Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(akvii @ 2009 11 13, 16:19)
Labais sauni temele  thumbup.gif Susigundziau su kalediniu pyragu ir as. bigsmile.gif  Bet klausimelis kirba ar jus tuos dziovintus  stambesnius vaisius nors kiek smulkinat,ar dedat cielus? g.gif

smulkinau ir tai buvo pats didžiausias darbas kepant šį pyragą lotuliukas.gif
Prieš tai klausiau, kažkas rašė, kad migdolus į tris dalis pjaustė, tai ir aš panašaus dydžio bandžiau viską smulkint. Kažkaip įstrigo berods pyrago autorės komentaras, kad didesnis gabaliukas užgožia viso kąsnio skonį, tai ir smulkinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2009 11 12, 15:48)
Šiandien nuvažiavau į Vln. Akropolio Maximą, ten nei su žiburiu jokių formelių! Anei jokių! Nei aš, nei pardavėja neradom  schmoll.gif  Kažkuri pirkot IKI, ar Vilniuje ir kurioje tiksliai? Jau nusibodo duotis po pardes ir tooookios deficitinės prekės ieškot.... Pagelbėkit, kol ūpas nedingo visai  mirksiukas.gif

tikrai yra prizmoje OZE ten net iš kelių variantų, aš pirkau sukabintas 5 kainavo ne pilnai 10lt, buvo žvaigždė, žmogeliukas, eglutė širdelė ir dar kažkas g.gif ..mačiau Pilaitės Maximoje formeliu ten trijų dydžiu eglutės ir žvaigždutės, kainuoja man regis apie 5lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2009 11 13, 15:50)
Tik ka Eorokose papirkau maiseliu permatomu deti sikeptiems meduoliams ir sausainiukams. Mazesni dekoruoti raudona spalva, didesni ruzava. Kaina 7 ir 10 centu uz vieneta thumbup.gif

Gal butu galima foto maiseliu? labai idomu kai patrodo g.gif . Gal reiketu nuvaryti nusipirkti g.gif g.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz atsakymus 4u.gif Einu imtis darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 11 12, 21:02)
http://picasaweb.goo...M...true&pli=1#

Labai grazus meduoliukai,idejos papuosimams,tik formeliu reikia doh.gif

Bet su kuo šitaip lygiai išpaišo ornamentus?.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2009 11 14, 09:23)

rankomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2009 11 14, 11:23)

Su konditeriniu švirkštu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 11 14, 11:59)
Su konditeriniu švirkštu mirksiukas.gif

O gal kuri žinot, kur būtų galima nusipirkti konditerinį švirkštą su plonu antgaliu? Nes visur, kur mačiau tai antgaliai su gana nemažom skylutėm. Gal kur užmatėt?

Aš anksčiau dekoruodavau su paprastu švirkštu be adatos, bet paprastas švirkštas ir dar su glajum taip tolygiai netepa..
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2009 11 14, 13:09)
O gal kuri žinot, kur būtų galima nusipirkti konditerinį švirkštą su plonu antgaliu? Nes visur, kur mačiau tai antgaliai su gana nemažom skylutėm. Gal kur užmatėt?

Aš anksčiau dekoruodavau su paprastu švirkštu be adatos, bet paprastas švirkštas ir dar su glajum taip tolygiai netepa..

pabandyk į paprastą maišiuką arba iš sviestinio popieriaus pasidaryt galima tokias tubeles.. kažkas cia nuorodą buvo įmetęs. youtube yra filmukų kaip iš sviestinio popieriuko pasidaryt wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

siandinen Kaune pramones Maximoje maciau tu kepimo formeliu, kur buvo idejus, jei neklystu, Olesta. Buvo atkirai supakuota ir 3 dydziu egles arba angelai. ax.gif
Atsakyti
JYSKE mačiau pilną konteinerį tų meduolinių formelių 4u.gif
Atsakyti
Iškepiau aš vakar tą aguonų japonišką pyragą, kur nuoroda įdėta čia smile.gif Na, žinokit visa šeimyna sužavėta, labai labai patiko thumbup.gif Gaivus, skanus, tirpstantis burnoje, manau bus dažnas svečias pas mus biggrin.gif
Atsakyti