QUOTE(RiMami @ 2009 10 29, 18:31)
Eglės receptas va
čia viena mergaitė rodė nuotraukas tos eglės
ačiū
viską apžiūrėjau. Ta eglė tai man atrodo, tokia
vestuvinė. Labai didelė.. Ir primečiau tos eglės produktų kainą.
viską sumaišius, maximos kainomis, apie 58 litai gaunas
Jeigu skaičiuot 7 kg išeigą, tai gal neblogai.. bet kas tiek suvalgys.
QUOTE(Domi95 @ 2009 10 29, 19:54)
Del islukimo, nezinau, bet manau, kad tikrai nieko neatsitiks, daugelis kepejeliu juk lipdo cukrinės gelytes ir poto ilgai laiko, pokol prireikia papuošti tortua. Spalva neisblunka, beto glajaus sudetis cukrus ir vanduo, panaši kaip cukrinės gėlių masės ar pastiliazo
Cukrines gėles
legaliai galima laikyti iki 6 savaičių, realiai - žymiai ilgiau, ir nieko joms neatsitinka. Vos vos pablykšta spalva, bet tai pastebėsi tik tada, jeigu žinai jų pradinę spalvą.
QUOTE(neramuole @ 2009 10 31, 14:32)
aš pernai kepiau egle is puses normos, tai kol sulipinau 6 plytos sokolado suejo
bet buvo žiauriai skanu
http://public.fotki....senovinegl.html
Labai graži eglė
O kaip ji valgoma - ar imama po žiedelį nuo viršaus, ar laužiama po žvaigždės kamputį?
QUOTE(daividija @ 2009 10 31, 15:10)
as sokoladu tai tik klijavau,o puosiau icingu
http://www.supermama...?...t&id=166883
irgi nuostabi
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 31, 19:41)
Nu blin, gal ir man iskept ta pyraga
cia is pirmo puslapio visos kepat? ale pas mane gali kai kas sudirbt visa kepini, tai baisu pradet kept
aš jau irgi gundaus.. bet bijau dėl skirtingų komentarų - vienos pataria palaistyt alko karts nuo karto, kitos liepia sausai laikyt vos ne iki švenčių.
QUOTE(Will @ 2009 10 31, 23:53)
Ir dar klausimėlis- kokį rudąjį cukrų naudojat? Šiandien apvažiavau tris didesnius PC, galiausiai nusipirkau kažkokį įdomų, net nerandu jo internete
mačiau maximoj karamelinį cukrų. 0,5 kg kainuoja apie 6,5 lito. Daugoka kažko man tieko mokėti.
Bandžiau pakepint cukrų... joooo.. tai pasidariau tokį a la griliažą, tik be riešutų. Kol atploviau indus juo to "griliažo"
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...