Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Domi95 @ 2009 10 26, 09:05)
Kažkas klause, ką jau glaima kepti kalėdoms: tai galime meduollius kepti jau smile.gif

Galima daividijos kalėdinį pyraga, aš kepiau praitais metais, man labai patiko, buvo laaaaaabai skanu thumbup.gif  va nuoroda: http://www.supermama...mp;#entry657049

Sita jau issikepiau thumbup.gif Tik dejau dali medaus. 4u.gif
Atsakyti
Tai gal galite kas nors man pasakyt, pries kiek laiko ta egle galima kepti? g.gif blush2.gif as jau gyva ja kept biggrin.gif pasidariau iskarpas zvaigzduciu jau. Gavosi 29, 21, 17, 14, 12, 10, 7 cm skersmenu. Ziuresiu pagal situacija, po kiek ten ju kepsiu. Nes is puses normos darysiu.
Atsakyti
Vistik dar pasidariau viena 25 cm skersmens g.gif nes kazkoks labai didelis tarpas tarp 29 ir 21 g.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif uztikau gera temele thumbup.gif todel dar kilo keletas klausimu.
Kodel kaikurios rasote, kad jau dabar kepsite kazka kaledoms, juk dar jos toli!??
Man patiko meduoliai, bet tikrai nezinau, kada juos daryti. As kazkaip galvoju likur kelioms dienoms iki Kaledu. g.gif ar ne taip kazka suprantu. O kaip jei sugalvociau daryti Kaledini torta? Irgi galima anksciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 10 26, 16:44)
labas vakaras  4u.gif  uztikau gera temele  thumbup.gif  todel dar kilo keletas klausimu.
Kodel kaikurios rasote, kad jau dabar kepsite kazka kaledoms, juk dar jos toli!??
Man patiko meduoliai, bet tikrai nezinau, kada juos daryti. As kazkaip galvoju likur kelioms dienoms iki Kaledu.  g.gif  ar ne taip kazka suprantu. O kaip jei sugalvociau daryti Kaledini torta? Irgi galima anksciau?  g.gif

Matai,yra tokiu pyragu, kurie tik pastoveje du menesius buna isigere kvapu ir subrende valgymui, todel jie kepami taip anksti. Meduoliukus irgi galima pries koki menesi issikepti - jie taip pat pribresta ir buna labai skanus. O va del egles nezinau, pries kiek laiko kepti. O torta, tai zinoma pries kokias pora, viena diena biggrin.gif
Atsakyti
ta egle ne meduoline ir is puses normos man gavosi nelabai grazi egle, ilgiausiai ja as laikiau apie savaite laiko ,nes produktai greitai gendantys .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudle: 26 spalio 2009 - 17:21
http://www.supermama...?...5913&st=324

Iš čia galima pasidaryti formą žmogeliuko thumbup.gif

Bet labai norėčiau įsigyti formelę to žmogeliuko, jei kas kur pamatytute pirkti, praneškit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 26 spalio 2009 - 17:23
QUOTE(Kudle @ 2009 10 26, 17:13)
ta egle ne meduoline ir is puses normos man gavosi nelabai grazi egle, ilgiausiai ja as laikiau apie  savaite laiko ,nes produktai greitai gendantys .

Aij, kokia gausis tokia.. bet pas mus 7 kg nesuvalgys nieks... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 26, 19:06)
Matai,yra tokiu pyragu, kurie tik pastoveje du menesius buna isigere kvapu ir subrende valgymui, todel jie kepami taip anksti. Meduoliukus irgi galima pries koki menesi issikepti - jie taip pat pribresta ir buna labai skanus. O va del egles nezinau, pries kiek laiko kepti. O torta, tai zinoma pries kokias pora, viena diena biggrin.gif

bet tai kaip tie meduoliai visvien nesugenda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 10 26, 18:28)
bet tai kaip tie meduoliai visvien nesugenda?  g.gif

Medus yra konservantas wink.gif
Papildyta:
Kam reikia zmogelio iskarpos cia
Atsakyti
Laukiau šios temos thumbup.gif thumbup.gif
Šįmet labai daug kepti ruošiuosi lotuliukas.gif Kitą savaitgalį jau kepsiu Kalėdų pyragą ax.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 26, 10:31)
Ta egle skaiciau kazkur, kad gaunasi apie 7 kg, tai as is puses normos darysiu.

kas čia per eglė? Ta, iš dansukker puslapio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 10 26, 13:02)
Sita jau issikepiau thumbup.gif Tik dejau dali medaus. 4u.gif

nerealus pyragas , tik siems metams dar neiskepiau iseisiu i dekreta ir nuo kitos savaites kepsiu kaledinius gardumynus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 25, 19:05)

aciu labai uz nuorodele bet as norejau meduoliuko iskarpos nu kaip kad zmogeliukas kad buvo idetas, gal kas turite blush2.gif
o suiaip tai reikes piesti....
Atsakyti