ismesti
O kokias geles pirkti, kad kate ju nevalgytu? Turi savo zole, bet mano visas geles numarino, apkramto lapus.....
QUOTE(amukas @ 2011 01 25, 23:37)
gal kuri pagelbes... visos gelytes masiskai leipsta, lapu galiukai ruduoja. Vabaliuku, musyciu lyg ir nesimato. Bandziau ir laistyt ir nelaistyt. Bet vis blogyn.
Manau kad pagrindinė priežastis gali buti per daug dregmes, pabandykite mažiau laistyti ir trešti augalus, perkelkite i kitą vietą. Jei ant palangių stovi gal per šalta
Papildyta:
QUOTE(Daivad @ 2011 01 24, 19:24)
padovanojo citrinmedį su citrina ir žiedais, atrodytų lyg ir viskas ok, nauji žiedai skleidžiasi, bet medelis pradėjo mest lapus ... įdomu kas negerai? kaip pagelbėt?
pabandykit mažiau laistyti, pakeiskite trašas
QUOTE(fuksė @ 2011 01 30, 10:37)
O kokias geles pirkti, kad kate ju nevalgytu? Turi savo zole, bet mano visas geles numarino, apkramto lapus.....
O nepagalvojot,kad katinukui vitaminų trūksta?O labiausiai mėgsta dracenas ir chlorofitus bent mano,anturius apeina iš tolo.O šiaip labai gerai vasarą išleisti katytę į lauką,tada paėda reikalingų žolyčių ir naminių nebeliečia
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 30, 15:04)
O nepagalvojot,kad katinukui vitaminų trūksta?O labiausiai mėgsta dracenas ir chlorofitus bent mano,anturius apeina iš tolo.O šiaip labai gerai vasarą išleisti katytę į lauką,tada paėda reikalingų žolyčių ir naminių nebeliečia
Visko tai musu katei uztenka.... bet vistiek mano geles kapoja, o tu kuriu nevalgo, zemes iskapsto
QUOTE(fuksė @ 2011 01 30, 08:37)
Sansaverų nevalgo tikrai. Patikrinta O va draceną maniškis skabė negailestingai - nieko negalėjau padaryti, teko vargšę visai nugenėti ir išnešti...
http://images110.fot...IMG_2532-vi.jpg
gal galit pasakyt ar dar imanoma jai padet?????? visos geles pradejo leipti,kelias jau ismeciau,kotas sitos geles jau minksteja.nebuvom namie savaite ir namuose buvo isjungtas sildymas,matyt nusalo
gal galit pasakyt ar dar imanoma jai padet?????? visos geles pradejo leipti,kelias jau ismeciau,kotas sitos geles jau minksteja.nebuvom namie savaite ir namuose buvo isjungtas sildymas,matyt nusalo