Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Will @ 2009 11 20, 17:32)
čia paprasti pipirai ar kokie specialūs?  ax.gif


paprasti juodi pipirai,tik kai svieziai malti,ju aromatas geresnis.
Atsakyti
Burtininke, ir kaip sekesi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 11 19, 17:29)
Aciu aciu uz meduoliu receptuka,be medaus,bet su syrupu,kol dukryte miegojo pietuku,as griebiausi eksperimentu lotuliukas.gif
Zodziu dejau,kokia 100ml spanguoliu dzemo(naminio)prieskoniu,ir cukraus,viska kaitinau,idejau i visa mase sviesto,kokia 100gr,kai atveso imusiau kiausini,miltus sumaisiau su 1,5 sodos saukstelio,(miltu dejau is akies,kad butu butu tinkama kociojimui),na ir viska sumaisiau i viena kruva,miltu vis dadejau,tol kol gavosi mase kociojimui.Nelaikiau as jos saldytuve,greitai griebiau ir ispaudziau formukes(pirktos iki),kepe,apie 7-8 min.Puosimas labai isaukiantis,bet naminis ax.gif ,kepsiu butinai ant kaledu,bet tik diena pries tai,nes jau situos baigia sukramtyti thumbup.gif
user posted image
Namai kvepia kaledomis  thumbup.gif

siaubingai nerealus sausainiukai/meduoliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VIKTORIJA25 @ 2009 11 21, 10:16)
siaubingai  nerealus sausainiukai/meduoliukai  wub.gif


drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labai grazus wub.gif
Atsakyti
Sveikutė mamytės darbštuolytės smile.gif , kadangi šiemet bus pirmi metai kuomet kepsiu Kalėdom meduoliukus ir imbierinius sausainiukus (pasirodo krizė davė ir šiokios tokios naudos blush2.gif ), norėjau pasiteirauti, prieš kiek laiko jau galiu juos kepti? Gal jau ir dabar būtų galima rolleyes.gif ??? Skaičiau čia kad juos ilgai galima laikyti, bet ar jau dabar iškepus iki Kalėdų jie liks tikrai geri?
Atsakyti
Sveikutes. Nu man diiidziule problema iskilo verysad.gif Susiruosiau kepti Kaledini pyraga ir ka Jus manote... nerandu niekur rudojo cukraus, ka daryti cray.gif . Yra tik rudasis gabalinis ir rudasis stambiakristalis cukrus. Kur yra rudo smulkaus? O gal Jus ta gabalini smulkinate? Bukite geros, padekite prasau. Labai Jums aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2009 11 21, 15:31)
Sveikutė mamytės darbštuolytės  smile.gif , kadangi šiemet bus pirmi metai kuomet kepsiu Kalėdom meduoliukus ir imbierinius sausainiukus (pasirodo krizė davė ir šiokios tokios naudos  blush2.gif ), norėjau pasiteirauti, prieš kiek laiko jau galiu juos kepti? Gal jau ir dabar būtų galima  rolleyes.gif ??? Skaičiau čia kad juos ilgai galima laikyti, bet ar jau dabar iškepus iki Kalėdų jie liks tikrai geri?


Drasiai gali kepti. Tikrai bus skanus.

QUOTE(Bijuna @ 2009 11 21, 16:35)
Sveikutes. Nu man diiidziule problema iskilo verysad.gif Susiruosiau kepti Kaledini pyraga ir ka Jus manote... nerandu niekur rudojo cukraus, ka daryti cray.gif . Yra tik rudasis gabalinis ir rudasis stambiakristalis cukrus. Kur yra rudo smulkaus? O gal Jus ta gabalini smulkinate? Bukite geros, padekite prasau. Labai Jums aciu aciuks.gif


Turetu buti prie tu paciu, Dan suker rudasis ar karamelinis (kaip vadinasi tiksliai pamirsau) yra.

