Sveikutes, gal jau ir buvo kalbeta, bet vis delto, gal zinote kur butu galima isigyti kalediniu formeliu sokoladui lieti?
QUOTE(laurindre @ 2009 11 03, 16:11)
Jau kaledinis tai tikrai nesudetingai padaromas. Laiko uzima tik dziovintu vaisiu smulkinimas, bet siemet karpiau zirklemis, tai zymiai greiciau. Kad kaina didoka, tai cia faktas, bet, manau, kad cia irgi galima rinktis vaisius pagal savo kisene ir skoni. Cia mano pernykstis, siemetinis toks pats
[attachmentid=187467]
[attachmentid=187467]
Dabar kepu šitą pyragą, užstačiau 145 laipsnius, bet po nepilnai valandos pasidarė visas rudas, kažin kodėl taip greit jis man patamsėjo ? Bijau ilgiau kept, bet pačiupinėjau minkštas dar.
QUOTE(Vasarinė @ 2009 11 15, 18:20)
Dabar kepu šitą pyragą, užstačiau 145 laipsnius, bet po nepilnai valandos pasidarė visas rudas, kažin kodėl taip greit jis man patamsėjo ? Bijau ilgiau kept, bet pačiupinėjau minkštas dar.
Pagaliuka arba dantu krapstuka kisk ir ziurek, ar iskepes. As ir siuo metu kepu, jau kvepia
Jau penkti metai sita pyraga kepam, super
QUOTE(Song @ 2009 11 15, 19:24)
Pagaliuka arba dantu krapstuka kisk ir ziurek, ar iskepes. As ir siuo metu kepu, jau kvepia
Jau penkti metai sita pyraga kepam, super
Jau penkti metai sita pyraga kepam, super
Jau ištraukiau, bijau sudegint. Labai jau greit kažkaip man iškepė O kokia pas tave temp. ir kokia skardelė? Gal mano per plona? Na dabar belieka tikėtis, kad išstovės iki Kalėdų. Pas mane irgi visi namai kvepia
QUOTE(Vasarinė @ 2009 11 15, 18:47)
Jau ištraukiau, bijau sudegint. Labai jau greit kažkaip man iškepė O kokia pas tave temp. ir kokia skardelė? Gal mano per plona? Na dabar belieka tikėtis, kad išstovės iki Kalėdų. Pas mane irgi visi namai kvepia
Isstoves. Visada isstovi, jei vaikai neisisuka ir neisknaibo
Man irgi iskepa greiciau, nei per 2 valandas, o kepu pakankamai stora, mezesnej nei orkaites skardoje
QUOTE(kutvela @ 2009 11 15, 11:17)
merginos, gal kuri kepet meduoliukus pagal sita recepta
http://receptai.iki....eptai/view/2524
labai gundaus kept kaledom
sveikuoliu sausainiai be miltu kazkada buvau radus inetrnete, gal tiks
Reikia:
100 g sviesto;
250 g avižinių dribsnių;
100 g saulėgrąžų;
100 g sezamų;
3 šaukštai razinų;
1 didelis kiaušinis;
4-5 šaukštai cukraus.
Paruošimas:
Puode ištirpinti sviestą, suberti avižinius dribsnius ir maišant kaitinti kelias minutes. Suberti saulėgrąžas, sezamus ir razinas.
Kiaušinį išplakti su cukrumi.
Į plaktą kiaušinį suberti dribsnių ir sėklų mišinį, gerai išmaišyti ir 10 minučių palikti išbrinkti.
Formuoti sausainius ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
http://receptai.iki....eptai/view/2524
labai gundaus kept kaledom
sveikuoliu sausainiai be miltu kazkada buvau radus inetrnete, gal tiks
Reikia:
100 g sviesto;
250 g avižinių dribsnių;
100 g saulėgrąžų;
100 g sezamų;
3 šaukštai razinų;
1 didelis kiaušinis;
4-5 šaukštai cukraus.
Paruošimas:
Puode ištirpinti sviestą, suberti avižinius dribsnius ir maišant kaitinti kelias minutes. Suberti saulėgrąžas, sezamus ir razinas.
