QUOTE(Will @ 2009 11 17, 11:03)
uogyte777, pagal kurį receptą kepei? Man pirmą kartą tiek laiko kepant irgi apdegė bet aš kažkaip juos plonai iškočiojau, kaip sausainius antrą kartą storesnius kepiau, tai viskas
galima aš antrą kartą išvis neuždengtame dubenyje palikau Kalėdoms taip nedaryčiau, bet kadangi tereikėjo sulaukti kol atvės, tai tiko
galima aš antrą kartą išvis neuždengtame dubenyje palikau Kalėdoms taip nedaryčiau, bet kadangi tereikėjo sulaukti kol atvės, tai tiko
kelis puslapėlius atgal paziūrėk, aš buvau parašiusiu receptuką. Paskutinius sausainukus irgi kočiojau storesnius ir kepiau juos irgi trumpesnį laiką, o iškeptus sudėjau dar karštus į hermetinį idelį, tai jie man ir šiandien minkšti išliko.
Naitas kokių grožybių pridėjai ir aš taip noriu mokėti.