Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalbos namai augalams

QUOTE(Knifofija @ 2010 06 29, 16:51)
Kažkas juos valgo, gal kokie naktiniai vabzdžiai, nupurkšk actara, turėtų padėti.

Ačiū, mėginsim 4u.gif
Atsakyti
Sekmės
Atsakyti
Sveikos. Orchidėja phalaenopsis išleido du naujus stiebus su žiedais ir vaikiuką. Bet visiškai pageltonavo du (ne patys apatiniai, o antri nuo apačios) ir pradėjo raukšlėtis kiti. Pažiūrėjau - ten tie kažkokie miltotieji skydamariai (spėju), ar galima nupurkši fastac ar actar ar ką daryt? help.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 06 29, 22:00)
Sveikos. Orchidėja phalaenopsis išleido du naujus stiebus su žiedais ir vaikiuką. Bet visiškai pageltonavo du  (ne patys apatiniai, o antri nuo apačios) ir pradėjo raukšlėtis kiti. Pažiūrėjau - ten tie kažkokie miltotieji skydamariai (spėju), ar galima nupurkši fastac ar actar ar ką daryt?  help.gif

Atsakymo prašyk orchidėjų temoje, jos ten pasikausčiusios tame reikale.
Atsakyti
Caragana Pendula, Nudziuvo visi lapai??

Kas gali nutikti medeliui? Juk vasara,ne ruoduo...visi kaiminysteje augantys nedeliai gyvena puikiai.O sis,visa pavasari gyvaves,nudziuvo,ir numete(dar ne visus) lapus.Pats medelis (prikirpus sakeles) zalut zalutelis...Paskaicius apie ji ,tikrai nera kazkokiu isskirtiniu salygu jam auginti.Juolab perziemojo tokia salta ziemuze. Gal tie lietus prasiaube galejo taip pakenkti??? Gal dar kas galit patarti?
Atsakyti
Mergaičiai kaip jūs su koloradu kovojat,gal yra kokių naminių priemonių gun_rifle.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 07 08, 13:25)
Mergaičiai kaip jūs su koloradu kovojat,gal yra kokių naminių priemonių gun_rifle.gif  mastau.gif

Kolorado vabalus galima surinkti ir sunaikinti jeigu plotas nedidelis. Auginant didesnius bulviu plotus, tenka pasitelkti biologines kovos priemones. Nuo kolorado vabalu tinka fitovermas ir kiti biologiniai preparatai. Sakoma, kad daug duoda geras zemes isdirbimas ir laikantis tinkamos sejomainos.
Atsakyti
labadiena,norejau paklaust auginu gerbera,isleido ziedeli,viskas buvo gerai,ir laisciau kiekviena ryta,bet ne i vazonelio virsu pyliau vandeni o i lekstute ipildavau,ir lapai labai grazus veslus,tik ziuriu ziedelis visiskai nulinko, verysad.gif kas atsitiko nieko nesuprantu,apziurejau atidziai gelyte sveika...kas gali but gal kas zinot?
Atsakyti
Gal kuri padėsite.. kas čia per liga užpuolė ir kaip man išgydyti savo gėlę? verysad.gif
user posted image
user posted image
Esu ir mažyčių muselių mačius aplink... Naujus lapus intensyviai leidžia, tik vos jiems išsiskleidus juos apima tokios rudos dėmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlene: 25 liepos 2010 - 14:16
Mano lauro medelį kažkokie parazitai puola doh.gif. Panašūs į amarus, tik rudi ir gerokai didesni. Aplipę šakas, lapus iš apačios ir viršaus. Kur tas padaras, lieka rudos dėmelės, o apatinėje lapo pusėje baltos apnašos, kurios nenusigrando blink.gif. Apipulti lapeliai pasidarė labai lipnūs. Nuploviau karštu vandeniu su kalio permanganatu. Lyg ir išrinkau kenkėjus, bet kas jie tokie ir kaip gelbėt lauriuką?
Atsakyti
ar actara nuo slieku pades?
Atsakyti
o kokiai cia gelei g.gif kiek skaitinejau lyg reikia nuo slieku palaistyt Kalio permanganato tirpalu..palau gal dar ka kas pasiulys...
Atsakyti