Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Rrina @ 2009 11 19, 13:27)
o apie kokį sirupą kalbama recepte ? g.gif


Pernai aš PC uogienių skyriuj pirkau tokį gražų butelį su lietuvišku sirupu (gervuogių, berods), bet šiemet padariau paprasčiau - naudojau skystą močiutės vyšnių uogienę - įpyliau jos (be uogų, tik skystį) ir sudėjau visus prieskonius thumbup.gif Neverta papildomai išlaidaut, jei turit naminių uogienių mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaičiukės,gal kas turit kalėdinio pyrago,kur kepamas prieš mėnesį,receptėlį? Žinau,kad jį vis palaistyt brendžiu reikia.
Būčiau labai labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2009 11 19, 13:53)
sodą negesintą dėt? Ir kaip su atšaldymu, dėt į dėžutę ar ne?

Sodą dedu negesintą, sumaišau su miltais ir į juos pilu sirupą ir t.t.

Atvėso (kiek liko nesuvalgytų...) lėkštėje ant servetėlės, bet aš juos atgal sudėjau į skardą, išklotą popierium. Vėliau perkelsiu į popierinę dėžę. O jau kvapas, kvapas! Be jokių cheminių kvapiklių, o toooks Kalėdinis kvapas! Aš naudojau "winter muffins" keksiukų prieskonius (anksčiau rašiau jų sudėtį, pirkau Rimi) ir maltą sausą imbierą bei pipirus. Esu darius ir su tarkuota šviežia imbiero šaknim, irgi liuks!

Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 11 19, 12:23)
Mergaičiukės,gal kas turit kalėdinio pyrago,kur kepamas prieš mėnesį,receptėlį? Žinau,kad jį vis palaistyt brendžiu reikia.
Būčiau labai labai dėkinga  4u.gif

pirmame puslapyje yra nuoroda "Kalėdinis pyragas" smile.gif
Atsakyti
Kaledinis meduolinis namelis nuo A iki Z
http://www.youtube.c...h?v=Z0BrIBKrvS0
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2009 11 19, 13:36)
pirmame puslapyje yra nuoroda "Kalėdinis pyragas" smile.gif

Ačiū ačiū ačiū 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va prisikepiau meduolių cypciuko ,daba sėdžiu ir puntu,tos iki parduotuvės formelės pats tas,nes nemėgstu didelių meduolių,glaisto būtinai reikia,be jo sausoka gaunasi,kočiojau ploniau negu 1cm,bet gal dar norėčiau ploniau.Vakar pirkau pabarstukus širdeles,angeliukams priklijavau,dukra apakus kaip jai gražu lotuliukas.gif ,dariau pirmą kartą meduolius tai visai tuom patenkinta,tik gal žinote ir kakavinio glaisto rec.norėjau ir šokoladu papuošti meduolius,tirpinau nuo senobės užsilikusį šokoladą,bet nieks ten neišsilydė,ten musiau kažkoks netikras šokoladas.
Atsakyti
meduoliai
http://www.sintagma....2256AFD005953FD
Papildyta:
gal kas si pyraga kepete, kai psuprantu jo laikyti 2 men nereikia, ir tai pjis skanus. Gal reiketu isikepti g.gif g.gif g.gif
http://web.dansukker...amp;GroupID=744
Atsakyti
O mamkaa, tos formeles is IKI, tai ten kokiu figuru yra,? matau kad sirdeles, zvaigzdes... Nes galvoju ar verta lyst is namu, nes krenksciu kaip sene, bijau dar kokia bacila pasigaut...
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2009 11 19, 08:55)
[attachmentid=188412]
Mano meduolių ir meduolinių namukų receptas  thumbup.gif
Kočioju tešlą storiau, kepu apie 7-8 min., gaunasi labai kvapnūs minkšti meduoliai. Pernai kepiau namuką, tai super - minkštas ir labai kvapnus. Šiemet iškepiau dvi skardas meduolių, jau neliko  bigsmile.gif  bigsmile.gif


Su sirupu jau viska aisku koki dedate. Bet sie meduoliai be medaus?
Papildyta:
Pernai meduoliukus ir nameli kai dekoravau, i balta glaju dejau kakavos ir gavosi rudas, o ruzava dariau su vysniu uogienes sirupu. Gera iseitis kai neturi dazu.
Skaiciau, kad zaliai galima nudazyti su spinatu sultimis, geltonai- saltalankiu, o oranzine- morku, tik nebandziusi pati, nezinau koks rezultatas butu.
Atsakyti
man klausimėlis kilo ax.gif iškepus tą kalėdinį pyragą,jį reikia įvyniot į popierių ar į ką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 19, 14:29)
meduoliai
http://www.sintagma....2256AFD005953FD
Papildyta:
gal kas si pyraga kepete, kai psuprantu jo laikyti 2 men nereikia, ir tai pjis skanus. Gal reiketu isikepti  g.gif  g.gif  g.gif
http://web.dansukker...amp;GroupID=744

Niekas nedraudzia ir ta laikyti 2 men. Gali ir kaledini iskepta is karto valgyti.
As nelabai jauciu skirtuma. Man jis visada skanus wub.gif
Atsakyti