Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

gali jau kepti, kai atves sudek i dezute ir gali laukti Kaledu 4u.gif
[/quote]
Labai aciu Neryte:4u:
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2009 11 17, 23:26)
Aha, sitie smile.gif
Buvau savo iprastinese pardose, aplink Antakalni-Akropolio maximoj, Minsko IKI, Verkiu Norfoj ir Zirmunu Hiper Rimi. Isbandyk kitas, gal surasi, pulsiu ir as pirkt biggrin.gif

tokiu milteliu(sokoladiniu) yra vilniaus akropolyje (maximoje),vakar vakare pirkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 999999999: 23 lapkričio 2009 - 20:41
Šian išbandžiau kept meduoliukus pagal Nerytės receptą 4u.gif
Man jie nerealau skonio wub.gif Skanesni už Cypciuko blush2.gif
Tik klausimas doh.gif Tešlą turbūt reik labai plonai kočiot, nes man jie labai išsipūtė blink.gif na, turbūt patrigubėjo, sakau gal storokai tešlą iškočiojau doh.gif

Šią savaitėlę juos jau kepsiu dovanėlėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuze1 @ 2009 11 23, 18:23)
jei ieskot kaune tai yra tokia parduotuvele ,prie kauno pilies
ten visokios skardos ir tt
jei nuo silo parduotuves link pilies einant
kokia tiksliai gatve nepamenu blush2.gif
ten visokiausiu formu buvo

QUOTE(bjaurybe @ 2009 11 23, 19:47)

Aciu, ne Kaune. Bet kaip matau, jie internetu prekiauja. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 23, 18:10)
wub.gif  thumbup.gif wow suryjau akimis, gaila, kad ne LT gyvenu tikrai nusipirkciau...

http://www.zurnalai....ve_nuo..._iki...

Galima elektronini varianta nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 11 23, 17:03)
taip,ant sausainio ipjauti norima forma,bet nekiaurai ir ideti sumulkintu spalvotu saldainiuku,jie bekepant issilydys.
AR isversti ir visa sausainiu receptuka???

nerealūs tie vitražai blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
aš ten dar nesigilinau, tik peržvelgiau, tai berods rašo, kad galima laikyti iki 5 dienų g.gif

QUOTE(Burtininke @ 2009 11 23, 21:31)
Tik klausimas  doh.gif Tešlą turbūt reik labai plonai kočiot, nes man jie labai išsipūtė  blink.gif na, turbūt patrigubėjo, sakau gal storokai tešlą iškočiojau  doh.gif

oho unsure.gif
aš kepiau pagal bea receptą, tai pirmą partiją sudeginau, nes per plonai iškočiojau, gavosi sausainiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Genda @ 2009 11 23, 04:06)
o kaip su ja suisiekti?

ten yra telefonas pirmoje nuotraukoje 4u.gif
Atsakyti
Nerytei, CUKRINIAI RIESTAINIAI

150g margarino
2 šaukštai "Dansukker" cukraus
4 šaukštai grietinėlės
240g kvietinių miltų
Papuošti: vandens,"Dansukker" perlinio cukraus

Išsukite margariną su cukrumi. Supilkite grietinėlę, suberkite miltus, gerai išmaišykite. Iškočiokite tešlą 20cm ilgio juostelėmis, ir padarykite riestainius. Riestainių paviršių suvilgykite vandeniu ir apibarstykite perliniu cukrumi. Išdėliokite ant kepimo skardos ir apie 12 min.kepkite orkaitėje 175 C temperatūroje. Iškepusius riestainius palikite ant kepimo skardos, kol atvės. Šiais riestainiais galima puošti eglutę.

Šįryt MB jau išvažiavo į darbą, pražiopsojau, bet ryt gal priprašysiu, kad nuskenuot paimtų tą žurnaliuką visą 4u.gif
Atsakyti
Merginos, aš apie A-Z įdėtą nuorodą į skenuotą "Virtuvės" numerį su kalėdiniais kepiniais. Dešinėj pusėj yra mygtukas zoom (tokia lupa su pliusiuku), jį paspaudus nuotrauka pasididina ir viskas puikiausiai matosi, nereikia perrašinėti receptų.
Atsakyti
Mano meduolinė pasaka http://daivaphoto.blogspot.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smulkmena: 24 lapkričio 2009 - 08:52
Paaiskinkit man tundrai biggrin.gif ka reiskia "guminiai meduoliai"? ziuriu dabar i cipciuko guminiu meduoliu recepta ir matau meducio recepta ir netgi gaminimo budas toks pats.Meduti ne vienakart kepiau ir zinau kaip atrodo tie lakstai,ir toli grazu jie ne guminiai,tai kur cia paslaptis? ax.gif
Atsakyti
Va cypciuko meduolius chebra baigia jau suryti,sakau rekia ir kitokį rec išbandyti,visi giria Nerytės meduolius,bet nerandu aš jų,ar čia tie sutrūkę šokoladiniai sausainiai ,ar yra koks kitas rec. unsure.gif
Atsakyti
[quote=999999999,2009 11 23, 16:58]
[quote=Nerytė,2009 11 17, 20:08]
as lygiai tokius pacias formeles turiu, tik pas mane ant medalinio ziedo suverti, kad nepasimestu thumbup.gif pirkau PL
keletas meduoliuku is tu formeliu
http://www_neringa-b...eduoliukai.html
wub.gif labai grazu
As norejau pasiteirauti,ar tuos meduoliukus pagal neryte jau galima dabar butu kepti?Ar juos iskeptus iskarto karstus deti ir sandariai uzdaryti dezuteje? g.gif nes norisi kaledom minkstuciu meduoliu blush2.gifo kepsiu pirma karta... blush2.gif
[/quote]

[quote=meškinija96,2009 11 24, 12:08]
Va cypciuko meduolius chebra baigia jau suryti,sakau rekia ir kitokį rec išbandyti,visi giria Nerytės meduolius,bet nerandu aš jų,ar čia tie sutrūkę šokoladiniai sausainiai ,ar yra koks kitas rec. unsure.gif

Sitie
[/quote]
Atsakyti