As jau popieriaus irgi uzsipirkau. Man jis patinka ne tik sausainiams pakuoti, bet ir siaip graziai koks vyno butelys jame isuktas Retai tokiu buna
O formeliu pernai Klp. Banginio Maximoj buvo labai daug visokiu sezono pabaigoje, vakar neradau nei vienos. Siandien Arenos Rimi pirkau briedi, dar buvo katinas ir kazkoks driezas
QUOTE(daividija @ 2009 11 12, 20:56)
nezinau kaip kitoms, bet man kazkodel nerodo nuorodos..
jau rodo
man rodo, ale tokie navarotai ne mano "auksinėm rankelėm"
http://picasaweb.goo...M...true&pli=1#
Labai grazus meduoliukai,idejos papuosimams,tik formeliu reikia
Labai grazus meduoliukai,idejos papuosimams,tik formeliu reikia
nu jau meduoliu grazumas, kazkaip visai kaledom pakvipo pasiziurejus
Sveikos mielosios,
susiruošiau ir aš pirmą kartą gyvenime kepti kalėdinius sausainius. Šiandien nusipirkau daug formelių (radau IKI), receptuką turiu, įkvėpimas yra. Tik dabar iškilo kvailų klausimų:
1. Ar į tešą reikia dėti rudajį cukrų, kad ta tešla būtų kaip tikrų meduolių?
2. Į į kepimo skardą sausainius reikia dėti ant kepimo popieriaus?
3. Kaip išvengti, kad tie sausainiai neišsilydytų, nepakeistų savo formos (kažkada kepiau paprastus sausainius, tai man gavosi vientisas blynas).
4. Ar gerai jei puošimui naudosiu selofaninį maišelį, prakirpusi mažą skylutę kampe?
Nepykit už kvailus klausimus, bet labai bijau suklysti ir noriu padaryti pačius skaniausius sausainukus, nes tai bus šių metų kalėdinės dovanos artimiesiems.
susiruošiau ir aš pirmą kartą gyvenime kepti kalėdinius sausainius. Šiandien nusipirkau daug formelių (radau IKI), receptuką turiu, įkvėpimas yra. Tik dabar iškilo kvailų klausimų:
1. Ar į tešą reikia dėti rudajį cukrų, kad ta tešla būtų kaip tikrų meduolių?
2. Į į kepimo skardą sausainius reikia dėti ant kepimo popieriaus?
3. Kaip išvengti, kad tie sausainiai neišsilydytų, nepakeistų savo formos (kažkada kepiau paprastus sausainius, tai man gavosi vientisas blynas).
4. Ar gerai jei puošimui naudosiu selofaninį maišelį, prakirpusi mažą skylutę kampe?
Nepykit už kvailus klausimus, bet labai bijau suklysti ir noriu padaryti pačius skaniausius sausainukus, nes tai bus šių metų kalėdinės dovanos artimiesiems.
QUOTE(Vaidosee @ 2009 11 12, 22:02)
http://picasaweb.goo...M...true&pli=1#
Labai grazus meduoliukai,idejos papuosimams,tik formeliu reikia
Labai grazus meduoliukai,idejos papuosimams,tik formeliu reikia
galma uzsidetri ant kompo lapa ir nusipiesti formeles
po to jas perkelti ant kazkokio standesnio popieriaus ar pleveles
iskociojus tesla ,prideti ir apipjauti
Papildyta:
QUOTE(uogyte777 @ 2009 11 12, 23:11)
Sveikos mielosios,
susiruošiau ir aš pirmą kartą gyvenime kepti kalėdinius sausainius. Šiandien nusipirkau daug formelių (radau IKI), receptuką turiu, įkvėpimas yra. Tik dabar iškilo kvailų klausimų:
1. Ar į tešą reikia dėti rudajį cukrų, kad ta tešla būtų kaip tikrų meduolių?
2. Į į kepimo skardą sausainius reikia dėti ant kepimo popieriaus?
3. Kaip išvengti, kad tie sausainiai neišsilydytų, nepakeistų savo formos (kažkada kepiau paprastus sausainius, tai man gavosi vientisas blynas).
4. Ar gerai jei puošimui naudosiu selofaninį maišelį, prakirpusi mažą skylutę kampe?
Nepykit už kvailus klausimus, bet labai bijau suklysti ir noriu padaryti pačius skaniausius sausainukus, nes tai bus šių metų kalėdinės dovanos artimiesiems.
susiruošiau ir aš pirmą kartą gyvenime kepti kalėdinius sausainius. Šiandien nusipirkau daug formelių (radau IKI), receptuką turiu, įkvėpimas yra. Tik dabar iškilo kvailų klausimų:
1. Ar į tešą reikia dėti rudajį cukrų, kad ta tešla būtų kaip tikrų meduolių?
2. Į į kepimo skardą sausainius reikia dėti ant kepimo popieriaus?
3. Kaip išvengti, kad tie sausainiai neišsilydytų, nepakeistų savo formos (kažkada kepiau paprastus sausainius, tai man gavosi vientisas blynas).
4. Ar gerai jei puošimui naudosiu selofaninį maišelį, prakirpusi mažą skylutę kampe?
Nepykit už kvailus klausimus, bet labai bijau suklysti ir noriu padaryti pačius skaniausius sausainukus, nes tai bus šių metų kalėdinės dovanos artimiesiems.
Askepu ant kepimo popieriaus.Jei ir siek tiek prilimpa skardos nereikia sveisti po to.
Sausainiai neissilydis jei nepadarysi per skysta tesla
Su celofaniniu maiseliu as puosiu tortus.O tokius smulkesnius as susuku sviestinio popieriaus tutele.Bet galma gal ir pabandyt su maiseliu
Labais sauni temele Susigundziau su kalediniu pyragu ir as. Bet klausimelis kirba ar jus tuos dziovintus stambesnius vaisius nors kiek smulkinat,ar dedat cielus?
vilmuze1 labai aciu. Reikes savaitgali imtis darbo.
Tik ka Eorokose papirkau maiseliu permatomu deti sikeptiems meduoliams ir sausainiukams. Mazesni dekoruoti raudona spalva, didesni ruzava. Kaina 7 ir 10 centu uz vieneta
QUOTE(akvii @ 2009 11 13, 16:19)
Labais sauni temele Susigundziau su kalediniu pyragu ir as. Bet klausimelis kirba ar jus tuos dziovintus stambesnius vaisius nors kiek smulkinat,ar dedat cielus?
As smulkinau, bet nieko nenutiks jei ir nesmulkinsi. Man tiesiog po to lengviau pjaustyti