Sveikos kepėjėlės,
užsimaniau šiemet išsikepti meduolių tokiose va formelėse.. Tik nežinau koks čia receptas labiausiai tiktų? Kočiojamos tešlos turbūt nelabai? Mano manymu, kažkokia skysta turėtų būt tešla, kad įpilt į tas formeles
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 11 24, 22:34)
Sveikos kepėjėlės,
užsimaniau šiemet išsikepti meduolių tokiose va formelėse.. Tik nežinau koks čia receptas labiausiai tiktų? Kočiojamos tešlos turbūt nelabai? Mano manymu, kažkokia skysta turėtų būt tešla, kad įpilt į tas formeles
čia manrods šokolado liejimui labiau tinka, o skystos meduolių tešlos nežinau
Būtų labai įdomu, jei kas pasidalintų kaip lieti šokoladą
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 11 25, 00:34)
Sveikos kepėjėlės,
Čia silikonines formelės?? Tikriausiai silikonines.. Taigi gali naudoti ir meduoline tešla paprastu, meduoliu ir tikrai nereik skystos, nes tešla nėra kieta Tiesiog įspausi ir kepk
Sveikos kepėjėlės,
isduokit kur tokiu formeliu gavot, as visa Vilniu apieskojau, neradau
QUOTE(bonza @ 2009 11 24, 23:14)
isduokit kur tokiu formeliu gavot, as visa Vilniu apieskojau, neradau
tokias, tik smulkesnes, pirkau Kaune čia. Tai jau pabandžiau - tiesiog išlydžiau šokoladą, pridėjau riešutukų ir atšaldžiau. Tai super Bus smagu prie dovanėlių "rankų darbo" šokolado gražaus pridėt
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 24, 17:03)
Merginos, o as turiu irgi viena klausimeli... gal rekomenduotumet koki kietu meduoliu recepta noriu meduolius ant eglutes issikepti [/color]
Neryte,
siandien ziurejau tvn style, ten Nigela kepe meduoliukus butent ant eglutes kabint, labai paprasti ir grazus pasizek gal tvn psl bus imestas receptukas arba pakartojima jos laidos...
QUOTE(Dyka @ 2009 11 23, 19:23)
ten yra telefonas pirmoje nuotraukoje
atsiprasau, neparasiau nuorodos
http://picasaweb.goo...anoprekeskaunas
QUOTE(Will @ 2009 11 24, 22:05)
taip labai kieti, bet as kietu ir norejau... bet pati tesla labai skilinejo, pridejau dar grietines ir miltu, zodziu dariau jau po to pagal save.. ir dar per skubejima istirpinau tik medu su sviestu, o cukrus nespejo istirpti, taigi meduoliukai gavosi siek tiek tasluoti nuo neistirpusio cukraus, bet uzdesiu glajaus ir nesimatys... acha dar nestebau, kad meduoliukai visai nepakilo, nors dejau 1,5 a.s. kepimo milteliu ir kad i meduoliuku tesla dedasi kiausinis
Sveikos kepėjėlės,
wow kokios mielos formeles, as juose kepciau pagal keksu receptukus, pasirinkciau koki imbierini arba sviestini keksa su meduoliu prieskoniais
QUOTE(čikuraku @ 2009 11 25, 00:01)
Neryte,
siandien ziurejau tvn style, ten Nigela kepe meduoliukus butent ant eglutes kabint, labai paprasti ir grazus pasizek gal tvn psl bus imestas receptukas arba pakartojima jos laidos...
ar ne, reiks pasiziureti programa gal pagausiu kartojima laaabai aciu!
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 25, 08:57)
taip labai kieti, bet as kietu ir norejau... bet pati tesla labai skilinejo, pridejau dar grietines ir miltu, zodziu dariau jau po to pagal save.. ir dar per skubejima istirpinau tik medu su sviestu, o cukrus nespejo istirpti, taigi meduoliukai gavosi siek tiek tasluoti nuo neistirpusio cukraus, bet uzdesiu glajaus ir nesimatys... acha dar nestebau, kad meduoliukai visai nepakilo, nors dejau 1,5 a.s. kepimo milteliu ir kad i meduoliuku tesla dedasi kiausinis
aš kol kas tik šiuos ir bandžiau, tai skaitydama Tavo receptą iškart nesupratau kodėl taip plonai iškočiota nes kai tuos iškočiojau plonai, tai sudeginau
Savaitgalį mėginsiu pagal Tavo receptą
QUOTE(Will @ 2009 11 25, 10:15)
mergaitės.arb žabala arb žiopla- nerandu nerytės recepto meduolių gal kuri gali įmesti?
QUOTE(ulyja @ 2009 11 25, 10:21)
mergaitės.arb žabala arb žiopla- nerandu nerytės recepto meduolių gal kuri gali įmesti?
jos bloge yra va čia