Tik nepurškite kambaryje, nes tai pavojingas insekticidas
oi kaip aciu jums abiems siandien dar sildymas pas mus prasidejo, gal baigsis tie pelesiai kazkokie nelemti...
reiks ispurent gerai ir palaistyt kalio permanganatu
oi kaip aciu jums abiems siandien dar sildymas pas mus prasidejo, gal baigsis tie pelesiai kazkokie nelemti...
reiks ispurent gerai ir palaistyt kalio permanganatu
sveikos nieko neismanau apie gelyciu kenkejus o turiu beda mano gelytes Perlavillos lapai tapo lipnus ir ligu zali kazkokie naiskios kilmes kenkejai.. padekit su patarimais aciu
sveikos
nieko neismanau apie gelyciu kenkejus o turiu beda
mano gelytes Perlavillos lapai tapo lipnus ir ligu zali kazkokie naiskios kilmes kenkejai..
padekit su patarimais
aciu
Nelaimingas mano laimės medelis Visą vasarą toks sveikas kaip ridikas buvo, o dabar išbėrė jį juodais "vėjaraupiais", visi lapai tokie tapo beveik staiga..... patupdžiau savo numylėtinį į vienutę karceryje...
Prieš tris savaites nupurškiau shulcz insekticidu, jau tris kartus procedūrą kartojau, jokio efekto. Ir išmuilinusi buvau kartą... Koks čia biesas? Skydamaris? Ar jau mano nelaimėliui dangaus vartai nusimato...
Nelaimingas mano laimės medelis Visą vasarą toks sveikas kaip ridikas buvo, o dabar išbėrė jį juodais "vėjaraupiais", visi lapai tokie tapo beveik staiga..... patupdžiau savo numylėtinį į vienutę karceryje...
Prieš tris savaites nupurškiau shulcz insekticidu, jau tris kartus procedūrą kartojau, jokio efekto. Ir išmuilinusi buvau kartą... Koks čia biesas? Skydamaris? Ar jau mano nelaimėliui dangaus vartai nusimato...
mano kinroze kazkokia "pavargusi" pasidare, labai po truputi pagelsta ir nukrenta, kas cia su ja? o klivijos lapu galiukai pagelto-cia "nedalaistymas" ovienos , persodintos, geles zemes, man pelesiu smirda, lyg siek tiek pavirsiuje matosi baltumo. Cia po persodinimo i nauja, zymiai didesni inda. Girdejau kalio permanganato tirpalu pelesi naikinate?
beje, tas mano pomidorų medis nušalęs numetė visus lapus, bet kotas liko sveikas ir dabar jau leidžia iš viršūnėlės naujus lapus. ačiū už patarimą nekirpti viršūnės
Dabar ateinu pasitarti, ar gerai aš čia padariau , aišku šaukštai jau po pietų reikėjo tartis prieš tai
Taigi musyčių atsirado gėlėse, nusiunčiau vyrą nupirko jis man Aktara 2 g, ištirpinau 5 litruose vandens palaisčiau visas gėles ; Dar liko nemažai to vandens , ji pilti lauk , ar dar palaistyti vėliau? Ar padės vienas kartas?