sian bandziau gaivinti savo atrodo jau numirusia kinroze ,ir prie pat stiebu po senaja zeme radau kazka tai "tokio " tai yra vitamino C drazes dydzio , (ir irgi geltoni )kaip pabandziau nuspausti tai is ten istekejo skystis kiek maciau tai visus jos isemiau ... nzn ar pavyks isgelbeti savo gelyte ,bet gal kazkuri ino kaip su "situ dalyku "kovoti ?
Is anskto
QUOTE(meduza370 @ 2010 10 31, 19:12)
sveikos moterys ir moterytes padekite mano smirdas pagelto isnesiau i lauka taip graziai lijo tai po lietaus beveik plikas liko na taip noriu ji grazu uzauginti ir va kokia beda,padekite labai prasau
Ko gero gavo rūgštaus lietaus, arba buvo per šalta.
QUOTE(Karmenta @ 2010 10 31, 19:44)
sian bandziau gaivinti savo atrodo jau numirusia kinroze ,ir prie pat stiebu po senaja zeme radau kazka tai "tokio " tai yra vitamino C drazes dydzio , (ir irgi geltoni )kaip pabandziau nuspausti tai is ten istekejo skystis kiek maciau tai visus jos isemiau ... nzn ar pavyks isgelbeti savo gelyte ,bet gal kazkuri ino kaip su "situ dalyku "kovoti ?
Is anskto
Is anskto
Čia gi ilgalaikio veikimo trašos, jos sutirps per laiką. Čia matyt kai pirkai daigelį buvo patręšta.
QUOTE(Knifofija @ 2010 10 31, 20:57)
Ko gero gavo rūgštaus lietaus, arba buvo per šalta.
Čia gi ilgalaikio veikimo trašos, jos sutirps per laiką. Čia matyt kai pirkai daigelį buvo patręšta.
ne niu kaimas bunda ....as ir nezinojau ....
ka daryti?? mano kinrozes lapai gelsta ir krenta
klivijos lapu galai pagelto
fikusas ves durniuoja. Vasara gyveno kieme, tai viskas gerai, dabar namo parnesus kvailioja, lapus meto, patarkite.
fikusas ves durniuoja. Vasara gyveno kieme, tai viskas gerai, dabar namo parnesus kvailioja, lapus meto, patarkite.
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 31, 23:21)
ka daryti?? mano kinrozes lapai gelsta ir krenta
Tai normalus procesas jei pavėluotai įnešate. Augalus reikia įnešti rugpjūčio mėn. antroje pusėje, kitaip laukite kol vėl adaptuosis.
QUOTE(Knifofija @ 2010 11 01, 00:58)
Tai normalus procesas jei pavėluotai įnešate. Augalus reikia įnešti rugpjūčio mėn. antroje pusėje, kitaip laukite kol vėl adaptuosis.
taip ir dariau, inesiau namo rugpjucio antroje puseje
kinroze skursta:( kazi, ar siuo sezonu purksti jos lapija?>?? vasara purskiau, o dabar? nera pas mane karsta
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 01, 15:22)
taip ir dariau, inesiau namo rugpjucio antroje puseje
kinroze skursta:( kazi, ar siuo sezonu purksti jos lapija?>?? vasara purskiau, o dabar? nera pas mane karsta
Laikas nuo laiko nupurkškit, nes oras kambary sausesnis, nei buvo lauke. Bet persistengt nereikėtų.
QUOTE(Knifofija @ 2010 11 01, 16:25)
Laikas nuo laiko nupurkškit, nes oras kambary sausesnis, nei buvo lauke. Bet persistengt nereikėtų.
kinrozes nebuvau i lauka isnesusi, tik fikusa. Kaip supratau. kinroze purksti laikas nuo laiko? fikusa taip pat purksti? aciu
Sveiki, gal galit padet, mano kinroze uzpuole kazkas ,vasara buvo balkone ,tai ziuriu dabar lapai ir koteliai pasidenge kazkuom baltai , na tokie kaip mazuciai kokoniukai, ka daryt?
QUOTE(Rasiune:) @ 2010 11 15, 11:34)
Sveiki, gal galit padet, mano kinroze uzpuole kazkas ,vasara buvo balkone ,tai ziuriu dabar lapai ir koteliai pasidenge kazkuom baltai , na tokie kaip mazuciai kokoniukai, ka daryt?
nuplaukit lapus muiluotu vandeniu (LOC JEI turit),arba jau naudokit chemiją
O ka is chemijos? Gal galit patart
QUOTE(Rasiune:) @ 2010 11 15, 11:16)
O ka is chemijos? Gal galit patart
Decis, fastakas, actara.