Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Burtininke @ 2009 10 31, 01:06)
Bijojau perkept tuos meduolius  doh.gif Gal per trumpai kepiau, kad tokie šviesūs g.gif
Na, reiks dar kartą bandyt  ax.gif



as irgi trumpai juos kepiau , o neguminiai gavosi gal del to kad perplonai iskociojai, nes man irgi tie kurie buvo plonesni tie buvo tokie trapoki, o man atrodo recepte buvo parasyta arba kazkur skaiciau kad butent degintas cukrus duoda ta tamsesne spalva...
Atsakyti
Issikepiau meduolius pagal cipciuko recepta labai skanus bet man jie nelabai guminiai gavosi nu bet vistik thumbup.gif thumbup.gif Jai nesupyksit pasirodysiu matot pas mane meduoliai biski nekalediniai ax.gif puosiau su sokoladu blush2.gif
user posted image
tai dabar kepsiu kalediniu formu ir paslepsiu iki kaledu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2009 10 29, 13:16)
sveikos darbstuoles, labai suzavejo mane visi tie kalediniai kepiniai...siemet ir as darbuosiuos,...kepsiu egle, pyraga pagal daivaja ir nusiziurejau tas formeles sokolado liejimui
http://www.arevitosi...ts/Cdcs6h5j.jpg

labai jos mane suzavejo... ax.gif bet gal kuri galetumet isduot sokolado recepteli, kad ir formelej sustingtu ir eglei tiktu apliet...  ax.gif buciau labai dekinga  ax.gif

ziurejau  psl. duota nuorodele, kad tiesiog sokolada tirpint...bet turbut labai brangu gaunas... g.gif jei visa egle apliet...


aš pernai kepiau egle is puses normos, tai kol sulipinau 6 plytos sokolado suejo doh.gif bet buvo žiauriai skanu wub.gif

http://public.fotki....senovinegl.html
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 10 31, 10:32)
aš pernai kepiau egle is puses normos, tai kol sulipinau 6 plytos sokolado suejo  doh.gif  bet buvo žiauriai skanu  wub.gif

http://public.fotki....senovinegl.html

as sokoladu tai tik klijavau,o puosiau icingu
http://www.supermama...?...t&id=166883
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 10 31, 13:32)
aš pernai kepiau egle is puses normos, tai kol sulipinau 6 plytos sokolado suejo  doh.gif  bet buvo žiauriai skanu  wub.gif

http://public.fotki....senovinegl.html



QUOTE(daividija @ 2009 10 31, 14:10)
as sokoladu tai tik klijavau,o puosiau icingu
http://www.supermama...?...t&id=166883



pagal kuri recepta geriausia kepti rolleyes.gif g.gif




Daividijos pyragas jau baigia iskepti tongue.gif reiks saugoti iki Kaledu ax.gif
Atsakyti
Nu blin, gal ir man iskept ta pyraga g.gif cia is pirmo puslapio visos kepat? ale pas mane gali kai kas sudirbt visa kepini, tai baisu pradet kept mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 31, 12:20)
Issikepiau meduolius pagal cipciuko recepta labai skanus bet man jie nelabai guminiai gavosi nu bet vistik  thumbup.gif  thumbup.gif  Jai nesupyksit pasirodysiu matot pas mane meduoliai biski nekalediniai  ax.gif puosiau su sokoladu  blush2.gif
user posted image
tai dabar kepsiu kalediniu formu ir paslepsiu iki kaledu  thumbup.gif

Kokie gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 31, 12:20)
Issikepiau meduolius pagal cipciuko recepta labai skanus bet man jie nelabai guminiai gavosi nu bet vistik  thumbup.gif  thumbup.gif  Jai nesupyksit pasirodysiu matot pas mane meduoliai biski nekalediniai  ax.gif puosiau su sokoladu  blush2.gif

tai dabar kepsiu kalediniu formu ir paslepsiu iki kaledu  thumbup.gif

labai gražūs bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 10 31, 12:32)
aš pernai kepiau egle is puses normos, tai kol sulipinau 6 plytos sokolado suejo  doh.gif  bet buvo žiauriai skanu  wub.gif

http://public.fotki....senovinegl.html

wow koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(akvadigi @ 2009 10 31, 17:18)
pagal kuri recepta geriausia kepti  rolleyes.gif  g.gif
Daividijos pyragas jau baigia iskepti  tongue.gif  reiks saugoti iki Kaledu  ax.gif

laistysi? ax.gif

Aš šiandien viską susipirkau tam pyragui ir dabar galvoju ar ne per mažai riešutų ir ar migdolus smulkinti g.gif

