Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Olesta @ 2009 11 25, 13:43)
su aisingu  4u.gif


vietoj aisingo netiktų paprastas glajus? Ta prasme tik baltymas ir pudra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuŽu*~: 25 lapkričio 2009 - 18:30
QUOTE(ŽuŽu*~ @ 2009 11 25, 18:28)
vietoj aisingo netiktų paprastas glajus? Ta prasme tik baltymas ir pudra?

Tai jis ir yra aisingas 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2009 11 25, 12:33)
Maximose yra tokio spalvoto glajaus - dežutėje 4 spalvos, pradžiai užtektų gal, kaina - 9,99 Lt



QUOTE(akvilyte @ 2009 11 25, 13:54)


Man su šituo gėriu puošti meduoliukai tampa nevalgomais, jau toks šlykštėsis, kad ojojoj schmoll.gif
Nėr geriau kaip puošt aisingu ar spalvota cukraus pudra, man turi būt ir skanus papuošimas blush2.gif
Atsakyti
Jūs čia šnekat, o man kosmosas čia jūsų žodžiai biggrin.gif Kas tas aisingas?
Ačiū ŽuŽu 4u.gif
Beja, aš ir noriu minkštų meduoliukų biggrin.gif
Reikės pamėgint gal tą receptuką kurią tai dieną biggrin.gif Jei galima taip paklausti, tai pagal kokį receptuką siūlot daryt tuos meduoliukus? rolleyes.gif
Beja kaip pasidaryt spalvota cukraus pudrą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ednetej: 25 lapkričio 2009 - 18:48
QUOTE(ŽuŽu*~ @ 2009 11 25, 20:14)
Gal žinot kokį minkštų meduolių receptą? Nes labai norėtųsi minkštų, o gaunasi tik kieti, nors ir atrodo sandariai laikau smile.gif  blush2.gif


Betgi visi meduoliu receptai maziau ar daugiau vieni i kitus panasus.Ir tas kietumas /minkstumas ne tik nuo recepto priklauso.Jei minkstu meduoliu tesla iskociosit per plonai ir kepsit per ilgai,tai netgi minksti meduoliai bus kieti.Dar reiktu nepamirst,dar karstus meduoliukus sudet i sandaru inda,kad isliktu minkstumas.
Papildyta:
QUOTE(Ednetej @ 2009 11 25, 20:47)
Beja kaip pasidaryt spalvota cukraus pudrą?


geltona spalva gali pasidaryt ipylus apelsinu sulciu,ruda - kakavos, raudona - burokeliu sulciu ir dar berods spanguoliu sulciu.Na, cia tokiu atveju jei chemijos nesinori
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2009 11 25, 19:18)
O gal galit pasakyt, keik maždaug miltų dėjot?  blush2.gif


Net nežinau kiek jų sudėjau, dėjau šaukštą į sietelį, sijojau miltus, išmaišiau, vėl šaukštą dėjau, kol nelipo prie rankų smile.gif Kočiojant ant stalo irgi pabarstydavau smile.gif Manau, kad kiekvieną kartą vis kitokio kiekio reikia tų miltų, juk priklauso ir nuo kiaušinių dydžio ir medaus skirtingai šaukštu prikabinsi smile.gif
Ir aš panikavau prieš kepant, bet gavosi viskas super, bandyk ir viskas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 25, 20:41)
Tai jis ir yra aisingas 4u.gif  lotuliukas.gif



Aišku, pradžioj taip ir maniau, bet čia pasiskaitinėjus, radau dar visokių maklių kaip vanduo ir kt. neva įeinančių į sudėtį, tai ir paklausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 11 25, 19:54)
Betgi visi meduoliu receptai maziau ar daugiau vieni i kitus panasus.Ir tas kietumas /minkstumas ne tik nuo recepto priklauso.Jei minkstu meduoliu tesla iskociosit per plonai ir kepsit per ilgai,tai netgi minksti meduoliai bus kieti.Dar reiktu nepamirst,dar karstus meduoliukus sudet i sandaru inda,kad isliktu minkstumas.


Kepiau pagal Nerytės 4u.gif receptuką, palikau per naktį ant stalo, meduoliai išliko minkšti, tai gal kažkiek ir priklauso nuo recepto? g.gif
Atsakyti
Gerai tikrai reikės pamėgint, jau šį tą išsiaiškinau, reikės žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dena @ 2009 11 25, 21:03)
Kepiau pagal Nerytės  4u.gif  receptuką, palikau per naktį ant stalo, meduoliai išliko minkšti, tai gal kažkiek ir priklauso nuo recepto?  g.gif


tai aisku kazkiek ir nuo recepto priklauso,betgi jie visi panasus smile.gif skiriasi gal tik medaus/cukraus kiekis,miltu...
Atsakyti
Turbūt pasirodysiu išsiblaškius tokia, bet gal galite man pakopijuoti tą Nerytės receptą? blush2.gif
Atsakyti
Nu ir as rytoj kepsiu meduolius, tik man kazkaip keistokai, kad iki Kaledu jie dar bus valgomi lotuliukas.gif bet pabandysiu, jeigu ka tai dar iskepsiu blush2.gif
Dar noreciau paklaust su kuo jus puosiat, as tai noriu su sokoladu, bet kai istirps su kuo uztepti? g.gif
Atsakyti