As siandien kepiau spurgikes mazutes tokais dariau, tai pagalvojau, kad irgi visai neblogas kaledinis kepinys, apibarstai daug cukrauds pudros ir atrodo kaip po pusnim pasleptos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte777: 21 lapkričio 2009 - 15:58
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 21, 15:35)
Sveikutes. Nu man diiidziule problema iskilo verysad.gif Susiruosiau kepti Kaledini pyraga ir ka Jus manote... nerandu niekur rudojo cukraus, ka daryti cray.gif . Yra tik rudasis gabalinis ir rudasis stambiakristalis cukrus. Kur yra rudo smulkaus? O gal Jus ta gabalini smulkinate? Bukite geros, padekite prasau. Labai Jums aciu aciuks.gif

As ka tik issikepiau su baltu cukrum, bet pyragas gavosi tamsus, gal apdege, neragavau unsure.gif Susukau i popieriu ir padejau, o vyras jau terorizuoti pradejo doh.gif Matote, jis labai pergyvena, kad pyragas suges per tiek laiko, ir nenori leisti kad taip nutiktu, tai ir kaisioja nosi vis artyn doh.gif Bet as taip gudriai supakavau ji, kad tikrai matysiu, jei pakuote pazeista bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 11 21, 17:13)
As ka tik issikepiau su baltu cukrum, bet pyragas gavosi tamsus, gal apdege, neragavau unsure.gif Susukau i popieriu ir padejau, o vyras jau terorizuoti pradejo doh.gif Matote, jis labai pergyvena, kad pyragas suges per tiek laiko, ir nenori leisti kad taip nutiktu, tai ir kaisioja nosi vis artyn doh.gif Bet as taip gudriai supakavau ji, kad tikrai matysiu, jei pakuote pazeista bus cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jis perpakuos i kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 21, 16:35)
Susiruosiau kepti Kaledini pyraga ir ka Jus manote... nerandu niekur rudojo cukraus, ka daryti cray.gif .


hihihi.gif skaitau skaitau, galvoju is kur cia tas cukrus rolleyes.gif nes sian kepiau, ir nedejau smile.gif
Ogi pasirodo, poziople as, praziurejau rasydama recepta doh.gif gavosi rudas grazus ir be joko rudo, netgi balto cukraus lotuliukas.gif kadangi kepiau ir pernai, tai galiu pasakyt, kad lygiai taip pat skanu thumbup.gif Nes saldumo pakanka pilnai ir nuo vaisiu (dejau ananasus, slyvas, papajas, vysnias ir svarainius). Krasciuka apipjausciau jau mmmmmmmmm, greiciau kaledos ax.gif

Tai jei kas neturi to rudojo, tikrai pilnai gali apseit ir be jo.. mirksiukas.gif skonis vienaip ar kitaip jo yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 21, 15:35)
Sveikutes. Nu man diiidziule problema iskilo verysad.gif Susiruosiau kepti Kaledini pyraga ir ka Jus manote... nerandu niekur rudojo cukraus, ka daryti cray.gif . Yra tik rudasis gabalinis ir rudasis stambiakristalis cukrus. Kur yra rudo smulkaus? O gal Jus ta gabalini smulkinate? Bukite geros, padekite prasau. Labai Jums aciu aciuks.gif

man irgi tokia problema buvo kilusi, tai iš nevilties nusipirkau kažkokio demerara ar pan doh.gif kaip supratau, čia ne tas, bet irgi rudas lotuliukas.gif

QUOTE(Shalimar @ 2009 11 21, 17:13)
...Bet as taip gudriai supakavau ji, kad tikrai matysiu, jei pakuote pazeista bus cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 11 21, 22:04)
man irgi tokia problema buvo kilusi, tai iš nevilties nusipirkau kažkokio demerara ar pan  doh.gif  kaip supratau, čia ne tas, bet irgi rudas  lotuliukas.gif

taigi tas Demerara ir yra rudasis cukrus, aš irgi tokį naudoju ax.gif
matau, kad daug kas neranda spalvotų cukraus miltelių, tai galiu pasakyti, kad Šiauliuose IKI yra ir šokoladinių, ir braškinių. Pati pirkau braškinius, tai kasoje išmušė kainą 1,99 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekoratyvine: 21 lapkričio 2009 - 22:22