Kiaušinį išplakti su cukrumi.
Į plaktą kiaušinį suberti dribsnių ir sėklų mišinį, gerai išmaišyti ir 10 minučių palikti išbrinkti.
Formuoti sausainius ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Dėkui labai, bet turbūt juos kepsiu anytai, nes ji labai mėgsta visokius sveikuoliškus sausainukus, bet uošviui jie netiks, kadangi ir avižiniai įeina į tuos produktus, kurių jam jokiu būdu negalima. Bet manu būtinai pasinaudosiu tavo receptuku.
QUOTE(vilmuze1 @ 2009 11 15, 15:42)
As tuos sausainius darau taip tik mano labiau panasesni i florentinus
Reikia
1 kiausinio kambario temperaturos
puses st. cukraus pudros
truputi druskos
norimu riesutu
vaisiu....
Isplaku kiausini su cukrum ir druska .Sudedu riesutus, vaisius ir i skarda dedu po sauksta
Butinai ant kapimo popieriaus. Viena kart nedejau jo tai seimyna valge trupinius. ir dar gyre
as dazniausiai darau su riesutais ,sezamu saulegrazom. Kartais idedu razinu
uztrunku kokias 5 min
gal tiks
Reikia
1 kiausinio kambario temperaturos
puses st. cukraus pudros
truputi druskos
norimu riesutu
vaisiu....
Isplaku kiausini su cukrum ir druska .Sudedu riesutus, vaisius ir i skarda dedu po sauksta
Butinai ant kapimo popieriaus. Viena kart nedejau jo tai seimyna valge trupinius. ir dar gyre
as dazniausiai darau su riesutais ,sezamu saulegrazom. Kartais idedu razinu
uztrunku kokias 5 min
gal tiks
O va čia tai sausainiai, man kaip tik. Tiksliau uošviui bus pats tas. Labai labai ačiū
puiki ideja su taip marcinapiniais mezginiais
QUOTE(FoxLady @ 2009 11 15, 17:10)
Sveikutes, gal jau ir buvo kalbeta, bet vis delto, gal zinote kur butu galima isigyti kalediniu formeliu sokoladui lieti?
Stai cia yra
http://www.arevitosi...s...oup=3&id=28
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 15, 16:52)
As jauciu siemet irgi tokias dovaneles darysiu: kiekvienam i maiseli grybuku, gal dar gausiu riesutuku keptuve, tai siu prikepciau, meduoliuku. Ir kokia smulkmena miela prie skanestu
Tokias pat dovaneles ir as planuoju, ir skanu ir grazu ir naudinga, pilvus prikis. Riesuteliu keptuves ir as neprarndu vilties surasti. Antradieni varau i turgu sake kad ten tikrai tikrai yra, nors anksciau jau ieskojau, bet neradau, nu gal dabar rasiu
Tai kazin ar yra riesuteliu keptuve Mano mama turejo riesuteliu formeles ir dabar parduotuveje radau formeles. Gal ne to ieskote, todel ir nerandate
QUOTE(laurindre @ 2009 11 15, 18:59)
Tai kazin ar yra riesuteliu keptuve Mano mama turejo riesuteliu formeles ir dabar parduotuveje radau formeles. Gal ne to ieskote, todel ir nerandate
tikrai yra, yra ir turinciu keptuve. Mna jie tokie kelediski tie riesuteliai
Va kaip ji atrodo
o kepnat su formlem labai didelis vargas, na nebent as kazka ne taip dariau.
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 15, 20:54)
Riesuteliu keptuves ir as neprarndu vilties surasti. Antradieni varau i turgu sake kad ten tikrai tikrai yra, nors anksciau jau ieskojau, bet neradau, nu gal dabar rasiu
O kokios cia riesuteliu keptuves?
Siandien ir as pagaliau iskepiau kaledini pyraga..... taip kaledom kepant pakvipo Vyras visa ryta smulkino riesutus pyragui
Dar noriu issikepti ta aguonini kaledini pyraga, tik noriu paklausti jau kepusiu ta pyraga, recepte parasyta kad deti manu koses tai ar ten turima omenyje manu kruopas ar virta kose jau