Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Mayfly @ 2009 11 23, 12:30)
Vakar kaip tik ieškojau Senukuose, bet nemačiau  schmoll.gif . Buvo tik dovanom vynioti visokių, bet permatomų nebuvo  g.gif . Na ką, teks dar kartą važiuoti  doh.gif , gal ne ten ieškojau  blush2.gif .

P.S. Ačiū  4u.gif .

as taip pat vakar buvau senukuose "banginyje" tai tikrai buvo permatomo paprasto be rastu prie uzuolaitu buvo tik iejus.
o as prisipirkau maiseliu(cia kazkur buvo ideta nuotrauka kur lygtais eurokose pirkti tokie ruzavi) o norfoj yra ir visokiu spalvu ir visokiu dydziu.
Atsakyti
QUOTE(saide @ 2009 11 23, 16:15)
as taip pat vakar buvau senukuose "banginyje" tai tikrai buvo permatomo paprasto be rastu prie uzuolaitu buvo tik iejus.
o as prisipirkau maiseliu(cia kazkur buvo ideta nuotrauka kur lygtais eurokose pirkti tokie ruzavi) o norfoj yra ir visokiu spalvu ir visokiu dydziu.

Jau radau assa.gif "Balionų šaly", yra dviejų rūšių dydžių: berods 70 cm ir 1m pločio. Bet dar nulėksiu ir iki Senukų. Ir kaip aš nemačiau doh.gif .

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2009 11 23, 00:02)
Na, mano namai jau tikrai Kalėdomis kvepia  wub.gif Prikepiau vakar meduolių keturias skardas ir supakavau iki šventinio laikotarpio  rolleyes.gif Dabar norėčiau imbierinių sausainių iškepti, bet dar neišsirinkau recepto jokio  ax.gif Ir,deja, niekur nemačiau atskiros žmogiuko formos...  schmoll.gif

zmogeliuko iskarpele yra 3 sios temos puslapyje teisingiau nuorodele i zmogeliuko iskarpele gal pades.
Atsakyti
[quote=Nerytė,2009 11 17, 20:08]
as lygiai tokius pacias formeles turiu, tik pas mane ant medalinio ziedo suverti, kad nepasimestu thumbup.gif pirkau PL
keletas meduoliuku is tu formeliu
http://www_neringa-b...eduoliukai.html
wub.gif labai grazu
As norejau pasiteirauti,ar tuos meduoliukus pagal neryte jau galima dabar butu kepti?Ar juos iskeptus iskarto karstus deti ir sandariai uzdaryti dezuteje? g.gif nes norisi kaledom minkstuciu meduoliu blush2.gifo kepsiu pirma karta... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 999999999: 23 lapkričio 2009 - 16:58
QUOTE(akvilyte @ 2009 11 23, 13:29)
bigsmile.gif  aciu uz ideja  bigsmile.gif  tai bus mano siumetinio kaledinio namuko "vinis"  bigsmile.gif  tik dar gal galima pavertejaut kaip juos padaryt?? youtube buvau radus...tai kaip suprantu gabaliukus tiesiog sumest ir bekepant issilydo jie???

taip,ant sausainio ipjauti norima forma,bet nekiaurai ir ideti sumulkintu spalvotu saldainiuku,jie bekepant issilydys.
AR isversti ir visa sausainiu receptuka???
Atsakyti
kepiau siandien meduoliukus pagal cipciuke. gavosi puikus!!!! va rodausi. pabandysiu veliau ir padekoruoti biggrin.gif
tiktai as deginau cukru truputi kitaip nei cipciuke. 2saukstus cukraus pakepinau iki rudumo ir kol suskystejo, o veliau ipyliau 6 saukstus verdancio vandens ir pakaitinau. (vandens reikia trigubai daugiau). o sirupa supyliau i tesla mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 23 lapkričio 2009 - 17:16
QUOTE(daividija @ 2009 11 23, 17:03)
AR isversti ir visa sausainiu receptuka???

nea aciū wub.gif technologija svarbu smile.gif darysiu meduolinį vistiek rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 23 lapkričio 2009 - 17:36
tai ar reikia laistyti Kalėdinį pyragą? kuo ir kiek??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2009 11 23, 18:51)
tai ar reikia laistyti Kalėdinį pyragą? kuo ir kiek??? g.gif

as laistau kas 2 savaites brendziu..........bet kadangi pati kepiau pirma yki tai negaliu kol kas pasakyti rezultato, bus matyt tik per kaledas ar bus valgomas ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 11 23, 09:58)
Kepiau vakar įtrūkusius sausainius iš likusios tešlos, padidinau temp. iki 175 ir sutrūkinėjo  thumbup.gif Šiandien man jie minkštesni  smile.gif Neryte, o kaip jums gavos juos iškepus: iš karto minkšti jie buvo, ar kieti  g.gif

man jie nuo pirmos dienos iki paskutines (pavyko kelis islaikyti 3 dienas)buvo minksti 4u.gif

QUOTE(A-Z @ 2009 11 23, 13:57)
Štai, nufotkinau taip buitiškai, jei ką, prašykit, pagerinsiu, ar perrašysiu receptukus. beje, čia tik kepiniai ir saldumynai, o kiek dar visokiu silkių, žuvų...mmmm. greičiau tos kalėdos ax.gif
http://picasaweb.goo...CI-Jpoin6tnAEQ#

wub.gif thumbup.gif wow suryjau akimis, gaila, kad ne LT gyvenu tikrai nusipirkciau...

o galima cukriniu riestainiu receptuka blush2.gif

QUOTE(999999999 @ 2009 11 23, 16:58)
As norejau pasiteirauti,ar tuos meduoliukus pagal neryte jau galima dabar butu kepti?Ar juos iskeptus iskarto karstus deti ir sandariai uzdaryti dezuteje? g.gif  nes norisi kaledom minkstuciu meduoliu blush2.gifo kepsiu pirma karta... blush2.gif

gali jau kepti, kai atves sudek i dezute ir gali laukti Kaledu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laselis @ 2009 11 23, 17:21)
Ieskau tokiu formeliu ar panasiu, arba buna didesnes, kvadratines

jei ieskot kaune tai yra tokia parduotuvele ,prie kauno pilies
ten visokios skardos ir tt
jei nuo silo parduotuves link pilies einant
kokia tiksliai gatve nepamenu blush2.gif
ten visokiausiu formu buvo
Atsakyti
QUOTE(vilmuze1 @ 2009 11 23, 18:23)
jei ieskot kaune tai yra tokia parduotuvele ,prie kauno pilies