Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Aš tai kepiau meduoliukus, kurių receptą idėjau į pirmajį puslapį. smile.gif Ten dedasi migdolai, bet kas nemegsta jų dėti nebūtina. schmoll.gif

Šiaip visi meduoliukai yra labai panašaus skonio, dėl medaus, beveiks skirtumo nesijaučia. schmoll.gif

Sekmės džiuginanat savo šeimas nuostabiais kepiniais .. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kur Vilniuje rast meduolių formelių? Buvau panoramos Rimi, Mados Iki ir Maximoj... Bet visur arba nėr, arba kažkokios ne į temą (pvz. Rimi buvo su dinozaurais...).

Gal praleidau kažkokį prekybcentrį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 24, 10:59)
Sveikos 4u.gif

Kur Vilniuje rast meduolių formelių? Buvau panoramos Rimi, Mados Iki ir Maximoj... Bet visur arba nėr, arba kažkokios ne į temą (pvz. Rimi buvo su dinozaurais...).

As pirkau "Prismoje" (Oze). Tikrai buvo daug prikabinta. Formeles kainuoja ~ 10 litu - eglute, varpelis, zmogeliukas, sirdute ir gelyte. Dar buvo ir kazkokiu kitokiu prikabintu, bet as norejau zmogeliuko, todel pirkausi tokias.
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 11 24, 10:54)
Paaiskinkit man tundrai  biggrin.gif ka reiskia "guminiai meduoliai"? ziuriu dabar i cipciuko guminiu meduoliu recepta ir matau meducio recepta ir netgi gaminimo budas toks pats.Meduti ne vienakart kepiau ir zinau kaip atrodo tie lakstai,ir toli grazu jie ne guminiai,tai kur cia paslaptis? ax.gif

Aha, ir man tas pats klausimas buvo iškilęs - pasirodo, guminiai, tai minkšti, tokie krimst, ir kaip minkšta guma niam, niam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 24, 12:59)
Sveikos 4u.gif

Daug kas rašė, kad Prismoje yra 4u.gif
O IKI dabar akcija- 25 formelių rinkinys kainuoja 10 lt thumbup.gif Aš pirkau Fabijoniškių IKI 4u.gif
Atsakyti
merginos smile.gif pasakykit man žioplai smile.gif tai prieš kiek laiko ankščiausiai galima pradėti kepti namukus? Na meduolis kiek jis laiko stovi, man svarbiausia meduoli išsikepti ir ar visi meduoliai tiek pat laiko stovo? turiu idėja padovanoti šeimai po meduolinį namą ir į jį pridėti kitokių skanėstų, tai tas meduolinis namas jau turėtų būt nemažas, tai ir domiuosi iš anksto.. Ar jau galiu dabar, ar geriau prieš kokias geras kelias savaites smile.gif ačiū jums labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 24, 13:59)
Sveikos 4u.gif

Akropolio maximoj tikrai yra wink.gif ir po viena ir komplektais.
Atsakyti
QUOTE(Carpe_diem @ 2009 11 24, 15:03)
Akropolio maximoj tikrai yra wink.gif  ir po viena ir komplektais.

Kur blink.gif Sekmadieni ieskojau, neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 11 24, 16:02)
merginos smile.gif pasakykit man žioplai smile.gif tai prieš kiek laiko ankščiausiai galima pradėti kepti namukus? Na meduolis kiek jis laiko stovi, man svarbiausia meduoli išsikepti ir ar visi meduoliai tiek pat laiko stovo? turiu idėja padovanoti šeimai po meduolinį namą ir į jį pridėti kitokių skanėstų, tai tas meduolinis namas jau turėtų būt nemažas, tai ir domiuosi iš anksto.. Ar jau galiu dabar, ar geriau prieš kokias geras kelias savaites smile.gif ačiū jums labai smile.gif

dabar ir gaunas jau prieš kelias savaites tongue.gif juk mėnuo beliko ax.gif
Šiaip namukus dažnai kepa adventui (jis prasidės jau šį savaitgalį), tai manau dabar tikrai jau galima kepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 11 23, 21:31)
Šian išbandžiau kept meduoliukus pagal Nerytės receptą  4u.gif
Man jie nerealau skonio  wub.gif Skanesni už Cypciuko  blush2.gif
Tik klausimas  doh.gif Tešlą turbūt reik labai plonai kočiot, nes man jie labai išsipūtė  blink.gif na, turbūt patrigubėjo, sakau gal storokai tešlą iškočiojau  doh.gif

Šią savaitėlę juos jau kepsiu dovanėlėms  4u.gif

Burtininke, labai dziaugiuosi, kad patiko wub.gif man jie irgi labai skanus ax.gif

MERGINOS, JEI JUMS LABAI PUCIASI PABANDYKITE MAZINTI KEPIMO MILTELIU AR SODOS (PAGAL PASIRINKIMA) KIEKI, MAN JIE NORMALIAI PUTESI.... NORS KOCIOJAU NELABAI STORAI g.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 11 23, 21:38)
http://www.zurnalai....tuve_nuo..._iki...

Galima elektronini varianta nusipirkti 4u.gif

thumbup.gif geras, aciu uz nuorodele!

QUOTE(A-Z @ 2009 11 24, 07:44)
Nerytei, CUKRINIAI RIESTAINIAI

labai labai labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Merginos, o as turiu irgi viena klausimeli... gal rekomenduotumet koki kietu meduoliu recepta ax.gif noriu meduolius ant eglutes issikepti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 24 lapkričio 2009 - 18:04
QUOTE(mazuliux @ 2009 11 24, 17:09)
Kur  blink.gif Sekmadieni ieskojau, neradau  doh.gif

Aš užtikau juos lygtais pries duonas smile.gif buvo isdeliota ant ekspozicinio staliuko. Buvo netgi supakuotu komplektuku, kur ivairiu dydziu zvaigzdutes, dar kazkas... Su jom pvz gali daryt eglutes (bet nedideles), arba sausainius tusciavidurius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 24, 18:03)
Merginos, o as turiu irgi viena klausimeli... gal rekomenduotumet koki kietu meduoliu recepta  ax.gif  noriu meduolius ant eglutes issikepti ax.gif[/color]

šiaip man pagal bea gavosi kieti. Atšaldžiau juos neuždarytus, o ant skardos tai tikrai kieti buvo.
Atsakyti