Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

As jau popieriaus irgi uzsipirkau. Man jis patinka ne tik sausainiams pakuoti, bet ir siaip graziai koks vyno butelys jame isuktas thumbup.gif Retai tokiu buna g.gif
O formeliu pernai Klp. Banginio Maximoj buvo labai daug visokiu sezono pabaigoje, vakar neradau nei vienos. Siandien Arenos Rimi pirkau briedi, dar buvo katinas ir kazkoks driezas g.gif
Atsakyti
Merginos,va cia kalediniu keksiuku idejos,man laaabai patiko
keksiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 12 lapkričio 2009 - 19:57
QUOTE(daividija @ 2009 11 12, 20:56)
Merginos,va cia kalediniu keksiuku idejos,man laaabai patiko
keksiukai


nezinau kaip kitoms, bet man kazkodel nerodo nuorodos.. unsure.gif

jau rodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reff: 12 lapkričio 2009 - 19:59
man rodo, ale tokie navarotai ne mano "auksinėm rankelėm" biggrin.gif
Atsakyti
http://picasaweb.goo...M...true&pli=1#

Labai grazus meduoliukai,idejos papuosimams,tik formeliu reikia doh.gif
Atsakyti
nu jau meduoliu grazumas, kazkaip visai kaledom pakvipo pasiziurejus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,
susiruošiau ir aš pirmą kartą gyvenime kepti kalėdinius sausainius. Šiandien nusipirkau daug formelių (radau IKI), receptuką turiu, įkvėpimas yra. Tik dabar iškilo kvailų klausimų:
1. Ar į tešą reikia dėti rudajį cukrų, kad ta tešla būtų kaip tikrų meduolių?
2. Į į kepimo skardą sausainius reikia dėti ant kepimo popieriaus?
3. Kaip išvengti, kad tie sausainiai neišsilydytų, nepakeistų savo formos (kažkada kepiau paprastus sausainius, tai man gavosi vientisas blynas).
4. Ar gerai jei puošimui naudosiu selofaninį maišelį, prakirpusi mažą skylutę kampe?
Nepykit už kvailus klausimus, bet labai bijau suklysti ir noriu padaryti pačius skaniausius sausainukus, nes tai bus šių metų kalėdinės dovanos artimiesiems.
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 11 12, 22:02)
http://picasaweb.goo...M...true&pli=1#

Labai grazus meduoliukai,idejos papuosimams,tik formeliu reikia doh.gif

galma uzsidetri ant kompo lapa ir nusipiesti formeles
po to jas perkelti ant kazkokio standesnio popieriaus ar pleveles
iskociojus tesla ,prideti ir apipjauti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(uogyte777 @ 2009 11 12, 23:11)
Sveikos mielosios,
susiruošiau ir aš pirmą kartą gyvenime kepti kalėdinius sausainius. Šiandien nusipirkau daug formelių (radau IKI), receptuką turiu, įkvėpimas yra. Tik dabar iškilo kvailų klausimų:
1. Ar į tešą reikia dėti rudajį cukrų, kad ta tešla būtų kaip tikrų meduolių?
2. Į į kepimo skardą sausainius reikia dėti ant kepimo popieriaus?
3. Kaip išvengti, kad tie sausainiai neišsilydytų, nepakeistų savo formos (kažkada kepiau paprastus sausainius, tai man gavosi vientisas blynas).
4. Ar gerai jei puošimui naudosiu selofaninį maišelį, prakirpusi mažą skylutę kampe?
Nepykit už kvailus klausimus, bet labai bijau suklysti ir noriu padaryti pačius skaniausius sausainukus, nes tai bus šių metų kalėdinės dovanos artimiesiems.


Askepu ant kepimo popieriaus.Jei ir siek tiek prilimpa skardos nereikia sveisti po to.
Sausainiai neissilydis jei nepadarysi per skysta tesla
Su celofaniniu maiseliu as puosiu tortus.O tokius smulkesnius as susuku sviestinio popieriaus tutele.Bet galma gal ir pabandyt su maiseliu smile.gif
Atsakyti
Labais sauni temele thumbup.gif Susigundziau su kalediniu pyragu ir as. bigsmile.gif Bet klausimelis kirba ar jus tuos dziovintus stambesnius vaisius nors kiek smulkinat,ar dedat cielus? g.gif
Atsakyti
vilmuze1 labai aciu. Reikes savaitgali imtis darbo.
Atsakyti
Tik ka Eorokose papirkau maiseliu permatomu deti sikeptiems meduoliams ir sausainiukams. Mazesni dekoruoti raudona spalva, didesni ruzava. Kaina 7 ir 10 centu uz vieneta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2009 11 13, 16:19)
Labais sauni temele  thumbup.gif Susigundziau su kalediniu pyragu ir as. bigsmile.gif  Bet klausimelis kirba ar jus tuos dziovintus  stambesnius vaisius nors kiek smulkinat,ar dedat cielus? g.gif

As smulkinau, bet nieko nenutiks jei ir nesmulkinsi. Man tiesiog po to lengviau pjaustyti 4u.gif
Atsakyti