Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(kastaneda @ 2009 10 28, 00:58)
gal galit ivardinti, kur ta parduotuve yra? Aciu...

Šv.Gertrūdos g. 39,
Kaunas

DARBO LAIKAS:
I-V 9.00-18.00

Skambinkite:

Tel.: 8-37 75 01 90
Tel./faks.: 8-37 75 01 89
Mob.tel 8-698 32327, 8-686 38698.

http://www.arevitosi...t/?cat=contacts

Netoli Kauno pilis o jai dar konkreciau tai salia Silo parduotuves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 27 spalio 2009 - 23:21
Labai aciu!
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 27, 22:19)
O kam cia taip sudetingai  g.gif as neturiu printerio, tai paimu lapa, uzdedu ant ekrano, persipiesiu. Tada issikerpu ir apvedzioju ant storesnio kardono ir iskerpu. Nereikia jokiu kalkiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as visada taip darau, kai reikia kokio sablono smile.gif
nes printeris mano, is proto mane varo su dazu uzdziuvimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 10 27, 11:01)

Koki pyraga kepusi?
ups,radau apie koki pyraga kalbat,ten ne mano receptas blush2.gif negaliu nieko pasakyt.

Oi, sorry, kaip cia man taip liezuvis susipainiojo doh.gif Kadangi kepiau nemazai pyragu pagal Daividija, tai ir cia ta pati varda irasiau biggrin.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 10 27, 16:21)
As dali cukraus pakeiciau medumi, tamsesnis pyragas gaunasi, o medaus aromatas man visai patinka. Prieskoniu irgi dejau nemazai. Pikantiskai gaunasi ax.gif

As irgi taip darysiu tada ax.gif O prieskoniai - tai cinamonas, gvazdikeliai (cieli ar malti? Maltu nemaciau, ar paciai reikia juos susitrupinti? g.gif ), kardamonas, muskatas? 4u.gif
Atsakyti
mergaites sakykit del meduoliu juos reikia iskepti ir padeti iki kaledu o tada puosti ar iskarto papuosti ir deti jau papuostus ar jiokio skirtumo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 10 27, 16:07)
va kokia naujiena atsirado arevitoje ir dar daug visokiu garziu dalykeliu kaledoms, na formeliu visokiu sokolado liejimui
http://www.arevitosi...s...oup=3&id=28

Labai gražios formos wub.gif O šiaip liejimui tinka bet kokia silikoninė forma ax.gif

QUOTE(mamkaa @ 2009 10 27, 16:24)
Niu va nuskenavau. va kokiu groziu yra:

labai sužavėjo dvigubos formelės wub.gif
Gaila, kad Arevitos Vilniuje nėra verysad.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 27, 20:59)
user posted image
ikeliau kelias i lapa bet as jau atspausdinau ant kartono ir man i lapa tik po du tilpo didesnius dariau turiu ir daugiau kitokiu paveiksliuku manau turetu iseiti grazus meduoliai tik reikes pasimokinti ispiesti juos graziai su glajum.

oho kokie gražūs thumbup.gif tik paveiksliukas labai mažas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 10 28, 16:02)
As irgi taip darysiu tada ax.gif O prieskoniai - tai cinamonas, gvazdikeliai (cieli ar malti? Maltu nemaciau, ar paciai reikia juos susitrupinti? g.gif ), kardamonas, muskatas? 4u.gif

Gvazdikelius malu su pipiru maluneliu, kardamona irgi, muskata tarkuoju 4u.gif Imbiera perku malta, cinamona irgi, nors svieziai malti labiau aromatingi 4u.gif
Kartais buna jau paruostu prieskoniu kalediniams kepiniams, bet tikrai sunku gauti, kartais naudoju indiskus, parduotuveje buna skirti arbatai ir tu kur dezutese popierinese Masala......Sudetis ju labai panasi. 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 28, 17:39)
mergaites sakykit del meduoliu juos reikia iskepti ir padeti iki kaledu o tada puosti ar iskarto papuosti ir deti jau papuostus ar jiokio skirtumo. g.gif

ir man tas pats klausimas iskilo. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kettim @ 2009 10 28, 23:34)
ir man tas pats klausimas iskilo. blush2.gif

Geresnis variantas, butu, jog , meduolius iškeptumėt, tada laikytumėt ir prieš kalėdas glazūruotumėt, nes mažesnė rizika viliuoti skruzdėlytes, nors glajui nieko neatsitiktu rolleyes.gif
Atsakyti
siandien padariau pirmaji bandyma meduoliu pagal cipsiuko receprta labai lengvai gaminasi priekoniu nieko gero neturejau tai idejau cinamono ir ipyliau migdolu esensijos tai tetis valge sako nesuprantu koks cia skonis bet labai skanus thumbup.gif beja dariau ne kaledine tema bet helovyno su savadarbem formelem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 10 28, 17:58)
Gvazdikelius malu su pipiru maluneliu, kardamona irgi, muskata tarkuoju 4u.gif Imbiera perku malta, cinamona irgi, nors svieziai malti labiau aromatingi 4u.gif
Kartais buna jau paruostu prieskoniu kalediniams kepiniams, bet tikrai sunku gauti, kartais naudoju indiskus, parduotuveje buna skirti arbatai ir tu kur dezutese popierinese Masala......Sudetis ju labai panasi. 4u.gif

Taigi rimtai - pipiru malunelis thumbup.gif O as buciau peiliu bandziusi smulkinti doh.gif Dar nusprendziau pasidaryti apelsinu zieveliu cukatu ir jas deti i tesla, gal tiks visai ax.gif Didziausias galvos skausmas bus kaip paslepti pyraga nuo skruzdeliu (tikrai atsiras, jei laikysiu neapsaugota) ir nuo vyro biggrin.gif
Atsakyti
Tai stipriai suvyniok ir dek i saldytuva, ten skruzdes neilys, tik su vyru gali sunkoka,bet , jei gerai isuksi, gal nesupras lotuliukas.gif vyrai toliau nosies nemato doh.gif bent jau pas mane bigsmile.gif
Atsakyti