Ir dar klausimėlis- kokį rudąjį cukrų naudojat? Šiandien apvažiavau tris didesnius PC, galiausiai nusipirkau kažkokį įdomų, net nerandu jo internete doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 30, 23:35)
Kuo laistyti?
Recepte apie tai nerašoma  g.gif


laistydavau nestipriu alkoholiniu gerimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 10 29, 18:31)
Eglės receptas va čia viena mergaitė rodė nuotraukas tos eglės mirksiukas.gif

ačiū wub.gif viską apžiūrėjau. Ta eglė tai man atrodo, tokia vestuvinė. Labai didelė.. Ir primečiau tos eglės produktų kainą. doh.gif viską sumaišius, maximos kainomis, apie 58 litai gaunas doh.gif doh.gif Jeigu skaičiuot 7 kg išeigą, tai gal neblogai.. bet kas tiek suvalgys. unsure.gif

QUOTE(Domi95 @ 2009 10 29, 19:54)
Del islukimo, nezinau, bet manau, kad tikrai nieko neatsitiks, daugelis kepejeliu juk lipdo cukrinės gelytes  ir poto ilgai laiko, pokol prireikia papuošti tortua. Spalva neisblunka, beto glajaus sudetis cukrus ir vanduo, panaši kaip cukrinės gėlių masės ar pastiliazo  mirksiukas.gif  cool.gif

Cukrines gėles legaliai galima laikyti iki 6 savaičių, realiai - žymiai ilgiau, ir nieko joms neatsitinka. Vos vos pablykšta spalva, bet tai pastebėsi tik tada, jeigu žinai jų pradinę spalvą.

QUOTE(neramuole @ 2009 10 31, 14:32)
aš pernai kepiau egle is puses normos, tai kol sulipinau 6 plytos sokolado suejo  doh.gif  bet buvo žiauriai skanu  wub.gif

http://public.fotki....senovinegl.html

Labai graži eglė wub.gif O kaip ji valgoma - ar imama po žiedelį nuo viršaus, ar laužiama po žvaigždės kamputį?

QUOTE(daividija @ 2009 10 31, 15:10)
as sokoladu tai tik klijavau,o puosiau icingu
http://www.supermama...?...t&id=166883

irgi nuostabi wub.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 31, 19:41)
Nu blin, gal ir man iskept ta pyraga  g.gif cia is pirmo puslapio visos kepat? ale pas mane gali kai kas sudirbt visa kepini, tai baisu pradet kept mad.gif

aš jau irgi gundaus.. bet bijau dėl skirtingų komentarų - vienos pataria palaistyt alko karts nuo karto, kitos liepia sausai laikyt vos ne iki švenčių. unsure.gif

QUOTE(Will @ 2009 10 31, 23:53)
Ir dar klausimėlis- kokį rudąjį cukrų naudojat? Šiandien apvažiavau tris didesnius PC, galiausiai nusipirkau kažkokį įdomų, net nerandu jo internete  doh.gif

mačiau maximoj karamelinį cukrų. 0,5 kg kainuoja apie 6,5 lito. Daugoka kažko man tieko mokėti.
Bandžiau pakepint cukrų... joooo.. tai pasidariau tokį a la griliažą, tik be riešutų. Kol atploviau indus juo to "griliažo" mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 31, 22:53)

Aš šiandien viską susipirkau tam pyragui ir dabar galvoju ar ne per mažai riešutų ir ar migdolus smulkinti  g.gif

Ir dar klausimėlis- kokį rudąjį cukrų naudojat? Šiandien apvažiavau tris didesnius PC, galiausiai nusipirkau kažkokį įdomų, net nerandu jo internete  doh.gif


as migdolus i 3 dalis perpjoviau, nedejau citrinos zieveles ir datuliu, jos man schmoll.gif

si karta:
papajos, ananasai, slyvos, razinos, migdolai, abrikosai. ir beje, naudojau paprasta cukru.

o ka man MB pareiske blink.gif vakar pyrago kapus apipjauste, ir sake, kad neisstoves iki Kaledu, liepe dar is visos normos iskepti (vakar is puses kepiau)

vien zo... si vakara vel laukia pyrago kepimas..


o skanu jei alko sulaistysiu g.gif net nzn ar verta... ar reikia?
Atsakyti
Nereikia nieko laikant laistyti. Laistyti galima tik pries vartojima. Jei norite aromato, galite dziovintus vaisius pries kepant pamirkyti alkocholyje. Jei mirkysite pati pyraga, ji reikes sunaudoti per 2 sav. 4u.gif
Atsakyti