Aš tai kepiau meduoliukus, kurių receptą idėjau į pirmajį puslapį. Ten dedasi migdolai, bet kas nemegsta jų dėti nebūtina.
Šiaip visi meduoliukai yra labai panašaus skonio, dėl medaus, beveiks skirtumo nesijaučia.
Sekmės džiuginanat savo šeimas nuostabiais kepiniais ..
Sveikos
Kur Vilniuje rast meduolių formelių? Buvau panoramos Rimi, Mados Iki ir Maximoj... Bet visur arba nėr, arba kažkokios ne į temą (pvz. Rimi buvo su dinozaurais...).
Gal praleidau kažkokį prekybcentrį?
Kur Vilniuje rast meduolių formelių? Buvau panoramos Rimi, Mados Iki ir Maximoj... Bet visur arba nėr, arba kažkokios ne į temą (pvz. Rimi buvo su dinozaurais...).
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 24, 10:59)
Sveikos
As pirkau "Prismoje" (Oze). Tikrai buvo daug prikabinta. Formeles kainuoja ~ 10 litu - eglute, varpelis, zmogeliukas, sirdute ir gelyte. Dar buvo ir kazkokiu kitokiu prikabintu, bet as norejau zmogeliuko, todel pirkausi tokias.
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 11 24, 10:54)
Paaiskinkit man tundrai ka reiskia "guminiai meduoliai"? ziuriu dabar i cipciuko guminiu meduoliu recepta ir matau meducio recepta ir netgi gaminimo budas toks pats.Meduti ne vienakart kepiau ir zinau kaip atrodo tie lakstai,ir toli grazu jie ne guminiai,tai kur cia paslaptis?
Aha, ir man tas pats klausimas buvo iškilęs - pasirodo, guminiai, tai minkšti, tokie krimst, ir kaip minkšta guma niam, niam
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 24, 12:59)
Sveikos
Daug kas rašė, kad Prismoje yra
O IKI dabar akcija- 25 formelių rinkinys kainuoja 10 lt Aš pirkau Fabijoniškių IKI
merginos pasakykit man žioplai tai prieš kiek laiko ankščiausiai galima pradėti kepti namukus? Na meduolis kiek jis laiko stovi, man svarbiausia meduoli išsikepti ir ar visi meduoliai tiek pat laiko stovo? turiu idėja padovanoti šeimai po meduolinį namą ir į jį pridėti kitokių skanėstų, tai tas meduolinis namas jau turėtų būt nemažas, tai ir domiuosi iš anksto.. Ar jau galiu dabar, ar geriau prieš kokias geras kelias savaites ačiū jums labai
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 24, 13:59)
Sveikos
Akropolio maximoj tikrai yra ir po viena ir komplektais.
QUOTE(Carpe_diem @ 2009 11 24, 15:03)
Akropolio maximoj tikrai yra ir po viena ir komplektais.
Kur Sekmadieni ieskojau, neradau
QUOTE(shrekiuke @ 2009 11 24, 16:02)
merginos pasakykit man žioplai tai prieš kiek laiko ankščiausiai galima pradėti kepti namukus? Na meduolis kiek jis laiko stovi, man svarbiausia meduoli išsikepti ir ar visi meduoliai tiek pat laiko stovo? turiu idėja padovanoti šeimai po meduolinį namą ir į jį pridėti kitokių skanėstų, tai tas meduolinis namas jau turėtų būt nemažas, tai ir domiuosi iš anksto.. Ar jau galiu dabar, ar geriau prieš kokias geras kelias savaites ačiū jums labai
dabar ir gaunas jau prieš kelias savaites juk mėnuo beliko
Šiaip namukus dažnai kepa adventui (jis prasidės jau šį savaitgalį), tai manau dabar tikrai jau galima kepti
QUOTE(Burtininke @ 2009 11 23, 21:31)
Šian išbandžiau kept meduoliukus pagal Nerytės receptą
Man jie nerealau skonio Skanesni už Cypciuko
Tik klausimas Tešlą turbūt reik labai plonai kočiot, nes man jie labai išsipūtė na, turbūt patrigubėjo, sakau gal storokai tešlą iškočiojau
Šią savaitėlę juos jau kepsiu dovanėlėms
Man jie nerealau skonio Skanesni už Cypciuko
Tik klausimas Tešlą turbūt reik labai plonai kočiot, nes man jie labai išsipūtė na, turbūt patrigubėjo, sakau gal storokai tešlą iškočiojau
Šią savaitėlę juos jau kepsiu dovanėlėms
Burtininke, labai dziaugiuosi, kad patiko man jie irgi labai skanus
MERGINOS, JEI JUMS LABAI PUCIASI PABANDYKITE MAZINTI KEPIMO MILTELIU AR SODOS (PAGAL PASIRINKIMA) KIEKI, MAN JIE NORMALIAI PUTESI.... NORS KOCIOJAU NELABAI STORAI
QUOTE(laurindre @ 2009 11 23, 21:38)
geras, aciu uz nuorodele!
QUOTE(A-Z @ 2009 11 24, 07:44)
Nerytei, CUKRINIAI RIESTAINIAI
labai labai labai aciu
Papildyta:
Merginos, o as turiu irgi viena klausimeli... gal rekomenduotumet koki kietu meduoliu recepta noriu meduolius ant eglutes issikepti
QUOTE(mazuliux @ 2009 11 24, 17:09)
Kur Sekmadieni ieskojau, neradau
Aš užtikau juos lygtais pries duonas buvo isdeliota ant ekspozicinio staliuko. Buvo netgi supakuotu komplektuku, kur ivairiu dydziu zvaigzdutes, dar kazkas... Su jom pvz gali daryt eglutes (bet nedideles), arba sausainius tusciavidurius
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 24, 18:03)
Merginos, o as turiu irgi viena klausimeli... gal rekomenduotumet koki kietu meduoliu recepta noriu meduolius ant eglutes issikepti [/color]
šiaip man pagal bea gavosi kieti. Atšaldžiau juos neuždarytus, o ant skardos tai tikrai kieti buvo.