Labas visom,gal kas susiduret ir patarsit kaip panaikint voratinkline erkute nuo orchidejos,turiu orchideja miltonia,man rodos kad tai erkute,nors vabalas kai persodinau i nauja zeme,man pasirode panasus i voriuka maziuka,nespejau jo suciupt ilindo i saknis,pastebejau kad prie lapu ties saknim atsiranda voratinkliai juos nuimu ir vel jie atsiranda,pradejo ji man nykt po biski,ziedeliai sudziuvo lapai nulinko ir pagelto,bet turi keturis dar pumpuriukus is ju du isleido ziedukus,labai butu gaila jei sunyktu noriu dar isgelbet,gal yra koks veiksmingas tirpalas spec orchidejom,kad isnaikint ta kenkeja?O kai pirkau net nemaciau kad butu pazeista kokia..
sveikutes ezinau kas mano paprikoms pati daidinau namie augo puikiai tik susodinus i siltnami lapus kazkas apgrauze palaisciau kalio permanganato tirpalu lapai vis dar tokie pat jau lyg bando ir vaisiu duoti bet tuose vietose kur isauga pumpuras sakeles nujuodavusios net nebezinau ka daryt chemijos nenoriu o papriku noriu SOS
Norėjau paklausti, kas gali būti rožėms, tiek vijoklinei, tiek paprastai ant lapų atsirado tokie kiauri brūkšniai, žodžiu lapai skylėti. Ar tai kažkoks kenkėjas(nes šiaip nesimato, kad kas juos graužtų), ar liga, ar kažko trūksta mano gėlytėms?
Sveikos, norėjau pasikonsultuoti. Mano difenbachija labai "išblyškus", lapai geltonuoja, keičiau vietą jai, tačiau vistiek negerai jai yra. kaip dar galėčiau jai pagelbėti, gal kas su tuo susidūrėt? Ačiū
Sveikos, norėjau pasikonsultuoti. Mano difenbachija labai "išblyškus", lapai geltonuoja, keičiau vietą jai, tačiau vistiek negerai jai yra. kaip dar galėčiau jai pagelbėti, gal kas su tuo susidūrėt? Ačiū
Norėjau paklausti, kas gali būti rožėms, tiek vijoklinei, tiek paprastai ant lapų atsirado tokie kiauri brūkšniai, žodžiu lapai skylėti. Ar tai kažkoks kenkėjas(nes šiaip nesimato, kad kas juos graužtų), ar liga, ar kažko trūksta mano gėlytėms?