Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo ko pradėti tyrimus dėl nevaisingumo?

Mes jau bandom 1.5 metų. Po metų ėjau į privačią kliniką (Northway), tiek į centro polikliniką. Visi liepia toliau laukti...aš laukti nebenoriu, nes tuos metus tikrai mylimės per vaisingas dienas. Ovuliacijos testai rodo galimą ovuliaciją, tad manau problemos kažkokios kitos gali būti su manim, kadangi vyro spermograma gera. Labiausiai liūdina ne tai, kad yra problemų, bet kad gydytojai liepia toliau laukti, o ne pasako nuo ko pradėti ir ką dar reiktų pasitikrinti. 

Hormonų kiekis geras, Chlamidijų ir kitų dalykėlių atsakymai neigiami (bent tiek). Tik neseniai sužinojau endometreozės simptomus ir įtariu, kad tai ir gali būti man. Tai bandysiu eiti vėl pas ginekologę. 

Klausimas: ar galite rekomenduoti kokį nors gerą vaisingumo specialistą/ginekologę Vilniuje, kuri pasakytų nuo iki ką reikia pasidaryti?

Labai rekomenduoju kaune esancia Baltu seimos klinika ir Embrions LV nevaisingumo gydymo specialista Egils Gasins, manau galite rasti geru atsiliepimu tiek apie ji, tiek apie jo klinika latvijoje. Mano tyrimu maratonas baigtas, liko vyrui ir sprendimas, kas unikalu, kad jis net donoryste uzsiima...prasau Dievo kad to dar nereiktu, bet...

Atsakyti

LoyalWarrior, 16 Sau 2018 - 11:50, parašė: Mes jau bandom 1.5 metų. Po metų ėjau į privačią kliniką (Northway), tiek į centro polikliniką. Visi liepia toliau laukti...aš laukti nebenoriu, nes tuos metus tikrai mylimės per vaisingas dienas. Ovuliacijos testai rodo galimą ovuliaciją, tad manau problemos kažkokios kitos gali būti su manim, kadangi vyro spermograma gera. Labiausiai liūdina ne tai, kad yra problemų, bet kad gydytojai liepia toliau laukti, o ne pasako nuo ko pradėti ir ką dar reiktų pasitikrinti. Hormonų kiekis geras, Chlamidijų ir kitų dalykėlių atsakymai neigiami (bent tiek). Tik neseniai sužinojau endometreozės simptomus ir įtariu, kad tai ir gali būti man. Tai bandysiu eiti vėl pas ginekologę. Klausimas: ar galite rekomenduoti kokį nors gerą vaisingumo specialistą/ginekologę Vilniuje, kuri pasakytų nuo iki ką reikia pasidaryti?

 

 

 

 

 

Visi gyditojei sako, kad tirtis reikia jei nepastojate 2 metus ir daugiau, o anksciau visalaika siulis palaukti. Jei jums taip jau dega tai tesiok sakykit, kad nepastojat jau treti metai ir viskas. Pasidarysit visus kraujo tyrimus jei jie geri, o jus itaret endo tai negaiskit prasykit laparaskopijos. Nes po laparaskopijos vel siulo laukti iki 2 metu. As jau 5 metai varkstu su visokeis tyrimais visakaika visi atsakymai geri buna, o priezastis neaiski, liko paskuyine viltis IVF. Jau senai galejau ji daryt, pinigu tiek isleista, kad jau 2 kart buciau pasidarius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asvija: 30 sausio 2018 - 00:45