Sveikutes, gal galit patart mano vienos gelytes lapeliai tokie kaip miltais apibarstyti, nesuprantu itariu ,kad tai liga gal zinote kaip gydyti
QUOTE(Rasiune:) @ 2010 06 01, 12:14)
Sveikutes, gal galit patart mano vienos gelytes lapeliai tokie kaip miltais apibarstyti, nesuprantu itariu ,kad tai liga gal zinote kaip gydyti
http://www.vids.lt/a...ugal_lapai.html radau tokią nuorodą gal padės
QUOTE(Rasiune:) @ 2010 06 01, 12:14)
greičiausiai tai bus miltuotasis skydamaris, jei tarp tų miltukų randate va tokius gyvius http://www.macrogamt...p...=281&pos=0- tai tada reikia kuo greičiau actara purkšti.
Granatmedis pernai vasarą puikiai augo lauke, o šiandien pamačiau, kad juoduoja ir raitosi lapukai, stiebeliai irgi vietomis pajuodavo. Ar galėjo taip nutikti nuo per didelės drėgmės lauke? Parsinešiau jį namo, apkarpiau, bet dar liko šakelių su pajuodusiais lapukais ir stiebeliais. Gal ką patartumėte, nes labai bijau prarasti šį augaliuką. Ačiū.
Nusipirkau buksmedį vazone, deja pastebėjau, kad jis amaruotas nuploviau su muilu, nurinkau tas bjaurybes. Bet bijau sodinti į žemę, kad neužkėstų gretimų augalų. Ką patartumėte, ką daryti, ar mesti tą buksmedį lauk, ar palaikius kažkiek laiko "karantine" vis dėlto kišti į žemę? Jeigu sodint, tai po kiek laiko? Ar įmanoma visiškai išnaikinti tuos amarus? Kas kiek laiko kartoti plovimo muilu procedūrą?
QUOTE(mamutas @ 2010 06 05, 19:51)
Nusipirkau buksmedį vazone, deja pastebėjau, kad jis amaruotas nuploviau su muilu, nurinkau tas bjaurybes. Bet bijau sodinti į žemę, kad neužkėstų gretimų augalų. Ką patartumėte, ką daryti, ar mesti tą buksmedį lauk, ar palaikius kažkiek laiko "karantine" vis dėlto kišti į žemę? Jeigu sodint, tai po kiek laiko? Ar įmanoma visiškai išnaikinti tuos amarus? Kas kiek laiko kartoti plovimo muilu procedūrą?
Nusipirk decio, nupūsk ir sodink, amarai patys nekalčiausi kenkėjai. Sodint gali iškart po nupurškimo, amarai žūsta labai greitai.
QUOTE(Knifofija @ 2010 06 05, 22:29)
Nusipirk decio, nupūsk ir sodink, amarai patys nekalčiausi kenkėjai. Sodint gali iškart po nupurškimo, amarai žūsta labai greitai.
Ačiukas O jeigu tai miltuotieji amarai, ar irgi tas pats padės? Nes lyg byra tokie balti miltai?
Kur decio pirkti, ar senukuose, maximoj, ar specializuotose?
Miltuotasis būna skydamaris. Jam reikėtų stipresnio insekticido nei decis. Jų yra senukuose žalioj stotelėj ir t.t.
nukirpau ciko lapus,nes jie pageltonavo,ar jie ataugs,pakeiciau ir zeme palmems.
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 07, 13:54)
O kai tau pražils plaukai, tu juos irgi plikai nuskusi ?
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 07, 13:54)
turetu ataugt
o mano šiltnamio pomidorus baltasparniai puola gal kas žinot kokį gerą preparatą nuo jų? taip nesinori chemijos, nes šiemet dar ir lėliukas mažas yra
ar tie balti vabaliukai skydamariai lb pavojingi gelems,ka jie joms daro? purskiau su actara belenkiek kartu,bet jie nedingsta! persimete ant visu geliu! ka dar galima padaryti??