Sveikos,
pastebejau mazuliuku rusvu vabaliuku zemeje pas zamiokulka kuom laistyt,kad gelbet augaliuka?
Aciu
Sveikutes
Nusprendziau kreiptis pagalbos ar tai patarimo
Kitoje temoje mergaites man padejo nustatyti del kokios priezasties gali ruduoti bei krist lapai nuo mano gardenijos , panasu kad tai yra gelezies trukumas
Gal kuri nors yra su to susidurusi su tokiu dalyku ir galetu patarti kokios trasos galetu man atstatyti geliezies trukuma ?
Buciau dekinga
Nusprendziau kreiptis pagalbos ar tai patarimo
Kitoje temoje mergaites man padejo nustatyti del kokios priezasties gali ruduoti bei krist lapai nuo mano gardenijos , panasu kad tai yra gelezies trukumas
Gal kuri nors yra su to susidurusi su tokiu dalyku ir galetu patarti kokios trasos galetu man atstatyti geliezies trukuma ?
Buciau dekinga
nerandu temos, kitas rodo kad jau uzdarytos- delpinigu medzio.... idedu nuotraukytes, gelbekit kas uzpuole mano medukus ....
QUOTE(astulka1 @ 2010 12 18, 17:06)
nerandu temos, kitas rodo kad jau uzdarytos- delpinigu medzio.... idedu nuotraukytes, gelbekit kas uzpuole mano medukus ....
Šios dėmės ant stiebų - augalo perlaistymas, gali būti, kad bulvytės žemėje jau pūna , pažiūrėkite
QUOTE(jediara @ 2010 12 18, 18:15)
Šios dėmės ant stiebų - augalo perlaistymas, gali būti, kad bulvytės žemėje jau pūna , pažiūrėkite
nu bet zemem buan sausute kai laistau.... kaip isgelbet?
sveikutes,
turiu bedele, gavau dovanu phalaenopsi su dviem ziedkociais ir va namuose man jis pradejo vysti.. numete visus ziedus, gelsta nuo koto beveik visi lapai.
gal zinot kas gali jam but?
turiu bedele, gavau dovanu phalaenopsi su dviem ziedkociais ir va namuose man jis pradejo vysti.. numete visus ziedus, gelsta nuo koto beveik visi lapai.
QUOTE(Jurgitukia @ 2010 12 31, 12:47)
sveikutes,
arba pūna arba gavo šalčio, eikit į priežiūros temelę, dėkit foto ir bus išaiškinta, o aš siūlyčiau kuo greičiau ir šaknis patikrinti
QUOTE(Jurgitukia @ 2010 12 31, 11:47)
sveikutes,
Greičiausiai pašalo ir išgelbėt nėra šansų.
sveikos, mano geliu vazone atsirado musyciu, net nezinau kaip jas panaikinti rudeni persodinau i pirktine zeme, lyg ir viskas tvarkoje buvo, o dabar jau ziuriu ir kitame vazone jau ir atsiranda
QUOTE(gab10 @ 2011 01 15, 15:21)
sveikos, mano geliu vazone atsirado musyciu, net nezinau kaip jas panaikinti rudeni persodinau i pirktine zeme, lyg ir viskas tvarkoje buvo, o dabar jau ziuriu ir kitame vazone jau ir atsiranda
Gal į Juknevičiaus žemės mišinį sodinote?
Sveikos gal čia greičiau atsakymų sulauksiu Taigi nukrito vazonas gėlės nolinos(pilvzės). Ir taip gavosi jog ji dabar be šaknų. Ką man daryti su gėle?ar yra tikimybė jog ji prigis?
QUOTE(gab10 @ 2011 01 15, 15:21)
Ir as sia beda persodinus savo pinigu medi isitaisiau Bet geliu parduotuveje nusipirkau priemone nuo kenkeju Schultz Insect spray ir papurskus viena karta visos musytes dingo Nors ir nepigus sis purskalas, bet efektas buvo is karto. Ir jau 5 diena, o musytes ne vienos