[quote=vjz,2009 11 11, 08:57]
sveikutes merginos, o kokius tyrimus atlieka del ovuliacijos sutrikimo? Kada daro hormonu tyrimus?
Papildyta:
ugnieska88, gal zinai kaip yra daroma gimdos nuotrauka? paprastas tyrimas ar kazkas panasaus i operacija?
Gm yra daroma kai tik baigi sirgti mm,tikrai nera maloni procedura,bet tai irgi yra labai individualu,vienoms labai skauda,o kitoms ne.....taciau sis skausmas trunka neilgai,apie kokias 4-5min....nu ir po to dar paskaudena kol tas skystis neisbega...kitur siulo darytis,nes su narkoze,bet kaip ir sakau,ne visoms skauda.....as pati jeigu eiciau antra karta tai prasyciau turbut narkozes,bet tikdel to,kad labai esu opi ir bijau bet kokiu skausmu
Papildyta:
[quote=ugnieska88,2009 11 11, 13:40]
[quote=vjz,2009 11 11, 08:57]
sveikutes merginos, o kokius tyrimus atlieka del ovuliacijos sutrikimo? Kada daro hormonu tyrimus?
Papildyta:
ugnieska88, gal zinai kaip yra daroma gimdos nuotrauka? paprastas tyrimas ar kazkas panasaus i operacija?
Gm yra daroma kai tik baigi sirgti mm,tikrai nera maloni procedura,bet tai irgi yra labai individualu,vienoms labai skauda,o kitoms ne.....taciau sis skausmas trunka neilgai,apie kokias 4-5min....nu ir po to dar paskaudena kol tas skystis neisbega...kitur siulo darytis,nes su narkoze,bet kaip ir sakau,ne visoms skauda.....as pati jeigu eiciau antra karta tai prasyciau turbut narkozes,bet tikdel to,kad labai esu opi ir bijau bet kokiu skausmu
[/quote]
turiu laiko tai papasakosiu issamiau.....zodziu gimdos kakleli suznybiai su tokiais znybtais ir itempia,ir kiek suprantu truputy praplecia,kad galetu suleisti skysti(urografina)ir tada daro nuotrauka....
jai dar smulkiau noresi suzinoti klausk!
Papildyta:
harmonu tyrimai yra daromi vieni-pradzioj mm,o kiti-kai baigi....
Papildyta:
vjz,ten nebijok,niekas nepjausto....ir gal be reikalo as tave cia prigasdinau,nera taip baisu...cia tik as labai opi esu....visos iskentem tas 5min...iskesi ir tu....laikykis!