nu va mūsų maxėj radau tokių, tokių neturėjau tai prisigriebiau ir dubuo labai labai fainas, o dangtį tai jau matau kur panaudosiu irgi foto nesimato, bet dar ir graduotas semtuvėlis yra į tą skylę dedasi...
[attachmentid=187960]
O as tik ka is IKI pajamiau irgi formeliu, ner jos labai dideles, viso 25 vienetai: 3 dydziu sirdeles, 3 dydziu zvaigzdes, senio salcio figura, besmegenio, angelo figureles, eglute, varpelis, kometa, supamas arkliukas ir kt.. Manau tiks ir meduoliukams ir imbieriniams sausainiams Mokejau kazkur 17 lt..
Olesta,erzini,noriu ir as tokiu
Norėčiau mergaičių paklausti Prisirinkau meduoliukų receptų, jau reikės pradėti treniruotis, kad Kalėdoms pavyktų iškepti. Tai kada reikia dekoruoti meduoliukus, jei receptuose rašoma, kad iškeptus sudėti į sandarų indą?
ir kaip greitai stingsta glajus iš baltymo ir cukraus pudros?
QUOTE(baltai balta @ 2009 11 11, 20:49)
Norėčiau mergaičių paklausti Prisirinkau meduoliukų receptų, jau reikės pradėti treniruotis, kad Kalėdoms pavyktų iškepti. Tai kada reikia dekoruoti meduoliukus, jei receptuose rašoma, kad iškeptus sudėti į sandarų indą?
Su dejimu i sandaru inda,tai nezinau niekad taip nedarau,o glajus gana greitai dziusta,dabar net galvoju,kokia 1-2val
QUOTE(Olesta @ 2009 11 11, 19:17)
nu va mūsų maxėj radau tokių, tokių neturėjau tai prisigriebiau ir dubuo labai labai fainas, o dangtį tai jau matau kur panaudosiu irgi foto nesimato, bet dar ir graduotas semtuvėlis yra į tą skylę dedasi...
indas labai tinkamas plakimui mikseriu- per tą dangtį niekas neišsitaško
čia būtina su dubeniu pirkti? ar galima ir po vieną formelę? įdomu kokia kaina, reiks ir man paieškoti
Olesta, o kokia kaina sio rinkinio?
QUOTE(agotas @ 2009 11 11, 18:36)
O as tik ka is IKI pajamiau irgi formeliu, ner jos labai dideles, viso 25 vienetai: 3 dydziu sirdeles, 3 dydziu zvaigzdes, senio salcio figura, besmegenio, angelo figureles, eglute, varpelis, kometa, supamas arkliukas ir kt.. Manau tiks ir meduoliukams ir imbieriniams sausainiams Mokejau kazkur 17 lt..
25 formeles tik 17 lt. Nu varysiu IKI
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 11 11, 18:17)
tai kas matosi nuotraukoje yra rinkinys, ir kiek toks kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 11, 06:22)
Merginos, kurios pernai kepet Kaledu egle, jus man paskykit, kos sviesta sten dedasi, kambario temp ar lydytas , vakar is tos teslos bandziau kai ka iskepti, ir dejau kambario temp sviesta, tai man kazkaip nelabai ta tesla, nu gal jau nebezinau ko pati noriu
gal kas pernai kepet, gal atsakysit?
bijau pameluoti, bet man šviečiasi, kad 3,69 lt mokėjau už tas formeles, vieni žmogeliukai nuo mažiausio iki didžiausio ar ne 5,69 lt o dubuo tikrai fantastinis, nedėjau to dangčio vakar, bet plakimui jis man liuks, aukštas, permatomas, sugraduotas ir gilus kaina 12,99 lt, aš jo dangtyje įžiūriu matote gatavą gėlytės formą su tiksliu centru, skersmeniukas normalaus dydžio torto, suprantat kur lenkiu
As jau kaledini pyraga pasoviau i orkaite.Dariau 1/3 porcijos.Atseit po 2 menesiu niekas nevalgys(vyro zodziai).tai as ji paslepsiu o kaledom istrauksiu.nesakysiu kad kepiau anksciau.Matysim kokia bus reakcija.
Dejau razinu ,ananasu,slyvu,abrikosu,figu,vysniu.
Dejau razinu ,ananasu,slyvu,abrikosu,figu,vysniu.
Niu va nufotkinau ta popieriu, tikrai labai geras traskantis pakavimo popierius, tik kai pkvaisa pasiimiau su baltom snaigem ir sidabrinem, o buvo ir su auksinem, bet man kai susuktas i ruloneli pasirode per geltonas, o is tikro kai isvyniotum butu gazios auksinem snaigem, butinai varysiu ir nusipirksiu dar. Jis puikiai tiks pakuoti ir meduolias ir keledu eglei ir visiems kitiems skaniems kalediniais kepiniams.
Niu tai va kaip jis atrodo, matmenys 70 cm x 200 cm
Cia skaidrus baltom snaigem
o sitas skaidrus sidabrinem snaigem
Nu man tas popierius Butinai varysiu ir nusipirksiu auksinem snaigem, ai da rbuvo tokio skaidraus porpieriaus su baltu, sidabriniu ir auksiniu, na tokiu tipo kaip serksnu, tas irgi turetu fainai atrodyti. O buvo ir spalvoto kaledinio tokio pakavimo popieriaus irgi tokie treaskus, na ne tokie kiap tie dovanu pakavimo popieriai, o tokie traskancios pleveles.
Nu ir primaliau as cia jums
Niu tai va kaip jis atrodo, matmenys 70 cm x 200 cm
Cia skaidrus baltom snaigem
o sitas skaidrus sidabrinem snaigem
Nu man tas popierius Butinai varysiu ir nusipirksiu auksinem snaigem, ai da rbuvo tokio skaidraus porpieriaus su baltu, sidabriniu ir auksiniu, na tokiu tipo kaip serksnu, tas irgi turetu fainai atrodyti. O buvo ir spalvoto kaledinio tokio pakavimo popieriaus irgi tokie treaskus, na ne tokie kiap tie dovanu pakavimo popieriai, o tokie traskancios pleveles.
Nu ir primaliau as cia jums
Sveikos! Visu pirma tai nuostabi tema Paskaicius ja iskart uzpuola Kaledines nuotaikos
As kaip ir dauguma susigundziau kepti kaledini pyraga tik turiu viena klausima, kaip del tu mirkytu cukruje vysniu? is kur ju gaut? ar pirkt buna kazkokiuos ar nusipirkt saldytu ir cukrum uzpylus palaikyt Na klausimas aisku truputi blondiniskas bet tikiuos sulaukt atsakymo. Aciu
Beje ar svieta naudojat tirpinta?
As kaip ir dauguma susigundziau kepti kaledini pyraga tik turiu viena klausima, kaip del tu mirkytu cukruje vysniu? is kur ju gaut? ar pirkt buna kazkokiuos ar nusipirkt saldytu ir cukrum uzpylus palaikyt Na klausimas aisku truputi blondiniskas bet tikiuos sulaukt atsakymo. Aciu
Beje ar svieta naudojat tirpinta?