Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Will @ 2009 11 17, 11:03)
uogyte777, pagal kurį receptą kepei?  ax.gif  Man pirmą kartą tiek laiko kepant irgi apdegė  doh.gif  bet aš kažkaip juos plonai iškočiojau, kaip sausainius  lotuliukas.gif  antrą kartą storesnius kepiau, tai viskas  thumbup.gif
galima  4u.gif  aš antrą kartą išvis neuždengtame dubenyje palikau  ax.gif  Kalėdoms taip nedaryčiau, bet kadangi tereikėjo sulaukti kol atvės, tai tiko  lotuliukas.gif

kelis puslapėlius atgal paziūrėk, aš buvau parašiusiu receptuką. Paskutinius sausainukus irgi kočiojau storesnius ir kepiau juos irgi trumpesnį laiką, o iškeptus sudėjau dar karštus į hermetinį idelį, tai jie man ir šiandien minkšti išliko.

Naitas kokių grožybių pridėjai bigsmile.gif ir aš taip noriu mokėti.
Atsakyti
QUOTE(uogyte777 @ 2009 11 16, 21:09)
As pirkau IKI, kainavo 17 lt, radau skyriuje kur visi puodai ir kiti virtuves irankiai.
Cia taip jos atrodo:

as lygiai tokius pacias formeles turiu, tik pas mane ant medalinio ziedo suverti, kad nepasimestu thumbup.gif pirkau PL
keletas meduoliuku is tu formeliu
http://www_neringa-b...eduoliukai.html

QUOTE(simbarela @ 2009 11 17, 12:19)
Sveikos, ieskodama kaip pasidaryti kaledines dekoracijas stai koki grozi radau  bigsmile.gif  kaip originaliai papuosti keksiukai, o tos teslos baltos recepta maciau prie tortu temos  rolleyes.gif

wub.gif labai grazu

QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 15:57)
che che.. o čia sudėti tie smulkūs Oetker žirniukai.. tik jie dar atrinkti, kad būtų tik geltoni. Labai ramina prieš lapkritinį liūdesį.. rekomenduoju

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

labai grazios dekoracijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte777 @ 2009 11 17, 20:40)
Naitas kokių grožybių pridėjai  bigsmile.gif ir aš taip noriu mokėti.

ačiū.
tai kad čia formele išspaustos gėlytės. blush2.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 11 17, 21:08)
labai grazios dekoracijos  wub.gif

ačiū.
Atsakyti
man ir tos gelytes ir drugeliai pasakiski!!! as ir turiu tu formeliu gi gaut smile.gif darysiu ir as smile.gif
Atsakyti
jeigu as ne i tema, tai nukreipkit mane reikima linkme rolleyes.gif

Norejau paklausti, gal galetumet parasyti kuciuku recepteli? norisi ju paciai siom kuciom issikepti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Užsikrėčiau jūsų kepiniais ax.gif Pirkau ir formeles šiemet, ir tą popierių iš jysk blush2.gif Va, kepiau aguoninį pyragą ir meduoliukus pagal bea ax.gif Tikrai skanus, bet vat norėčiau išmėginti ir minkštus. Kas kepėt pagal cipsiuką, gal galit pasakyt, ar minkšti gaunas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurinija: 17 lapkričio 2009 - 21:56
QUOTE(Aurinija @ 2009 11 17, 23:56)
Sveikos mamytės  4u.gif  Užsikrėčiau jūsų kepiniais  ax.gif Pirkau ir formeles šiemet, ir tą popierių iš jysk  blush2.gif  Va, kepiau aguoninį pyragą ir meduoliukus pagal bea  ax.gif  Tikrai skanus, bet vat norėčiau išmėginti ir minkštus. Kas kepėt pagal cipsiuką, gal  galit pasakyt, ar minkšti gaunas?  4u.gif

Palikyk ,meduoliukus dezuteje uzdarius ir iki Sv.Kaledu suminkstes mirksiukas.gif . Galima deti i kardonine, metaline dezute, ar i maiseli, ar i folija susukti, ir pamatysi po kokiu dvieju savaiciu bus minkstesni. Bet jei paliksi nesuviniotus sudzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 17, 15:57)
į šias gėlės, keleto spalvų,  sudėtas vienas butelaitis Oetker blizgių žirniukų, dirbau tikrai porą naktų, nes dienom vaikai viską čiupina...

wow koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Song @ 2009 11 17, 17:09)
As, panenkos, esu depresijoj: aplekiau pagrindines didziasias pardas Vilniuj ir niekur nera spalvoto cukraus glaistui Anksciau budavo sukrauta visose, tik imk.
Aina ta krize i miska, blyn. Nesikeikiant cool.gif

parašyk kur buvai, nes aš kaip tik ryt planavau ieškoti, tai patikrinčiau kitus PC lotuliukas.gif
Tie milteliai tokie, tiesa?
user posted image

QUOTE(Nerytė @ 2009 11 17, 19:08)
as lygiai tokius pacias formeles turiu, tik pas mane ant medalinio ziedo suverti, kad nepasimestu thumbup.gif  pirkau PL
keletas meduoliuku is tu formeliu
http://www_neringa-b...eduoliukai.html

kiek laiko juos reikia laikyti, kad suminkštėtų ir išvis kiek galima laikyti? ax.gif Man labai patiko, kad recepte tik trys šaukštai medaus thumbup.gif Kadangi po savaitgalio bandymą vaiką medus alergizavo , tai ieškau su nedaug medaus arba naudosiu gal kokį dirbtinį...

IKI formelėms nuo rytojaus tikrai akcija, po 9,99 lt už 25 vnt. kainuos yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 17 lapkričio 2009 - 22:14
QUOTE(Will @ 2009 11 17, 22:12)
Tie milteliai tokie, tiesa?
user posted image

Aha, sitie smile.gif
Buvau savo iprastinese pardose, aplink Antakalni-Akropolio maximoj, Minsko IKI, Verkiu Norfoj ir Zirmunu Hiper Rimi. Isbandyk kitas, gal surasi, pulsiu ir as pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 11 17, 22:26)
Aha, sitie smile.gif
Buvau savo iprastinese pardose, aplink Antakalni-Akropolio maximoj, Minsko IKI, Verkiu Norfoj ir Zirmunu Hiper Rimi. Isbandyk kitas, gal surasi, pulsiu ir as pirkt biggrin.gif

ok drinks_cheers.gif
Ryt duosiu ataskaitą lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites,bent jau vakar sokoladinio to cukraus buvo BIG maxsimoj,o ruzavo jau seniai niekur nematau.
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 11 17, 18:56)
jeigu as ne i tema, tai nukreipkit mane reikima linkme  rolleyes.gif

Norejau paklausti, gal galetumet parasyti kuciuku recepteli? norisi ju paciai siom kuciom issikepti  ax.gif

cia visa tema apie kuciukus 4u.gif
http://www.supermama...amp;hl=kuciukai
Papildyta:
keletas kalediniu kepiniu is zurnalo, gal aiskiai matysis, nes fotkinau, o ne skenavau.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o sitie man labai graziai atrodo tame maiselyje wub.gif , nusipirkus tokios medziagos galima pasisiuti tokiu maiseliu meduoliams, ar kitiems kalediniams gaminiams
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
ir sitie panasiam maiselyje smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti