štai koki torčiuko varianta radau kalėdoms.....
QUOTE(minimaus @ 2009 11 12, 13:20)
Sveikos! Visu pirma tai nuostabi tema Paskaicius ja iskart uzpuola Kaledines nuotaikos
As kaip ir dauguma susigundziau kepti kaledini pyraga tik turiu viena klausima, kaip del tu mirkytu cukruje vysniu? is kur ju gaut? ar pirkt buna kazkokiuos ar nusipirkt saldytu ir cukrum uzpylus palaikyt Na klausimas aisku truputi blondiniskas bet tikiuos sulaukt atsakymo. Aciu
Beje ar svieta naudojat tirpinta?
As kaip ir dauguma susigundziau kepti kaledini pyraga tik turiu viena klausima, kaip del tu mirkytu cukruje vysniu? is kur ju gaut? ar pirkt buna kazkokiuos ar nusipirkt saldytu ir cukrum uzpylus palaikyt Na klausimas aisku truputi blondiniskas bet tikiuos sulaukt atsakymo. Aciu
Beje ar svieta naudojat tirpinta?
del sviesto tai jokio skirtumo koks as esu dariusi ir taip ir taip ir abu kartus gerai buvo o del vysniu tai manau kad saldytos tikrai netiks nes jos bus dregnos, o siaip tai norfoj pirkau dziovintu vysniu tai jos labiau tinka.
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 11, 05:22)
Merginos, kurios pernai kepet Kaledu egle, jus man paskykit, kos sviesta sten dedasi, kambario temp ar lydytas , vakar is tos teslos bandziau kai ka iskepti, ir dejau kambario temp sviesta, tai man kazkaip nelabai ta tesla, nu gal jau nebezinau ko pati noriu
sviestas dedasi kambario temperaturos,o kas tau gavosi negerai?
QUOTE(minimaus @ 2009 11 12, 11:20)
taigi galima bet kokius vaisius dėti, nebūtinai tuos, kurie parašyti recepte
QUOTE(lempute898 @ 2009 11 12, 11:52)
štai koki torčiuko varianta radau kalėdoms.....
koks žiemiškas
Pakavimo popierius labai fainas, kur jis pirktas ? Jysk'e? ar maišau jau
QUOTE(Will @ 2009 11 12, 14:55)
taigi galima bet kokius vaisius dėti, nebūtinai tuos, kurie parašyti recepte
Tai suprantu kad bet kokius galima, bet vysnios turetu but labai skanu Bandysiu dziovintu ieskot, kaip patare Saide, turiu dziovintu spanguoliu dar manau ir labai tiks
QUOTE(minimaus @ 2009 11 12, 14:19)
Tai suprantu kad bet kokius galima, bet vysnios turetu but labai skanu Bandysiu dziovintu ieskot, kaip patare Saide, turiu dziovintu spanguoliu dar manau ir labai tiks
Džiovintų yra Norfoje, pati pirkau
Šiandien nuvažiavau į Vln. Akropolio Maximą, ten nei su žiburiu jokių formelių! Anei jokių! Nei aš, nei pardavėja neradom Kažkuri pirkot IKI, ar Vilniuje ir kurioje tiksliai? Jau nusibodo duotis po pardes ir tooookios deficitinės prekės ieškot.... Pagelbėkit, kol ūpas nedingo visai
QUOTE(Smulkmena @ 2009 11 12, 16:48)
Šiandien nuvažiavau į Vln. Akropolio Maximą, ten nei su žiburiu jokių formelių! Anei jokių! Nei aš, nei pardavėja neradom Kažkuri pirkot IKI, ar Vilniuje ir kurioje tiksliai? Jau nusibodo duotis po pardes ir tooookios deficitinės prekės ieškot.... Pagelbėkit, kol ūpas nedingo visai
Praėjusią savaitę pirkau kalėdines formeles Rimi, Panoramos. Buvo pavienių - po 1.69 Lt - gražus briedis, angeliukas, katė etc. Žmogeliuko, deja nebuvo. Bet buvo rinkiniai dar, plastmasinės formelės, ir skardelė. Man jie mažoki pasirodė, bet su žmogeliuku, ir iš visišks bėdos gal ir galima juos pirkti, po 19 ar 17 litų, nebepamenu. Tik palaidi jie vienoj vietoj padėti - kur keksų formelės, o rinkinys jau kitoj lentynoj, apačioj, prie kepimo skardų, paieškot reikia.
QUOTE(Smulkmena @ 2009 11 12, 16:48)
As pirkau IKI, bet Kaune
Papildyta:
QUOTE(A-Z @ 2009 11 12, 17:11)
Su kuo jūs piešiate glajų ant meduolių? ar čia konditerinio švirkšto/maišelio reikia, ar su teptuku kokiu? dar nekepiau nieko, bet jau... jau...
As pernai dariau su vienkartiniais svirkstais. I kiekviena prisileidavau skirtingos spalvos glajaus ir piesdavau. O gal yra kokie teptukai
Pakavimo popierius labai fainas, kur jis pirktas ? Jysk'e? ar maišau jau
[/quote]
taip jyske
[/quote]
taip jyske
QUOTE(Smulkmena @ 2009 11 12, 15:48)
Mindaugo maximoj šiandien per pietus tikrai buvo formelių ten kur virtuviniai prečendalai sudėti. Toks tipo ratas geležinis ir ant jo sukabinta keletas formelių (kaip raktai tipo )