Na va, mano meduoliniai sausainukai jau iskepti. Jei nepaisyti vienos skardos sudegusiu, tai viskas pavyko sauniai. O seimyna jau pagyru, kad prisake
O dabar mano pastebejimai:
1. Kadangi dejau paprasta cukru, tai jie nesigavo tokie rudi kaip turetu buti, tiesiog pamirsau deti karamelini ar rudaji(kaip jis ten vadinasi) ideti. Manau, kad jis turetu patamsinti spalvyte.
2. Pagal recepta parasyta kepti 10-15 min. Kai tiek laiko kepiau, tai ir sudege jie man. Nors ne taip ir baisiai, valgyti tikrai galima. Kitus kepiau apie 5-8 min. ir gavosi kaip tik.
3. Atsale jie man pasidare traskus, bet skonis isliko toks pats geras.
4. Nors seimynai labai patiko sausainukai, bet kita karta desiu prieskoniu dvigubai tai tikrai, man ju norejosi jausti daugiau.
Vyras sake, kad labai primena Rumsiskese, muziejuj, paradvinejamu meduoliu skoni, o jis juos tiesiog dievina. Tai reziume tokia: tobulintis tikrai yra kur, bet rezultatas ne kiek nenuvyle.
Mamkaa dziaugiuosi, kad padejau.
Aciu visoms, kurios padejot issiaiskinti visus kilusius klausimus, nos kai kurie is ju gal ir juokingi buvo
, be jusu nebuciau pasiekusi tokio rezultato.