Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

aš jau įsigijau,oi kepsi abi su o-pa-pa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 18 lapkričio 2009 - 12:28
Sveikos merginos, as turiu toki klausimeli, vakar kepiau meduolius ir mazius kaip tycia susirgo, ar galesiu as juos papuosti na po poros savaiciu, ar neiko jiems neatsitiks jei taip velai puosiu? blush2.gif Ir dar niekur nerandu kur buvo parasyta kaip is sviestinio popieriaus pasidaryti tuta papuosimams(sviestinis ir kepimo popierius tas pats popierius ar kuom nors skiriasi? blush2.gif )
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peliukeee @ 2009 11 18, 13:11)
o kur ieskoti situ goziu recepto? susigundziau ir as tokiu pasidaryt. ar sunku?

čia reikia ieškoti pastilažo recepto, iš tos masės daryti tie drugiai ir gėlės, plius Oetker geltoni žirniukai.
http://www.supermama...?...78104&st=24

QUOTE(mamkaa @ 2009 11 18, 01:23)
keletas kalediniu kepiniu is zurnalo, gal aiskiai matysis, nes fotkinau, o ne skenavau.

ačiū už tokį didelį darbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Genda @ 2009 11 18, 15:06)
Sveikos merginos, as turiu toki klausimeli, vakar kepiau meduolius ir mazius kaip tycia susirgo, ar galesiu as juos papuosti na po poros savaiciu, ar neiko jiems neatsitiks jei taip velai puosiu? blush2.gif Ir dar niekur nerandu kur buvo parasyta kaip is sviestinio popieriaus pasidaryti tuta papuosimams(sviestinis ir kepimo popierius tas pats popierius ar kuom nors skiriasi? blush2.gif )
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif

Aš irgi kepiau vakar, o dekoruoti žadu gal savaitgalį g.gif galvoju, kad neturi reikšmės, kada juos puošti? tik karštų gal negalima unsure.gif
Aš dekoravimui nusipirkau vienkartinių švirkštų, kaip merginos patarė.
Man neaiškumas dėl glajaus gamybos - ar baltymus su cukraus pudra reik maišyti šaukštu/šluotele ar galima plakti mikseriu ?

Jei kas Kaune užtiksit braškinio Danssuker, duokit žinią 4u.gif Arba patarkit kur raudonų maistinių dažų gauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A-Z: 18 lapkričio 2009 - 14:50
Merginos, help blush2.gif
Du kartus perverčiau temą ir neradau nuorodos, kaip pasidaryt popieriaus tūtelę, per paiešką ir nesugebėjau rast. Negi aš tokia stupid.gif ir ne toj temoj ieškau g.gif Bet kai mačiau, tai ji lyg čia buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 18, 16:49)
Merginos, help  blush2.gif
Du kartus perverčiau temą ir neradau nuorodos, kaip pasidaryt popieriaus tūtelę, per paiešką ir nesugebėjau rast. Negi aš tokia  stupid.gif ir ne toj temoj ieškau  g.gif Bet kai mačiau, tai ji lyg čia buvo  g.gif

http://www.youtube.c...h?v=RrDe3X7_tuA

čia gal geresnis variantas
http://www.youtube.c...h?v=lHHv22G8ixo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 18 lapkričio 2009 - 14:57
QUOTE(naitas @ 2009 11 18, 14:53)

Ačiū thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o iš kur gauti tą metaliuką? g.gif

Aš galvoju meduolius Kalėdoms kepti gruodžio pradžioje, o dekoruosiu gal paskutinę savaitę, kažkaip baisu baltymą tiek ilgai laikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 11 18, 17:05)
Ačiū  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o iš kur gauti tą metaliuką?  g.gif

Aš galvoju meduolius Kalėdoms kepti gruodžio pradžioje, o dekoruosiu gal paskutinę savaitę, kažkaip baisu baltymą tiek ilgai laikyti  g.gif

Metaliukai, tai yra specialus wilton antgaliai tortu dekoravimui, daugelis is merginu juos turi nusipirkusios internetu Lietuvoje, prekiauje supermamu formo dalyve aistuzele (cia galima nusiirkti) http://kulinarijosme...oz.com/photo/49 arba pirkti internetu, bet perkant uzsienyje reikia tureti speciale internetiniu pirkimu kortele uzsisakyta is banko. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 11 18, 15:24)
Metaliukai, tai yra specialus wilton antgaliai tortu dekoravimui, daugelis is merginu juos turi nusipirkusios internetu  Lietuvoje, prekiauje supermamu formo dalyve aistuzele (cia galima nusiirkti) http://kulinarijosme...oz.com/photo/49 arba pirkti internetu, bet perkant uzsienyje reikia tureti speciale internetiniu pirkimu kortele uzsisakyta is banko.  blush2.gif

Ačiū 4u.gif
vakar dairiausi po tą puslapį, bet nelabai supratau kas ten prie ko, dabar, kai yra tiksli nuoroda, žymiai aiškiau thumbup.gif
Atsakyti
O kur Vilniuje galima nusipirkti maistinių dažų?
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 11 17, 21:59)
Palikyk ,meduoliukus dezuteje uzdarius ir iki Sv.Kaledu suminkstes  mirksiukas.gif . Galima deti i kardonine, metaline dezute, ar i maiseli, ar i folija susukti, ir pamatysi po kokiu dvieju savaiciu bus minkstesni. Bet jei paliksi nesuviniotus sudzius  4u.gif

Ačiū už pagalbą 4u.gif Aš juos palaikiau porą dienų, bet matyt per trumpai, kad suminkštėtų blush2.gif

QUOTE(minimaus @ 2009 11 18, 08:09)
As kepiau pagal Cypciuko recepta  mirksiukas.gif  man tai jie labai skanus gavos, jau nebeliko ju  doh.gif tai vel kepsiu  smile.gif jei nori kad jie butu minkstuciai tai tik kokias 5min reik kept, nes tie kurie kepe 8min, buvo jau kietesni  4u.gif

QUOTE(saide @ 2009 11 18, 08:26)
Ir as kepiau pagal Cypciuko recepta  ir man jie gavosi labai skanus ir minksti siaip tai jei nori kad gautusi minksti tai ir kociok storiau nes jei plonai iskocioji tai ir Cypciuko meduoliai gaunasi trapoki bet pastovejus suminksteja

Ačiū už atsakymus ir pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 18, 09:34)
Nu va, dabar vietoj Nerytes sausainukai smile.gif
Man taip norisi juos ideti i koki kaledini maiseli, ar dezute ir puiki dovana kaledine.
Sie sausainukai man tokie keldiski  newyear.gif  newyear.gif

dekui

i maisely gal nelabai tinka, nes nuo vis byra cukraus pudra, bet graziai i dezute isklota graziu popieriumi sudeti butu labai miela dovana rolleyes.gif

QUOTE(meškinija96 @ 2009 11 18, 11:14)
mergaitės, o dirbtinį medų galima dėti į kepinius.nors nežinau ar tokio yra,anksčiau būdavo.

galima. yra pirkti ir dabar 4u.gif

QUOTE(Genda @ 2009 11 18, 13:06)
(sviestinis ir kepimo popierius tas pats popierius ar kuom nors skiriasi? blush2.gif )

ne
Atsakyti